Ojciec chrzestny |
Autor | Wiadomość |
betor Dołączył: 18 Cze 2020 Posty: 368 Skąd: Poznań | Wysłany: Pon 20 Gru, 2021 Ojciec chrzestny |
|
| Brutalny dickpill z legendarnego Ojca Chrzestnego Coppoli (1972). Żona Sonny,ego pokazuje koleżankom jak ogromnego khutasa ma jej mąż. Widać autentyczny zachwyt samic. W książce wątek khutasa Sonny,ego był szerzej opisany. Podobno musiał płacić divom podwójne ze względu na swoje gigantyczne przyrodzenie ( po seksie z nim musiały brać kilka dni wolnego). Sonny w końcu znalazł kochankę z ogromnym rozmiarem waginy ( podobno dziewczyna pochodziła z Polski), z którą mógł normalnie współżyć po kullen. A poza tym polecam wszystkim arcydzieło Coppoli będące jednym z najlepszych filmów w historii kina, w którym bohaterowie są wzorem prawdziwego mężczyzny.
 | |
| |
 |
toton Dołączył: 17 Wrz 2015 Posty: 758 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 21 Gru, 2021 |
|
| Nie czytałem książki, ale to co piszesz to serio? | |
| |
 |
dkbb Dołączył: 17 Sie 2020 Posty: 551 Skąd: Toruń | Wysłany: Czw 23 Gru, 2021 |
|
| Tak dokładnie. W książce jest cały rozdział o penisie sonnego. Jak to jedna z jego byłych kochanek musiałą potem przeprowadzić sobie operację waginy bo byłą rozciągnięta | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Ancymon Wiek: 39 Dołączył: 10 Kwi 2021 Posty: 744 Skąd: Cz-wa | Wysłany: Pon 27 Gru, 2021 |
|
| Już kilka razy przymierzałem się do lektury "Ojca chrzestnego" i za każdym razem to odkładałem. Chyba wreszcie trzeba się za to zabrać | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5623 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 04 Lut, 2022 |
|
| Oglądałam film kilka razy, tę scenę również pamiętam, jednak nie sądziłam, ze rozmawiają o tym Chyba trzeba zabrać się za książkę. | |
| |
 |
|