Fantazja piss |
Autor | Wiadomość |
toton Dołączył: 17 Wrz 2015 Posty: 758 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 09 Gru, 2022 Fantazja piss |
|
| Jakis czas temu klikałem sobie na czacie z dziewczyną.. Gadu gadu kliku kliku i z czasem (jak to często bywa) zeszliśmy na tematy erotyczne
W marę jak stawalismy się swobodniejsi, ona zaczeła mi opowiadac o swoich fantazjach związanych z delikatnym piss.. Opowiadała mi o tym tak barwnie i plastycznie, że naprawde pobudziła moja wyobraznię..ohh.
Od tego czasu to jej marzenie i fantazja, stało się moim marzeniem... Po prostu nabralem na to wielkiej ochoty
Myslicie, że uda mi sie kiedys zrealizować to marzenie.. i czy jest wiele dziewczyn, ktore o tym myślą...? | |
| |
 |
DTTPO Wiek: 40 Dołączył: 21 Lis 2016 Posty: 465 Skąd: Szczecin | Wysłany: Sob 10 Gru, 2022 |
|
| Ja nie mam pojęcia, ale życzę powodzenia. | |
| |
 |
dziuniox Wiek: 32 Dołączył: 14 Mar 2015 Posty: 82 Skąd: Rzeszów | Wysłany: Sob 10 Gru, 2022 |
|
| Ja robiłem to kilka razy z chłopakami. Lubię jak ktoś sika mi na głowę, na twarz. Jeden sikał mi do ust, ale nie połykałem. Czasami podczas kąpieli sam sobie sikam na klatę i na twarz... a odnośnie Twoich fantazji - nie wyjaśniłeś czy wolałbyś aby dziewczyna sikała na Ciebie czy Ty na nią Polecam spróbować. Spróbuj też sam na siebie sikać podczas kąpieli, tylko pamiętaj, aby zamknąć oczy | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5623 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 12 Gru, 2022 |
|
| Nie ma w tym nic złego moim zdaniem.
Z odpowiednim partnerem może być miłe. | |
| |
 |
dkbb Dołączył: 17 Sie 2020 Posty: 551 Skąd: Toruń | Wysłany: Pon 12 Gru, 2022 |
|
| To nie tylko może być miłe, ale jest i to bardzo. Kilka lat temu odkryłem, że moja partnerka ma na to ochotę. Spełniłem jej fantazję i od tego czasu czasami robi to podczas bzykanka. Nigdy bym wcześniej nie przypuszczał, że może mnie to kręcić. Odczucia są odlotowe, złoty deszczyk leci, masturbuję się, a potem ona znów mnie dosiada. Jesteśmy cali mokrzy, ale nie odczuwamy żadnego obrzydzenia. Teraz czasami sam jej to proponuję. Takie troszkę perwersyjne zabawy są świetnym urozmaiceniem stałego związku. Nie wiem jednak, czy zrobiłbym to z przygodną partnerką. | |
| |
 |
Ancymon Wiek: 39 Dołączył: 10 Kwi 2021 Posty: 744 Skąd: Cz-wa | Wysłany: Pon 12 Gru, 2022 |
|
| Nie doświadczyłem i nie miałem nigdy takich fantazji. | |
| |
 |
|