Co zrobic gdy kondom nie wchodzi |
Autor | Wiadomość |
farex Dołączył: 28 Paź 2006 Posty: 3 | Wysłany: Sob 28 Paź, 2006 Co zrobic gdy kondom nie wchodzi |
|
| Czy istnieja jakies wiksze kondoimy mam dosyc duza srednice i nie chce wejsc ? czekam na odp | |
| |
 |
biggi82 Dołączył: 21 Paź 2006 Posty: 90 Skąd: Łódzkie | Wysłany: Nie 29 Paź, 2006 |
|
| Szukaj takiego, który wejdzie.
Ile masz tej średnicy?
Są przecież durexy na szerokie kutasy. | _________________ Gdy Ona mnie całuje w szyję... | |
| |
 |
farex Dołączył: 28 Paź 2006 Posty: 3 | Wysłany: Nie 29 Paź, 2006 |
|
| durex xl jest za maly istatnieje cos wiekszego? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Nie 29 Paź, 2006 |
|
| Spróbuj z Unimila... Też są dobre | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
biggi82 Dołączył: 21 Paź 2006 Posty: 90 Skąd: Łódzkie | Wysłany: Nie 29 Paź, 2006 |
|
| farex napisał/a: | durex xl jest za maly istatnieje cos wiekszego? |
Cholera, to jakiego Ty masz kolosa?
Jesteś murzynem? :> | _________________ Gdy Ona mnie całuje w szyję... | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Nie 29 Paź, 2006 |
|
| heh .. ja uzywam na zmiane ... raz taki jak taki, uniwersalny jestem :p | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
cobi79 Dołączył: 19 Mar 2006 Posty: 70 Skąd: Bydgoszcz | Wysłany: Sro 01 Lis, 2006 |
|
| napisz ile masz cm w obwodzie jak ci stanie??? i le na dlugosc jestem ciekawy
ja etz mam starszsnie grubego wiec czekam na twoje cyferki aby porownac | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Sro 01 Lis, 2006 |
|
| Coś mi się zdaje że on już dawno sobie stąd poszedł... | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
Fantom17 Dołączył: 15 Lut 2006 Posty: 235 | Wysłany: Sro 01 Lis, 2006 |
|
| skoro juz taki temat to powiedzcie mi dokladnie gdzie na penisie mierzy sie grubosc? w nym miejscajgrubszu podczas wzwodu? pod grzybkiem? czy u samej podstawy? bo np. w najgrubszym miejscu mam 13.5/14cm a dlugosc mojego czlonka to 14cm wiec jaki rozmiar prezerwatywy powinienem wziasc?
Nie chce zeby bylo tak ze jak wpadne do apteki to bede musial powiedziec : Poprosze prezerwatywe na penisa o grubosci 14cm(glupia sprawa jak dlal mnie) a zamierzam sie tam niedlugo wybrac.
Prosze wiec o odpowiedz | |
| |
 |
tomek4545 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 57 Skąd: okolice leszna w wielkopolsce | Wysłany: Sro 01 Lis, 2006 |
|
| wybierz sie do drogeri
rossman
tam sa na polce zobacz, poczytaj i po sprawie
zainwestuj-kup kilka | |
| |
 |
farex Dołączył: 28 Paź 2006 Posty: 3 | Wysłany: Czw 02 Lis, 2006 |
|
| no ja mam grubosc 16 cm unilile tez male;/ | |
| |
 |
biggi82 Dołączył: 21 Paź 2006 Posty: 90 Skąd: Łódzkie | Wysłany: Pią 03 Lis, 2006 |
|
| Skromna uwaga do wielu osób:
OBWóD to nie GRUBOść.
To wszystko.
Cytat: | Nie chce zeby bylo tak ze jak wpadne do apteki to bede musial powiedziec : Poprosze prezerwatywe na penisa o grubosci 14cm(glupia sprawa jak dlal mnie) a zamierzam sie tam niedlugo wybrac. |
A ja tak robię.
- Nie, te są za małe.. Te też nie. O te są dobre.
I w ten sposób wybrałem Arousera. ładnie przylegają, nie są tak potężnie napięte... i ładnie w nich wygląda hehehe | _________________ Gdy Ona mnie całuje w szyję... | |
| |
 |
Joe_Kos Dołączył: 19 Paź 2006 Posty: 102 Skąd: Z Kądowni | Wysłany: Pią 03 Lis, 2006 |
|
| strzal w 10 biggi, tez to uzywam | _________________ Co ma być to będzie, I trzea sie z tym zmierzyć | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
kocurek 
Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 240 Skąd: śląsk | Wysłany: Pon 04 Gru, 2006 |
|
| a co polecacie na 14cm obwodu u podstawy i 17 w koncowce zoledzia patrzac od cewki | |
| |
 |
Pinoki0 Dołączył: 18 Maj 2015 Posty: 75 Skąd: Dolnośląskie | Wysłany: Wto 19 Maj, 2015 |
|
| ponoc magnum są dobre na duże pały | |
| |
 |
|