Codzienność a fantazje seksualne |
Autor | Wiadomość |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5623 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 08 Gru, 2022 Codzienność a fantazje seksualne |
|
| Ciekawi mnie jak wpłyawja na waszą wyobraźnie proste domowe lub poza domowe czynności. Np: czy kobiety podnieca widok mężczyzny, gotującego, zmywającego, prasujacego, sprzątającego, naprawiającego auto, czytającego itp.? Podobnie z nami, mężczyznami. Jakie to sytuacje, co wtedy myślimy i czy kończy sie tylko na fatnazji, czy przerywamy partnerce/partnerowi obecna czynność pod wpływem pożądania | |
| |
 |
mickow94 Wiek: 30 Dołączył: 11 Lip 2016 Posty: 27 Skąd: Gdańsk | Wysłany: Czw 08 Gru, 2022 |
|
| Jasne że to pobudza wyobraźnię, zwłaszcza gdy partnerka nie koniecznie jest ubrana, co dzieje się bardzo często.
Zwykłą rzecz jka robienie śniadania wystarczy by zachęcić do czegoś więcej | |
| |
 |
toton Dołączył: 17 Wrz 2015 Posty: 758 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 09 Gru, 2022 |
|
| Mnie podnieca jak w kuchni coś gotuje. Marzy mi się, by jej trochę poprzeszkadzać i spontanicznie wziąć ją od tyłu na blacie, ale to marzenie nie do zrealizowania | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
dkbb Dołączył: 17 Sie 2020 Posty: 551 Skąd: Toruń | Wysłany: Pon 12 Gru, 2022 |
|
| mnie chyba najbardziej kreci jak do mojej przyłażą koleżanki z toną ciuchów i każda po kolei przymierza na której co lepiej leży, oczywiscie bawie ludzika i pale janka że mnie to nie interesuje ^^
podobnie z makijażem/farbowaniem włosów | |
| |
 |
Ancymon Wiek: 39 Dołączył: 10 Kwi 2021 Posty: 744 Skąd: Cz-wa | Wysłany: Pon 12 Gru, 2022 |
|
| Codzienność często jest bardziej podniecająca niż fantazje - bo jest realna.
Zgadzam się z tym, co pisze mickow94: nawet robienie śniadania może być szalenie nakręcające | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5623 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 16 Gru, 2022 |
|
| Ancymon napisał/a: | Codzienność często jest bardziej podniecająca niż fantazje - bo jest realna.
Zgadzam się z tym, co pisze mickow94: nawet robienie śniadania może być szalenie nakręcające |
No cóż, u mnie często jest odwrotnie Fantazje przewyższają codzienność. | |
| |
 |
|