Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Opinia potrzebna DROGIE PANIE PROSZE!!
Autor Wiadomość
Goliat Nigga

Wysłany: Czw 02 Lis, 2006   Opinia potrzebna DROGIE PANIE PROSZE!!

więc mam pytanie do dziewczyn . . .albo ogułem do kobiet na tym forum i do facetów . . .mam problem tej nature że . . .ostatnie dwa dni z dziewczyną spędziłem na seksie . . . 1 nocy robilismy to około 4 razy . . .długo . . .i miałem 2 wytryski natomiast następnego dnia od rana . . .robilismy to chyba ze 7 razy ale to już tak dłużej duoz dłuzej . . .ja wysiadałem a mam kondycje . . .ona juz też nie to żeby jej sluzu w pochwie brakowało tylko że była już spuchnieta obrzmiała. . .wręcz bolało ją nawet to jak ją językiem lizałem tam i przez cały dzien jeden wytrysk . . .2 nocy tylko to robilismy raz bo odczuwała ból ale chcice miała próbowała zapomnieć o bólu . . w sumie spędziliśmy na seksie . . .w ciagu 2 nocy i jednego dnia jakieś 9 godzin ona to stwierdziła . . .a miałem ochote na jeszcze . . . teraz dodam dość wstydliwy dla mmnie szczegół był to 2 raz iedy uprawaięłm z nią seks . . (no wiecie wspólny weekend) i pytam panie drogie na tym forum czy jest możliwe żeby ona przeżyła 2 orgazmy podczas pojedynczego stosunku,czekam na opinie czy jestem króto dystansowcem i czy faktycznie moja ukochana mogła odczuwać ten ból czy była to po prostu wymówka dla braku chęci kochania sie ze mną . . .i ostatnie pyttanie czy do cholery jasnej ja robiac to drugi raz mogłem być lepszy od jej poprzednich dwóch partnerów . . .a jeden to już nieraz był z kobietą w łóżku moja dziewczyna utrzymuje że jestem leszpy niż on a mnie to dobija bo myśle ze kłamie niewierze w to że ja nie odswiadczony i mam takie efekty naprawde czuje smutek że ona mnie okłamuje . . .napiszcie mi coś błagam was ludzie . . . .niemam wiary w siebie ciągle wydaje mi sie że jej nie zaspokajam . . . :( i to tak na poważnie wręcz sie boje o to że nigdy nie spełnie sie w seksie aha mój członek ma 17cm i 13.5 w obwodzie . . .niechwale sie bo niema czym ale da to obraz moich fizycznych warunków . . LUDZIE odpiszcie mi dziękuje wam z góry i pozdrawaim

paulinka 

Wysłany: Czw 02 Lis, 2006   Re: Opinia potrzebna DROGIE PANIE PROSZE!!

Jeżeli masz problem z Dochodzeniem to mam wrażenie że panna mało Cie kręci albo rozjechana jest(bez urazy)!muwiac szczerze to jeżeli chodzi o mnie to faceci maja raczej odwroty problem....za szybko dochodza...i czesto sami sa zdziwieni i nie wiem czy wkrecaja ale na ogół muwia że nigdy to nie trwało tak krótko...
2 orgazmy(a nawet wiecej) w czasie jednego stosunku sa możliwe i wiele kobiet tak ma.
ból odczuwany przez nia wydaje mi sie że był prawdziwy, gdyz kiedys tez to przeżywalam po kilkugodzinnych igraszkach
ilość kobiet czy stosunków nie świadczy o tym czy jestes dobry pozatym dla 1 możesz byc cudowny a dla innej beznadziejny każda lubi co innego widocznie jej podpasowales:) mialam kiku partnerów którzy wieli działali przedemna a najlepszy dla mnie był ten który stracił ze mna prawictwo wiec zdecydowanie możliwe jest to że byłes lepszy od innych.
pozdrawiam buzka:* Paulinka:)

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

paulinka 

ból jest mozliwy tak źle mi sie zdanie pokrecilo:) mogło a nawet to prawie pewne że ja bolala watpie w to żeby wkrecala

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

penis.com.pl
bathmate
paulinka 

boże dobrze napisalam a potem źle przeczytalm sorki roztargniona jestem:) :*

Goliat Nigga

Wysłany: Pią 03 Lis, 2006   

dziekuje Paulinko za wyczerpującą odpowiedz :wink: żadnych pań już tu niema ?

