Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Wasze pytania do płci żeńskiej
Autor Wiadomość
Madziula

Wysłany: Pią 10 Lis, 2006   Wasze pytania do płci żeńskiej

Zastanawiam się czy macie jakieś pytania do nas kobiet...? Moze jest coś co Was w nas zastanawia, interesuje, intryguje...? Myśle, że tak :lol: Dlatego proponuje byśmy wspólnymi siłami stworzyli "damsko-męską gałąź porozumienia" (pozwólcie, że tak to nazwe :D ) Zapraszam wszystkich zainteresowanych, a dziewczyny proszę o pomoc przy udzielaniu odpowiedzi :D

Gość

Wysłany: Sob 11 Lis, 2006   

zakładanie prezerwatywy ustami...?

Madziula

Ach te prezerwatywy, wiecej z nimi kłopotu niz przyjemności, hihi... Ale zakładać je na te cuda natury to wręcz szczyt przyjemności, zwłaszcza, że tej przyjemności dostarcza sie Wam mężczyzną :lol:

penis.com.pl
andropenis
Fantom17

hmmm Madziula .....ostatnio staralem sie o wzgledy pewnej damy ktora okazywala mi srednie zainteresowanie....zastosowalem wiec sie do rady kolegi zebym "niby sobie odpuscil" i rzeczywiscie poskutkowalo,jak zaczalem ja olewac i pokazywac brak zainteresowania to laska rzeczywiscie zapragnela mojego towarzystwa...jak to jest z wami Madziula..ty tez tak masz?

mastra

to chyab najstarszy, najbardziej popularny i w sumie efektywny sposób na zbadanie czy ona ma ciagi do mnie ;) nie raz zadziałało ;)

Madziula

Wysłany: Nie 12 Lis, 2006   

Fantom17 napisał/a:
hmmm Madziula .....ostatnio staralem sie o wzgledy pewnej damy ktora okazywala mi srednie zainteresowanie....zastosowalem wiec sie do rady kolegi zebym "niby sobie odpuscil" i rzeczywiscie poskutkowalo,jak zaczalem ja olewac i pokazywac brak zainteresowania to laska rzeczywiscie zapragnela mojego towarzystwa...jak to jest z wami Madziula..ty tez tak masz?

Czy ja tak mam? hmm... Pewnie tak, ale są jakieś granice. Chociaz jak sobie przypominam to z reguły ja też stosuje taka taktyke zdobywania facetów :lol: Uwielbiamy wiedzieć, że się komuś podobamy i w ten sposób mamy nad Wami kontrole. Każda z nas w inny sposób ją wykorzystuje. Ale gdy widzimy że to zainteresowanie powoli maleje, a nawet zanika, same zaczynamy o nie walczyć. Każda ma w sobie coś takiego co zmusza nas do walki i czasami jest to walka o Wasze względy, no bo niby jak to jest możliwe, że "tak nagle przestał się mną interesować" :D Pamiętajcie tylko, że nie można za długo " sobie odpuszczać", bo po pewnym czasie my tez zaczynamy rezygnować. I zaczyna się błędne koło... Mam nadzieje, że taka odpowiedż Cię satysfakcjonuje? :)

Strikerx 

Wysłany: Nie 12 Lis, 2006   odp

A ja mam pytanie dotyczące skrzywienia członka (chodzi mi o skrzywienie lewostronne) czy to przeszkadza podaczas seksu?Czy taki facet może spokojnie Cię zadowolić?Czy liczy się dla Ciebie długość penisa?

Madziula

No jasne, że nie ma znaczenia. Podstawą jest technika i wprawa faceta! A jeżeli w gre wchodzi uczucie to naprawde wygląd, kształt itp. nie maja znaczenia. Sam musisz znać swoją wartość i męskość. Ja uwielbiam czuć wasza przewagę i siłe, jest to coś niesamowitego i podniecającego. Pamiętaj technika jest najważniejsza i sposób w jaki się kochacie, to właśnie dostarcza nam najwięcej wrażeń :D

Strikerx 

Wysłany: Nie 12 Lis, 2006   odp

Czy czujesz się bezpiecznie ze swoim facetem?Jeśli tak to powiedz co sprawia że czujesz się przy nim bezpieczna?

