Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Czy przyłapaliście kiedyś kogoś uprawiającego seks ??
Autor Wiadomość
harold mckee 

Wysłany: Sro 25 Paź, 2006   

to Ty w takim razie ile masz ? max 15 ?

paulinka 

Wysłany: Czw 02 Lis, 2006   

jestem nieslubna mój ojciec ma rodzina która o mnie nic nie wie ale starsza i tak sie dalej z nim spotyka w moje 18 urodziny zapytala czy ojciec może zostac na noc i czy użycze swojego pokoju(mam 2 osobowe łóżko a mama 1osobowe) powiedzialam że ja i tak nie spie w domu tylko lece sie bawic wiec niech zostanie pech chciał że zapomnialam wziac rastop na zmiane wrucilam sie do pokoju zapukalam i otworzylam drzwi a tam starsza kleczy na podłodze a ojciec bez gaci porażka kompletna... :oops:

a ja mialam kika razy nie mila przygoda z bratem chlopaka(mieli wspulny pokuj) zawsze wracal z imprezki troche za szybko... ale po kiku razach zacza wracac nad ranem:)bo wiedzial że mamy go dosc...zreszta on nas chyba też miał dosc...bo my nigdy nie mielismy dosc siebie...:)
:oops:

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

Gość

Wysłany: Sob 04 Lis, 2006   

ja kiedys kiedy jeszcze bylam mloda i piekna (hehe dalej jestem :) oczywiscie)a serio to kilka lat temu kiedy bylam szalona nastolatka i szlajalam sie po duzych baletach w kazda sobotnia noc widziaam jak jakas para robila to na sofie w dyskotece ohyda wszyscy to widzieli oni byli okropnie nacpani lub pijani (tak przypuszczam bo chyba tzrezwo myslacy by tak nie zrobili) ruszali sie w rytm muzyki a ze muzyka byla "umc umc" to dosyc szybko. bylam w szoku! wiem ze to nie takie przylapanie kogos na czyms ale jednak cos. a druga sytuacja to kilka tygodni po tym w tej samej dyskotece wyszlam na parking zeby zaczeropnac swierzego powietrza a jakas para to robila w samochodzie koles zobaczyl ze go widze i z takim speszonym usmiechem popatrzyl sie na mnie. UCIEKLAM :P potem dowiedzialam sie ze w tej dyskotece to normalny cotygodniowy widok. przestalam tam chodzic

penis.com.pl
tabletki penilarge
Gość

Wysłany: Sob 31 Mar, 2007   

nie przylapalem ale poprostu obok mnie lezeli koledzy i sie pupcili w tego sylwka zwala byla bo zrobilismy tak ze chlop[acy i dziewczyny maja osobno sylwka spedziec dziwnie to ujeme ale zaliczylem kilku kolegow xD

Gość

Wysłany: Sro 04 Kwi, 2007   

Mieszkam z takim kumplem w akademiku, on przyłapał mnie trzy razy jak uprawiałem seks z dziewczyną, Często uprawiam seks jak on spi (tzn ja wiem że nie śpi, ale dziewczynie mówię że śpi:) ), natomiast kiedyś przyszła do nas napalona koleżanka, i była odwrotna sytuacja. Leżałem sobie dwa metry od nich (oczywiście była noc, ale dość widna) a oni rżnęli sie ze sobą:) Powiem szczerze, że strasznie podniecający widok :)

Pinoki0 

Wysłany: Wto 19 Maj, 2015   

Tak, trzy razy para hetero robila to przy mnie (po ciemku, ale jeden raz do rana - popatrzylem chwilkę :) ), czasem tez ktos za drzwiami - tylko audio ;D

Odpowiedz do tematu