Gdzie poznaliście partnerów? |
Autor | Wiadomość |
Bobx Wiek: 30 Dołączył: 01 Sty 2021 Posty: 21 Skąd: Wlkp | Wysłany: Nie 17 Lip, 2022 Gdzie poznaliście partnerów? |
|
| Hej. Pytanie dotyczy osób LGBT. A mianowicie tak się czasem zastanawiam, gdzie i jak poznaliście swoich partnerów.? Może ktoś ma ciekawą historię poznania się ze swoją drugą połową. | |
| |
 |
juansto Dołączył: 10 Cze 2020 Posty: 623 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 20 Lip, 2022 |
|
| Jeśli chodzi o mnie to jestem bi. Poznawałem różnie, głównie przez internet, na róznych portalach. Raz poznałem w klubie | |
| |
 |
dziuniox Wiek: 32 Dołączył: 14 Mar 2015 Posty: 82 Skąd: Rzeszów | Wysłany: Sob 23 Lip, 2022 |
|
| Różnie, zazwyczaj aplikacje typu grindr, hornet, fellow, datezone, zbiornik, gejowo.pl. Zdarzyło się też w realu | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Bobx Wiek: 30 Dołączył: 01 Sty 2021 Posty: 21 Skąd: Wlkp | Wysłany: Nie 31 Lip, 2022 |
|
| Na takich portalach to ciężko nawiązać jaką kolwiek relacje. Większość myśli o tym aby się zabawić i tyle. Dla mnie to jest słabe, i zawsze zazdrościłem osobą którym jednak się udało i są szczęśliwi w długoletnim związku. | |
| |
 |
Ancymon Wiek: 39 Dołączył: 10 Kwi 2021 Posty: 744 Skąd: Cz-wa | Wysłany: Sob 06 Sie, 2022 |
|
| Osobiście znam tylko jednego geja, który jest w stałym związku. Jak się poznali - nie wiem, ale zakładam, że albo na portalu typu DateZone/Fellow albo przez wspólnych znajomych. | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5623 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 05 Wrz, 2022 |
|
| Ancymon napisał/a: | Osobiście znam tylko jednego geja, który jest w stałym związku. Jak się poznali - nie wiem, ale zakładam, że albo na portalu typu DateZone/Fellow albo przez wspólnych znajomych. |
Ale znasz tylko jednego geja?
Czy tylko jednego geja który jest w związku? | |
| |
 |
Ancymon Wiek: 39 Dołączył: 10 Kwi 2021 Posty: 744 Skąd: Cz-wa | Wysłany: Pon 05 Wrz, 2022 |
|
| onesa napisał/a: | Ancymon napisał/a: | Osobiście znam tylko jednego geja, który jest w stałym związku. Jak się poznali - nie wiem, ale zakładam, że albo na portalu typu DateZone/Fellow albo przez wspólnych znajomych. |
Ale znasz tylko jednego geja?
Czy tylko jednego geja który jest w związku? |
Tylko jednego, który jest w stałym.
Drugi, którego znam znacznie lepiej - ani myśli o jakimkolwiek związku.
Dwój kolejnych: chcieliby i próbują zbudować trwalszy związek, ale różnie wychodzi. | |
| |
 |
toton Dołączył: 17 Wrz 2015 Posty: 758 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 07 Wrz, 2022 |
|
| Bo w PL jest z tym problem. Zadko kto sie przyzna na zywo ze jest gejem ot tak. Szczegolnie w mniejszych miastach | |
| |
 |
|