Wolicie dziewczyny z makijażem czy bez? |
Autor | Wiadomość |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 25 Cze, 2015 Wolicie dziewczyny z makijażem czy bez? |
|
| Często słyszę opinie, że dziewczyny bez makijażu są ładniejsze. Tylko zastanawiam się ile w tym prawdy i czy faceci naprawdę poznają, że dziewczyna nie ma makijażu? | |
| |
 |
DuzeBerlo 
Dołączył: 03 Kwi 2015 Posty: 135 Skąd: Z Polski | Wysłany: Czw 25 Cze, 2015 |
|
| Ja przeżyłem swego rodzaju szok, kiedy zauważyłem, że malują się tak żeby nie było widać, że to makijaż. | _________________ A może herbatki na erekcję?
http://www.penis.com.pl/f...p?p=84450#84450 | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 25 Cze, 2015 |
|
| DuzeBerlo, a w jakich okolicznościach to zauważyłeś? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
DTTPO Wiek: 40 Dołączył: 21 Lis 2016 Posty: 465 Skąd: Szczecin | Wysłany: Pią 27 Sty, 2017 |
|
| Widoczny makijaż jest dla mnie ohydny. Co najwyżej właśnie taki, zeny go nie bylo widac na pierwszy rzut oka, a poprawiający np. Kolor worów pod oczami, czy ogólnie lekko poprawiający bladość skory na przykład. Jednak żonę zachęcam zawsze, Eny nie robila, bo to mi śmierdzi, nie da się tak dobrze całować po twarzy itd. Niepraktyczne w łóżku. | |
| |
 |
zbychwawawa Dołączył: 10 Lip 2014 Posty: 999 Skąd: wawa | Wysłany: Pon 30 Sty, 2017 |
|
| jakdla mnie makijaż może być ale delikatny
o tutaj masz dobry obrazek podsumowujący
 | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 30 Sty, 2017 |
|
| zbychwawawa, nie każda dziewczyna/kobieta przesadza z makijażem | |
| |
 |
haster69 Dołączył: 14 Sty 2012 Posty: 380 Skąd: Wlkp. | Wysłany: Pon 06 Lut, 2017 |
|
| Ale większość tak | _________________ http://zbiornik.com/go/9L3w!/ <-- skopiuj całość i przejdź do mojego konta na zbiorniku | |
| |
 |
Per Rectum 
Dołączył: 08 Cze 2015 Posty: 1410 Skąd: Wawa/Mazury | Wysłany: Pon 06 Lut, 2017 |
|
| Moja bliska mi kuzynka w ogóle nie robi makijażu lub jest on absolutnie minimalny. I za to (m.in.) ją kocham... | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 06 Lut, 2017 |
|
| Per Rectum, zuch dziewczyna
haster69, widzisz nie wszystkie dziewczyny przesadzają z makijażem | |
| |
 |
CEDRIK Wiek: 26 Dołączył: 10 Sty 2022 Posty: 44 Skąd: Podkarpackie | Wysłany: Sob 19 Lut, 2022 |
|
| Powiem tak, raz przyszedłem do mojej wtedy jeszcze dziewczyny rano, była cała rozczochrana, w jakiejś starej piżamie, nawet nieumalowana. Była przepiękna. I wolałem ją bez makijażu. Szkoda że później zaczęła się mocno malować na różne wyjścia ale nie do mnie, do mnie już miała wyjebane. Podobała mi się i w makijażu i bez. Ale mówię, szkoda że później starała się nie dla mnie. Sądzę, że chodzi o wnętrze.
A uroda, to można zrobić ładny makijaż, mozna zrobic za mocny/ za słaby, można MUSIEĆ miec makijaż bo i takie sie zdarzają a nei zawsze pomaga XD | |
| |
 |
juansto Dołączył: 10 Cze 2020 Posty: 605 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 23 Lut, 2022 |
|
| CEDRIK napisał/a: | Powiem tak, raz przyszedłem do mojej wtedy jeszcze dziewczyny rano, była cała rozczochrana, w jakiejś starej piżamie, nawet nieumalowana. Była przepiękna. I wolałem ją bez makijażu. Szkoda że później zaczęła się mocno malować na różne wyjścia ale nie do mnie, do mnie już miała wyjebane. Podobała mi się i w makijażu i bez. Ale mówię, szkoda że później starała się nie dla mnie. Sądzę, że chodzi o wnętrze.
A uroda, to można zrobić ładny makijaż, mozna zrobic za mocny/ za słaby, można MUSIEĆ miec makijaż bo i takie sie zdarzają a nei zawsze pomaga XD |
Mam podobne wrażenie, moja ostatnia dziewczyna malowała się tak mocno, że czasami wydawało mi się, że jej tapeta odpadnie z twarzy. Nie podobało mi się to, oczywiscie nie mogłem jej na to zwrócić uwagi. | |
| |
 |
Ancymon Wiek: 39 Dołączył: 10 Kwi 2021 Posty: 737 Skąd: Cz-wa | Wysłany: Sob 26 Lut, 2022 |
|
| Ze wszystkim, także z makijażem, można przesadzić. Oczywiście granica jest tu umowna i coś, co komuś przeszkadza, dla innej osoby może być akceptowalne. | |
| |
 |
|