Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Fantazja piss
Autor Wiadomość
toton 

Wysłany: Pią 09 Gru, 2022   Fantazja piss

Jakis czas temu klikałem sobie na czacie z dziewczyną.. Gadu gadu kliku kliku i z czasem (jak to często bywa) zeszliśmy na tematy erotyczne :)
W marę jak stawalismy się swobodniejsi, ona zaczeła mi opowiadac o swoich fantazjach związanych z delikatnym piss.. Opowiadała mi o tym tak barwnie i plastycznie, że naprawde pobudziła moja wyobraznię..ohh.
Od tego czasu to jej marzenie i fantazja, stało się moim marzeniem... Po prostu nabralem na to wielkiej ochoty ;)
Myslicie, że uda mi sie kiedys zrealizować to marzenie.. i czy jest wiele dziewczyn, ktore o tym myślą...?

DTTPO 

Wysłany: Sob 10 Gru, 2022   

Ja nie mam pojęcia, ale życzę powodzenia.

dziuniox 

Wysłany: Sob 10 Gru, 2022   

Ja robiłem to kilka razy z chłopakami. Lubię jak ktoś sika mi na głowę, na twarz. Jeden sikał mi do ust, ale nie połykałem. Czasami podczas kąpieli sam sobie sikam na klatę i na twarz... a odnośnie Twoich fantazji - nie wyjaśniłeś czy wolałbyś aby dziewczyna sikała na Ciebie czy Ty na nią :) Polecam spróbować. Spróbuj też sam na siebie sikać podczas kąpieli, tylko pamiętaj, aby zamknąć oczy

penis.com.pl
orgasm contol
onesa 
onesa

Wysłany: Pon 12 Gru, 2022   

Nie ma w tym nic złego moim zdaniem.
Z odpowiednim partnerem może być miłe.

dkbb 

To nie tylko może być miłe, ale jest i to bardzo. Kilka lat temu odkryłem, że moja partnerka ma na to ochotę. Spełniłem jej fantazję i od tego czasu czasami robi to podczas bzykanka. Nigdy bym wcześniej nie przypuszczał, że może mnie to kręcić. Odczucia są odlotowe, złoty deszczyk leci, masturbuję się, a potem ona znów mnie dosiada. Jesteśmy cali mokrzy, ale nie odczuwamy żadnego obrzydzenia. Teraz czasami sam jej to proponuję. Takie troszkę perwersyjne zabawy są świetnym urozmaiceniem stałego związku. Nie wiem jednak, czy zrobiłbym to z przygodną partnerką.

Ancymon 

Nie doświadczyłem i nie miałem nigdy takich fantazji.

Odpowiedz do tematu