max1111

Mialem juz bardzo duzo partnerek z racji chociazby wieku i to wszystko co Twoja dziewczyna mowila jest pawda. Po prostu nastepnym razem kupcie sobie lubricant i wspomagajcie swoje zabawy. Orgazm wielokrotny u kobiet jest prawie normalnoscia , ale tylko jezeli bylo jej naprawde dobrze , a widac ze bylo. W ogole orgazm u kobiety to bardzo zlozony proces . Jest wiele czynnikow ktore sa odpowiedzialne za orgazm u kobiet. Pamietaj ze nie liczy sie Twoja sprawnosc tylko uczucia i szczerosc . Jak cos Ci nie pasuje porozmawiaj z nia o tym , tylko delikatnie. Zobaczysz jej reakcje. Pomysli ze jestes dojrzaly i odpowiedzialny a to bardzo wazna cecha u mezczyzny . Wtedy zadna sprawnosc jej bylych nie stanie wam na przeszkodzie do wspolnego szczescia.

paulinka 

nie ma za co o ile moge to pomoge:) buziacki:*
Paulinka:*

Goliat Nigga

więc Max mówisz że to może być prawda . . . więc wytłumaczcie mi z Paulinką jak u kobiety wygląda orgazm bo podejrzewam że niejest to taki sam schemat u każdej ale jakies cechy pewnie są bardzo podobne lub wręcz te same skąd wiem że orgazmu nie zmysliła . . .wiem ze wypytuje az do bólo ale mam niezadobrą samoocene i staram sie znaleźć punkt wyjścia z tej sytuacji . . .

max1111

To nie jest takie proste , zafundujecie sobie szczerosc to bedziesz pewien , jezeli nie porozmawiasz z nia o tym zaczniesz brnac w glab. Zacznie sie zazdrosc , niedopowiedzenia i klotnie, a skonczy na rozstaniu. Zalezy jak ci na niej bardzo zalezy . U kobiet orgazm jest bardzo zlozony i sklada sie na niego bardzo duuzo czynnikow zewnetrznych jak i wewnetrznych . Masz pytania , pytaj.

paulinka 

Wysłany: Sob 04 Lis, 2006   

szczerze to nie wiem jak sprawdzic czy kobieta udaje:( sama lubie aktorstwo i zdarzyło mi sie udawac...ale jestem cholernie szczera i potem powiedzialam to partnerowi ale nieznam żadnej innej która by sie przyznala że udawala wiec jeżeli nawet udawala to raczej sie nie przyzna. ale patrzac na to że wciaż chce sie z Toba kochac i z Toba byc to musi jej byc z Toba dobrze tak mi sie wydaje... skoro czuje sie zaspokojona to nie przejmuj sie na zapas!!!

paulinka 

Wysłany: Sob 04 Lis, 2006   

orgazmy u kobiet sa różne ale głównie-tak mi sie wydaje- to jest(trudno to opisac)bardzo krutkie czeste szybkie wdechy jakby skurcz wszystkich miesni, odlecenie myslami (tak że nie wiadomo o co chodzi przez chwilke:))i rozlużnienie, uczucie ulgi ,nareszcie wypuszczenie powietrz i banan ta buzce:) hihi

Gość

Wysłany: Sob 04 Lis, 2006   Re: Opinia potrzebna DROGIE PANIE PROSZE!!

paulinka napisał/a:
Jeżeli masz problem z Dochodzeniem to mam wrażenie że panna mało Cie kręci albo rozjechana jest(bez urazy)!muwiac szczerze to jeżeli chodzi o mnie to faceci maja raczej odwroty problem....za szybko dochodza...i czesto sami sa zdziwieni i nie wiem czy wkrecaja ale na ogół muwia że nigdy to nie trwało tak krótko...
2 orgazmy(a nawet wiecej) w czasie jednego stosunku sa możliwe i wiele kobiet tak ma.
ból odczuwany przez nia wydaje mi sie że był prawdziwy, gdyz kiedys tez to przeżywalam po kilkugodzinnych igraszkach
ilość kobiet czy stosunków nie świadczy o tym czy jestes dobry pozatym dla 1 możesz byc cudowny a dla innej beznadziejny każda lubi co innego widocznie jej podpasowales:) mialam kiku partnerów którzy wieli działali przedemna a najlepszy dla mnie był ten który stracił ze mna prawictwo wiec zdecydowanie możliwe jest to że byłes lepszy od innych.
pozdrawiam buzka:* Paulinka:)

Zgadzam sie w zupelnosci z Paulinka takze juz masz dwie opinie dziewczyn/kobiet napewno szczezre opinie

Odpowiedz do tematu