Zwis vs. Erekcja: czy duża różnica? |
Autor | Wiadomość |
Amk87 Wiek: 38 Dołączył: 21 Sty 2021 Posty: 28 Skąd: Białystok | Wysłany: Wto 16 Sie, 2022 Zwis vs. Erekcja: czy duża różnica? |
|
| Kiedyś czytałem, że penis w zwisie może mieć taką samą wielkość jak w erekcji ale może także powiększać się. Jak jest u Was? Bo mnie szczerze wpędza to trochę w kompleks. Mój w stanie miękkim ma 8cm dociskając do kości, w erekcji 16-17. Na basenie czy saunie trochę mi dziwnie pomykać z takim mikro ogórem 😉😔 | |
| |
 |
potrzebny Wiek: 29 Dołączył: 19 Lip 2018 Posty: 125 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 16 Sie, 2022 |
|
| Mam podobnie jak Ty. Jakieś 7-8 cm w spoczynku i 16-17 we wzwodzie. Też zauważyłem że u niektórych facetów różnica między stanem w spoczynku i we wzwodzie jest mniejsza, więc mają się czym pochwalić nawet w spoczynku.
Mogę jedynie dodać, że rozmiar w spoczynku jest zawsze różny, bo zależy np. od temperatury (każdemu się kurczy w chłodzie) albo od ucisku bielizny na jądra. Ale w spoczynku z naturą nie wygrasz. Ja już się z tym pogodziłem.
Chyba jedynym wyjściem jest prezentowanie sprzętu zawsze w erekcji. Wtedy zawsze będzie się wyróżniał na plus 😅 | |
| |
 |
loram15 Dołączył: 16 Kwi 2014 Posty: 35 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 16 Sie, 2022 Re: Zwis vs. Erekcja: czy duża różnica? |
|
| To ja mam odwrotnie W spoczynku 10,5 -a jeszcze jak nago wśród innych to delikatnie się podpompuje do 12, a stanie erekcji pełnej ma 14 wiec niemal taki sam....
Amk87 napisał/a: | Na basenie czy saunie trochę mi dziwnie pomykać z takim mikro ogórem 😉😔 |
Na siłowni i saunie mogę paradować w łóżku już mniej pewny siebie | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Amk87 Wiek: 38 Dołączył: 21 Sty 2021 Posty: 28 Skąd: Białystok | Wysłany: Wto 16 Sie, 2022 Re: Zwis vs. Erekcja: czy duża różnica? |
|
| loram15 napisał/a: | To ja mam odwrotnie W spoczynku 10,5 -a jeszcze jak nago wśród innych to delikatnie się podpompuje do 12, a stanie erekcji pełnej ma 14 wiec niemal taki sam....
Amk87 napisał/a: | Na basenie czy saunie trochę mi dziwnie pomykać z takim mikro ogórem 😉😔 |
Na siłowni i saunie mogę paradować w łóżku już mniej pewny siebie |
I sam nie wiem czy to lepiej czy gorzej Weź tu dogodź chłopu i tak źle i tak niedobrze 😆
[ Dodano: Wto 16 Sie, 2022 ]
potrzebny napisał/a: | Mam podobnie jak Ty. Jakieś 7-8 cm w spoczynku i 16-17 we wzwodzie. Też zauważyłem że u niektórych facetów różnica między stanem w spoczynku i we wzwodzie jest mniejsza, więc mają się czym pochwalić nawet w spoczynku.
Mogę jedynie dodać, że rozmiar w spoczynku jest zawsze różny, bo zależy np. od temperatury (każdemu się kurczy w chłodzie) albo od ucisku bielizny na jądra. Ale w spoczynku z naturą nie wygrasz. Ja już się z tym pogodziłem.
Chyba jedynym wyjściem jest prezentowanie sprzętu zawsze w erekcji. Wtedy zawsze będzie się wyróżniał na plus 😅 |
To mega pocieszające, że nie jestem w tym sam 😉🤘
[ Dodano: Wto 16 Sie, 2022 ]
U mnie to wygląda mniej wiecej tak.
