Ilość i jakosć spermy podczas wytrysku |
Autor | Wiadomość |
dkbb Dołączył: 17 Sie 2020 Posty: 551 Skąd: Toruń | Wysłany: Pon 31 Paź, 2022 Ilość i jakosć spermy podczas wytrysku |
|
| Jakie produkty wpływają na jakość ilość i kolor spermy? | |
| |
 |
michalza 
Dołączył: 11 Cze 2020 Posty: 636 Skąd: Poznań | Wysłany: Sro 02 Lis, 2022 |
|
| Ogólnie niedawno spróbowałem, po wytrysku delikatnie, tzn kilka kropel zlizałem z ręki - tylko w celudegustacji
Tragicznie to nie smkuje, ale fanem się nie stałem
jak laska nie będzie chciała, nie będę jej zmuszał, bo wiem jak smakuje i ona tak jak ja, po prostu może nie lubić | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5623 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 09 Lis, 2022 |
|
| Do codziennego jadłospisu należy wprowadzić zdrowe produkty bogate w selen, cynk, witaminę E, C, antyoksydanty, a także zawierające kwasy omega 3, które mogą wzmocnić plemniki. Jednocześnie trzeba wystrzegać się fast foodów, słodyczy, a także używek, w tym alkoholu i papierosów. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
DTTPO Wiek: 40 Dołączył: 21 Lis 2016 Posty: 465 Skąd: Szczecin | Wysłany: Pon 28 Lis, 2022 |
|
| Prawde mówiąc za wiele nie czytałem co ma wpływ na kolor... No chyba tylko częstotliwość wytrysków, jeśli długo nie było ejakulacji, to sperma jest mniej przezroczysta.
Na jakość, pod względem zdolności do zapłodnienia, to powyżej napisała onesa.
A na smak głównie ilość jedzonego mięsa/białka, jeśli nie je się mięsa i mało białka, a do tego owoce ze szczególnym uwzględnieniem ananasa to sperma nie jest gorzka, tylko słodka..😉 | |
| |
 |
betor Dołączył: 18 Cze 2020 Posty: 368 Skąd: Poznań | Wysłany: Pią 02 Gru, 2022 |
|
| Taka ciekawostka co wpływa na żółty kolor spermy:
warzywa i owoce w dużych ilościach,
produkty zawierające naturalne barwniki, takie jak kurkuma,
produkty zawierające siarkę, w tym cebula, czosnek, szparagi. | |
| |
 |
|