Freeballing |
Autor | Wiadomość |
CEDRIK Wiek: 26 Dołączył: 10 Sty 2022 Posty: 44 Skąd: Podkarpackie | Wysłany: Sob 10 Wrz, 2022 |
|
| Powiem tak: Albo mam zbyt przyległe dresy, albo za duży sprzęt na nie, bo strasznie widać XD | |
| |
 |
gotb Dołączył: 13 Paź 2020 Posty: 244 Skąd: Kraków | |
| |
 |
Connor Wiek: 43 Dołączył: 17 Gru 2022 Posty: 24 Skąd: Wawa | Wysłany: Nie 18 Gru, 2022 |
|
|
Wiem, ze wielu tutaj wzdycha, patrzac na Twojegi kulfona, marzac o podobnym rozmiarze. Czy mozesz napisac czy sa jakies minusy takiego przyrodzenia? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
gotb Dołączył: 13 Paź 2020 Posty: 244 Skąd: Kraków | Wysłany: Sro 21 Gru, 2022 |
|
| Connor napisał/a: |
Wiem, ze wielu tutaj wzdycha, patrzac na Twojegi kulfona, marzac o podobnym rozmiarze. Czy mozesz napisac czy sa jakies minusy takiego przyrodzenia? |
Nie ma minusów. Widać zarys czy wypukłość w każdych spodniach, ale trudno, to nie jest minus Wypchane kąpielówki na plaży też przyciągają uwagę, i to również nie jest minus. Oraz istnieją prezerwatywy o rozmiarach większych, najlepiej mi pasują Skyn Extra Large. | |
| |
 |
Connor Wiek: 43 Dołączył: 17 Gru 2022 Posty: 24 Skąd: Wawa | Wysłany: Czw 22 Gru, 2022 |
|
| gotb napisał/a: | Connor napisał/a: |
Wiem, ze wielu tutaj wzdycha, patrzac na Twojegi kulfona, marzac o podobnym rozmiarze. Czy mozesz napisac czy sa jakies minusy takiego przyrodzenia? |
Nie ma minusów. Widać zarys czy wypukłość w każdych spodniach, ale trudno, to nie jest minus Wypchane kąpielówki na plaży też przyciągają uwagę, i to również nie jest minus. Oraz istnieją prezerwatywy o rozmiarach większych, najlepiej mi pasują Skyn Extra Large. |
Wydaje mi się, że z minusów są:
1) partnerka, ktora musi lubić duże rozmiary i być na nie mentalnie przygotowaną; rozuniem, gry wstępne i rozciagniecia pochwy ale one też mają swoje limity bo np. przy takiej partnerce 165 cm i 65 kg masy ciała raczej chyba mogłyny wystąpić niedopasowania
2) przy szczytowaniu pewnie musisz pamietac żeby sobie "nie dopchnąć" w sposob, w ktory jej to sprawi ból (przy penisach mniejszych w ogole ten problem nie istnieje a partnerce to mozne nawet dac przyjemnosc.
Jak u Ciebie z doswiwdczeniami w tych kwestiach? | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5623 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 27 Gru, 2022 |
|
| Tak dla jasności o jakim rozmiarze tutaj piszemy ? | |
| |
 |
gotb Dołączył: 13 Paź 2020 Posty: 244 Skąd: Kraków | |
| |
 |
|