https://m.fotosik.pl/zdjecie/7aeaf882549f9d68
https://m.fotosik.pl/zdjecie/569408407191ca9c | |
| |
 |
potrzebny Wiek: 29 Dołączył: 19 Lip 2018 Posty: 125 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 16 Sie, 2022 |
|
| Amk87, no.to spora róznica, ale nie ma się co przejmować wyglądem w sppczynku. Najważniejsze że sprzęt sprawny i użytkownik zadowolony 😊 | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 17 Sie, 2022 |
|
| Wielkosc penisa w spoczynku nie ma nic do wielkosci penisa we wzwodzie. Tak wiec nie ma sobie co tym zawracac glowy | |
| |
 |
dkbb Dołączył: 17 Sie 2020 Posty: 532 Skąd: Toruń | Wysłany: Pią 19 Sie, 2022 Re: Zwis vs. Erekcja: czy duża różnica? |
|
| [quote="Amk87"]
Wow, różnica niesamowita. | |
| |
 |
Amk87 Wiek: 38 Dołączył: 21 Sty 2021 Posty: 28 Skąd: Białystok | Wysłany: Pią 19 Sie, 2022 Re: Zwis vs. Erekcja: czy duża różnica? |
|
| [quote="dkbb"] Amk87 napisał/a: |
Wow, różnica niesamowita. |
No niestety. Żeby nie czuć dyskomfortu na basenie czy opalając się nago, staram się go delikatnie obudzić, żeby nie było pełnej erekcji, ale żeby nie wyglądał na takiego korniszona | |
| |
 |
cape_horn Dołączył: 15 Lut 2015 Posty: 64 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 23 Sie, 2022 |
|
| Kolega Amk87 poruszył problem, który bardzo często pojawia się na forach amerykańskich. Amerykanie wynaleźli dwie śmieszne nazwy: shower (odpowiednik po niemiecku Fleischpenis) i grower (Blutpenis). Trudno to przetłumaczyć. Pierwszy to taki penis prysznicowy, czyli idzie sobie koleś z miękkim i wszyscy podziwiają jego sprzęt. Ale jemu mało już co urośnie. Ten drugi to hodowca – wisi mu ok. 8 cm, ale jak zacznie rosnąć, no to maczuga
To oczywiście w skrócie. Różnica polega na wypełnianiu się ciał jamistych penisa. Z badań wynika, że w USW większość to jednak hodowcy.
A jak tam u kolegów z tymi sprawami? | |
| |
 |
Devasta Wiek: 35 Dołączył: 03 Maj 2018 Posty: 119 Skąd: Polska | Wysłany: Wto 23 Sie, 2022 |
|
| Rozbawiłes mnie hahha
Prysznicowy? Ja to zawsze myślałem, że od 'show' to bardziej jak pokazowy. Czyli w zwisie ma spore rozmiary.
Hodowca? Tutaj tak samo, od 'grow' czyli rosnąć. Rozmiar się zmienia przy erekcji.
Nie mam nic złego na myśli, ale rozbawiłeś mnie 😁
Jeśli chodzi o mnie to grower. | |
| |
 |
Amk87 Wiek: 38 Dołączył: 21 Sty 2021 Posty: 28 Skąd: Białystok | Wysłany: Wto 23 Sie, 2022 |
|
| cape_horn napisał/a: | Kolega Amk87 poruszył problem, który bardzo często pojawia się na forach amerykańskich. Amerykanie wynaleźli dwie śmieszne nazwy: shower (odpowiednik po niemiecku Fleischpenis) i grower (Blutpenis). Trudno to przetłumaczyć. Pierwszy to taki penis prysznicowy, czyli idzie sobie koleś z miękkim i wszyscy podziwiają jego sprzęt. Ale jemu mało już co urośnie. Ten drugi to hodowca – wisi mu ok. 8 cm, ale jak zacznie rosnąć, no to maczuga
To oczywiście w skrócie. Różnica polega na wypełnianiu się ciał jamistych penisa. Z badań wynika, że w USW większość to jednak hodowcy.
A jak tam u kolegów z tymi sprawami? |
Nieźle! Skąd dane, że większość to hodowcy? W prawdziwe czytałem tylko o badaniach na pewnej grupie osób, ale spośród 274 zgłoszonych uczestników 73 (około 26 procent) uczestników było hodowcami, a 205 było prysznicami. | |
| |
 |
juansto Dołączył: 10 Cze 2020 Posty: 605 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 25 Sie, 2022 |
|
| Smieszne nazwy, pierwszy raz się z tym spotkałem Moim zdaniem jednak wiekszosc to hodowcy, prysznicowych z naprawde duzymi palami wielu nie widziałem | |
| |
 |
loram15 Dołączył: 16 Kwi 2014 Posty: 35 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 29 Sie, 2022 |
|
| juansto napisał/a: | Smieszne nazwy, pierwszy raz się z tym spotkałem Moim zdaniem jednak wiekszosc to hodowcy, prysznicowych z naprawde duzymi palami wielu nie widziałem |
Też podobnie uważam, że gdzie nie spojrzeć tam hodowca powiedziałbym że 80% to maluchy podczas snu | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
cape_horn Dołączył: 15 Lut 2015 Posty: 64 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 29 Sie, 2022 |
|
| Oczywiście ma rację kolega @Devasta - przesadziłem z tymi kiepskimi tłumaczeniami. O tyle z prysznicem to się składa, że ci z dużą fają w stanie spoczynku lubią paradować pod prysznicem, żeby stresować tych niewyrośniętych.
Ale zjawisko i tak istnieje, a my często ulegamy błędnym ocenom w sytuacjach odkrytej nagości. Pozdrawiam, CH | |
| |
 |
michalza 
Dołączył: 11 Cze 2020 Posty: 636 Skąd: Poznań | Wysłany: Wto 30 Sie, 2022 |
|
| Sam tez mam palké niewielka w spoczynku, ogólnie kiedys sie tym przejmowalem, w ostatnim czasie przestaje na to zwracac uwage . Szczególnie, ze jak zauwazyliscie wiekszosc ma takie niewielkie palki w spoczynku | |
| |
 |
|