AvengerKRK - dziennik |
Autor | Wiadomość |
AvengerKRK Wiek: 27 Dołączył: 18 Lut 2022 Posty: 19 Skąd: Kraków | Wysłany: Pią 18 Lut, 2022 AvengerKRK - dziennik |
|
| Witam, jestem tutaj nowy. Na forum trafiłem dzięki koledze - poprosił mnie o animowość.
Chciałbym zwiększyć penisa - powiem otwarcie mam z tego powodu kompleksy i boję się pokazać dziewczynom.
Nie chodzi mi o zwiększenie 8 cm itp... wystarczy 2 cm i lekko w obwodzie. Ważniejsza jest dla mnie długość niż obwód.
Wkrótce dodam zdjęcia.
Obecne wymiary.
Długość w st. erekcji - 14 cm
Obwód w st. erekcji - 12 cm
Ćwiczenia, które robie:
- rozgrzewka ciepłą wodą -
rozciąganie we wszystkie strony góra/dół/lewo/prawo po 30 sekund x4
jelg: 50
ćwiczenia AM3 - które ktoś polecił tutaj na forum
- koniec rowniez cieply oklad -
Czy według was jest możliwy wzrost członka o 2 cm lub nawet jeden? Długość...?
jakie rady mi zalecacie?
Pozdrawiam
Avenger | |
| |
 |
Amanti Dołączył: 22 Lis 2015 Posty: 24 Skąd: ślunsk | Wysłany: Nie 27 Lut, 2022 |
|
| Trwale nie. Ale powodzenia | |
| |
 |
michalza 
Dołączył: 11 Cze 2020 Posty: 636 Skąd: Poznań | Wysłany: Pon 28 Lut, 2022 |
|
| Sam nie powiększałem jeszcze (chociaż się przymierzam). Aczkolwiek patrzac się na dzienniki tutaj to tak, da się trwale powiększyć.
Przykładem jest dziennik maczugi | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
AvengerKRK Wiek: 27 Dołączył: 18 Lut 2022 Posty: 19 Skąd: Kraków | Wysłany: Nie 20 Mar, 2022 |
|
| ggfgfgffg | | |
| |
 |
Truwonder92 Wiek: 33 Dołączył: 02 Lip 2018 Posty: 63 Skąd: Warszawa | Wysłany: Nie 20 Mar, 2022 |
|
|
Nie chcę udzielać rad i odwodzić od postanowień, ale...
... masz naprawdę spoko sprzęt. Wygląda bardzo dobrze i na Twoim miejscu bym się nie wstydził go nikomu pokazywać Jest naprawdę fajnie. | |
| |
 |
qwerty882 Wiek: 26 Dołączył: 28 Gru 2016 Posty: 131 Skąd: Mazowsze | Wysłany: Wto 22 Mar, 2022 |
|
| AvengerKRK, zgadzam się zTruwonder92, | |
| |
 |
toton Dołączył: 17 Wrz 2015 Posty: 745 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 23 Mar, 2022 |
|
| Powiem Ci, ze sprzęt masz solidny, nie wiem czy jest tutaj potrzebne jakiekolwiek powiększanie.
NIemniej ten miesiac to zbyt mało. Jak mozesz doczytać w innych dziennikach tutaj, często potrzebne jest minimum 2-3 miesiące aby zobaczyc pierwsze rezultaty powiekszania. | |
| |
 |
AvengerKRK Wiek: 27 Dołączył: 18 Lut 2022 Posty: 19 Skąd: Kraków | Wysłany: Wto 19 Kwi, 2022 |
|
| O dziwo, wydaje mi się, że coś tam rośnie... wrzuce jednak zdjecia nie teraz, ale za miesiac.
Dodam 18 maja zdjęcia z linijką | |
| |
 |
juansto Dołączył: 10 Cze 2020 Posty: 610 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 22 Kwi, 2022 |
|
| Ale mierzyłeś? | |
| |
 |
AvengerKRK Wiek: 27 Dołączył: 18 Lut 2022 Posty: 19 Skąd: Kraków | Wysłany: Sob 23 Kwi, 2022 |
|
| juansto napisał/a: | Ale mierzyłeś? |
Grubosc taka sama, ale dlugosc wydaje mi sie ze poszlo do gory bo wczesniej 14 a teraz 14,2 jak mierzylem i dociskalem lekko kosc narazie nie chce zapeszać ) dodam zdjecia za miesiac.
Wymiary prawidlowo podaje sie dotykajac lekko kosc czy bez tego wciskania ciut ciut w skore jakby? | |
| |
 |
Stupududu15 Dołączył: 17 Sty 2020 Posty: 38 Skąd: Kraków | Wysłany: Nie 24 Kwi, 2022 |
|
| 2 mm to może być równie dobrze różnica spowodowana trochę mocniejszą erekcją, ale może to być faktycznie efekt treningu. Działaj działaj | |
| |
 |
AvengerKRK Wiek: 27 Dołączył: 18 Lut 2022 Posty: 19 Skąd: Kraków | Wysłany: Sro 18 Maj, 2022 |
|
| Po 3 miesiącach ćwiczeń aktualizacja. Penis wydaje się "minimalnie" większy i byłem sceptyczny na początku, ale może coś serio działa to powiekszanie. Obwód się zwiększył byl 12 teraz 12,2 i długość moze minimalnie jak pisalem 2 mm.. Wiecej robie ostatnio JELQ to moze wlasnie dlatego dziala to bardziej na obwod, a nie na dlugosc. W kazdym razie penis na pewno wyglada nieco lepiej i ciekaw jestem.... co dalej
Kolejna aktualizacja za 3 miesiace.
https://ibb.co/X5D6v4K we wzwodzie
https://ibb.co/HB80t1d obwód 12,2
https://ibb.co/k443Yr3 we wzwodzie | |
| |
 |
maczuga 
Dołączył: 03 Mar 2017 Posty: 75 Skąd: Śląsk | Wysłany: Sro 18 Maj, 2022 |
|
| Trzymam kciuki oby tak dalej .
Usunąłbym AM3 i spróbował dodać pierw 2 tygodnie jelq po 15 minut co dwa dni a później 20 minut jelq po 2 tygodniach również co dwa dni a rozciągnie możesz wykonywać w dowolnej chwili aby wspomóc jelq . Zobaczymy czy to poruszy twojego penisa, gdy to nie pomoże poszukaj innych ćwiczeń i testuj swojego przyjaciela . | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
AvengerKRK Wiek: 27 Dołączył: 18 Lut 2022 Posty: 19 Skąd: Kraków | Wysłany: Wto 02 Sie, 2022 |
|
| Dawno nie było aktualizacji. Po prawie pół roku ćwiczeń zero przyrostu, nie wiem o co tu chodzi. Moze na poczatek sie zwiększył 0,5cm..
Mozna zwiekszyc erekcje, ale nie mozna zwiekszyc dlugosci ani obwodu penisa.
Przynajmniej jest tak u mnie - cwicze ale troche sie poddaje mowiac szczerze... | |
| |
 |
dkbb Dołączył: 17 Sie 2020 Posty: 537 Skąd: Toruń | Wysłany: Sro 03 Sie, 2022 |
|
| Nie poddawaj się, bywaa ze na efekty trzeba czekac dłuzej. Swoją drogą czy próbowałes jedynie cwiczen? Nie wspomagales się moze tabletkami z L argninią? | |
| |
 |
|