Czy to prostata ? |
Autor | Wiadomość |
qwazar Dołączył: 22 Lut 2015 Posty: 2 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 22 Lut, 2015 Czy to prostata ? |
|
| Od pewnego czasu mam problem z odczuwaniem potrzeby oddania moczu.
Kiedyś czułem tą potrzebę, a teraz wiem że muszę, ale sygnału z "dołu" brak.
Chyba najgorzej jest w nocy.
Zasypiam a po paru godzinach często się budzę, i wtedy czuję, że penis stoi jak wściekły, ale sygnału "idź do WC" brak
Wstaję, zrobię co trzeba, penis opada i zasypiam.
Może to wina wieku, bo wiosen już mam 45, ale czy to normalne jest ? | |
| |
 |
MałyPotworek 
Wiek: 28 Dołączył: 27 Lut 2015 Posty: 456 Skąd: Kuj-pom | Wysłany: Wto 07 Kwi, 2015 |
|
| No, ale czy zdarza Ci się nie trzymać moczu? | |
| |
 |
qwazar Dołączył: 22 Lut 2015 Posty: 2 Skąd: Polska | Wysłany: Wto 07 Kwi, 2015 |
|
| Nie.
Ps.
A ty co tak tym penisem się popisujesz ?
Nie wstyd Ci tym maleństwem się chwalić ? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
MałyPotworek 
Wiek: 28 Dołączył: 27 Lut 2015 Posty: 456 Skąd: Kuj-pom | Wysłany: Wto 07 Kwi, 2015 |
|
| A problem podczas oddawania moczu? Slaby strumień, ból
[ Dodano: Wto 07 Kwi, 2015 ]
Popisuje? To znaczy? | |
| |
 |
Minor Wiek: 30 Dołączył: 16 Kwi 2015 Posty: 2 Skąd: Sz-n | Wysłany: Czw 16 Kwi, 2015 |
|
| Moze przerosniety gruczol prostaty? | |
| |
 |
HappyBoy Dołączył: 17 Lut 2015 Posty: 47 Skąd: Częstochowa | Wysłany: Pią 17 Kwi, 2015 |
|
| Qwazar maly potworek popisuje sie malenstwem? Nie powoedzial bym, zapewne sam masz mniejszego i wejz na poprawke ze on stara ci sie pomóc, a ty do niego z takimi tekstami wyjezdzasz sredio fajne zachowanie | |
| |
 |
betor Dołączył: 18 Cze 2020 Posty: 361 Skąd: Poznań | Wysłany: Pon 17 Sty, 2022 |
|
| Bardzo prawdopodobne. Jak minie kilka tyg od leczenia można spróbować zrobić próbę Stameya i zobaczyć co tam siedzi. Skoro antybole pomogły to może być problem bakteryjny. Z takich dodatkowych terapii można spróbować te zioła na prostatę https://kredensziolowy.pl/produkt/prostamherbs/ Mi pomogły. | |
| |
 |
|