| Czwarty dzień po zabiegu | 
                 | Autor | Wiadomość | 
                                                                        | Czerwikss   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Wto 20 Wrz, 2022 |   
 |                                              | 
 |                                              | Zwykle po 5 dniach wszystko jest juz zagojone i mozna sciagnac szwy. Wiele osób jesli ma nierozpuszczalne to przy dyskomforcie sciaga co drugi szew. Na wizycie kilka dni po zabiegu. Wtedy tez jest ulga |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | StefanOptyk   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Czw 22 Wrz, 2022 |   
 |                                              | Dnia 6 września miałem robione częściowe u znanego dr Drabiny w Krakowie. Doradził żeby zrobić częściowe bo nie ma potrzeby robić całkowitego i zgodziłem się na to myśląc, że jeśli wykonał setki takich zabiegów to chłop wie co z tym najlepiej zrobić. Po zabiegu powiedział żeby ściągać napletka i myć dwa lub trzy razy dziennie. Ze ściąganiem był problem bo bolało i miałem wrażenie, że to i tak jest ciasno cały czas ale czekałem cierpliwie do zdjęcia szwów. We wtorek miałem zdjęte szwy i Drabina powiedział że jest wszystko elegancko ale ja mam co do tego wątpliwości. Mówiłem mu że podczas erekcji na pewno nie dam rady ściągnąć napletka bo jest ciasno w dalszym ciągu a on mi na to powiedział żeby ściągać raz, drugi, trzeci i w końcu się to wszystko unormuje. Próbowałem to robić ale jest problem. Może miał ktoś podobny https://imgur.com/a/Lvbinqf
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | Łili   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Pon 26 Wrz, 2022 |   
 |                                              | Jeżeli nie krwawisz to może spróbuj chodzić bez napletka. Pozwala to utrzymywać dobrą czystość, łatwiej stosować też maście i szybciej będzie się goić. Dwa razy dziennie wymieniaj tylko bieliznę żeby była czysta, przemywaj szarym mydłem z gazą penis i będzie dobrze😉 |                                              | _________________ Pozdrawiam
 Łili
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | penis.com.pl |  | 
                                            |  | 
                                                                        | onesa   onesa

|                                                                                                                             |  Wysłany: Sro 28 Wrz, 2022 |   
 |                                              | Ja bym na Twoim miejscu zaufala lekarzowi oraz sluchala sie tego co powiedzial. Moim zdaniem obawiasz sie niepotrzebnie. |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | StefanOptyk   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Sob 01 Paź, 2022 |   
 |                                              |  	  | onesa napisał/a: |  	  | Ja bym na Twoim miejscu zaufala lekarzowi oraz sluchala sie tego co powiedzial. Moim zdaniem obawiasz sie niepotrzebnie. | 
 Jest wszystko dobrze. Od kilku dni uprawiam seks i jest wszystko elegancko. Czasami jeszcze mnie zaboli w miejscu gdzie było szyte ale bardzo rzadko
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | Ajay   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Sob 01 Paź, 2022 |   
 |                                              |  	  | StefanOptyk napisał/a: |  	  |  	  | onesa napisał/a: |  	  | Ja bym na Twoim miejscu zaufala lekarzowi oraz sluchala sie tego co powiedzial. Moim zdaniem obawiasz sie niepotrzebnie. | 
 Jest wszystko dobrze. Od kilku dni uprawiam seks i jest wszystko elegancko. Czasami jeszcze mnie zaboli w miejscu gdzie było szyte ale bardzo rzadko
 | 

To dobrze, że się ustabilizowało. Pokażesz aktualne zdjęcie?
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | Fotograf01   

|                                              | Ja niestety też mam stulejke pokażesz jak wygląda po zabiegu ? 🙃 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                        |  |