Madziula

Wysłany: Nie 12 Lis, 2006   Re: odp

Strikerx napisał/a:
Czy czujesz się bezpiecznie ze swoim facetem?Jeśli tak to powiedz co sprawia że czujesz się przy nim bezpieczna?

Czuje się przy nim tak bezpiecznie, że czasami się zastanawiam czy, aby nie za bardzo :D Po prostu dba o mnie i zwraca uwage na moję potrzeby. Sama nie wiem co powoduje to bezpieczeństwo, może fakt, że nie robi mi świństw, jest ze mną szczery, nie ma głupich pomysłów wszystko co robi to robi z myślą o mnie i nawzajem. Jesteśmy całością ja dla niego, a on dla mnie. Ale to zależy od pary, bo każdy ma swoje upodobania, zainteresowania. Ale myśle że szczerość, częste wyznawanie uczuć i nie obiecywanie niemożliwego sprawia, że czuję się przy nim bezpiecznie :)

Fantom17

Dziekuje ci Madziu..w swoim jak i pewnei we wszytskich imieniu za konkretne odpowiedzi :)

harold mckee 

Wysłany: Pon 13 Lis, 2006   

:}

Madziula

Wysłany: Pon 13 Lis, 2006   

Tu nie ma za co dziękować, chłopaki! Dla mnie to czysta przyjemność, że mogę się na coś przydać i trochę Was poznać. Szkoda tylko, że nie ma innych dziewczyn, które by dodały coś od siebie. No cóż... Życie, hihi... Pozdrawiam :D

penis.com.pl
penilarge krem
Strikerx 

Wysłany: Pon 13 Lis, 2006   odp

Czy to prawda że kobietę boli podczas pierwszego razu?Czy ten ból jest mocny?Gdzie najbardziej lubisz być pieszczona przez swojego faceta?Co sprawia Ci najwięcej przyjemności?

Madziula

Wysłany: Pon 13 Lis, 2006   Re: odp

Strikerx napisał/a:
Czy to prawda że kobietę boli podczas pierwszego razu?Czy ten ból jest mocny?Gdzie najbardziej lubisz być pieszczona przez swojego faceta?Co sprawia Ci najwięcej przyjemności?

Mó pierwszy raz był śmiechowy, ale inny niż sie spodziewałam :lol: Pierwszy, pierwszy raz się nie powódł, za bardzo byłam spięta i mój facet nie mógł włożyć swojego tygryska- także porażka :D Ale jakos mnie to nie zniechęciło. Za drugim razem było znacznie lepiej. Tylko wiecie co? Nie wiem kiedy została przerwana błona dziewicza do dzisiaj nie wiem kiedy ona znikła. Podejrzewam tylko, że pozbyłam się jej podczas pieszczot z moim facetem. Ale to wszystko to tylko domysły. Jeżeli chodzi o ból to wszystko zależy od tego ja bardzo odprężona i nawilżona jest Twoja partnerka. Musi być tam "mokro" i to bardzo, pamiętaj :)
Uwielbiam dotyk meskiej dłoni na całym moim ciele, a szczególnie na plecach, na to jestem najbardziej wrażliwa. Ale moja pussy także domaga sie pieszczot: dłonie, język i usta to podstawa bym wiła się z roszkoszy. Domagam się także masażu piersi, zwłaszcza odkąd biorę tabletki antykoncepcyjne i moję piersi urosły i stwardniały. Głaskanie, przyciskanie, całowanie wszystko, wszystko co tylko powoduje, że nie mogę uleżec spokojnie w miejscu. Także nie żałuj swojej kobiecie pieszczot :D

Odpowiedz do tematu