Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Ojciec chrzestny
Autor Wiadomość
betor 

Wysłany: Pon 20 Gru, 2021   Ojciec chrzestny

Brutalny dickpill z legendarnego Ojca Chrzestnego Coppoli (1972). Żona Sonny,ego pokazuje koleżankom jak ogromnego khutasa ma jej mąż. Widać autentyczny zachwyt samic. W książce wątek khutasa Sonny,ego był szerzej opisany. Podobno musiał płacić divom podwójne ze względu na swoje gigantyczne przyrodzenie ( po seksie z nim musiały brać kilka dni wolnego). Sonny w końcu znalazł kochankę z ogromnym rozmiarem waginy ( podobno dziewczyna pochodziła z Polski), z którą mógł normalnie współżyć po kullen. A poza tym polecam wszystkim arcydzieło Coppoli będące jednym z najlepszych filmów w historii kina, w którym bohaterowie są wzorem prawdziwego mężczyzny.

toton 

Wysłany: Wto 21 Gru, 2021   

Nie czytałem książki, ale to co piszesz to serio?

dkbb 

Wysłany: Czw 23 Gru, 2021   

Tak dokładnie. W książce jest cały rozdział o penisie sonnego. Jak to jedna z jego byłych kochanek musiałą potem przeprowadzić sobie operację waginy bo byłą rozciągnięta :P

penis.com.pl
penilarge krem
Ancymon 

Wysłany: Pon 27 Gru, 2021   

Już kilka razy przymierzałem się do lektury "Ojca chrzestnego" i za każdym razem to odkładałem. Chyba wreszcie trzeba się za to zabrać ;)

onesa 
onesa

Wysłany: Pią 04 Lut, 2022   

Oglądałam film kilka razy, tę scenę również pamiętam, jednak nie sądziłam, ze rozmawiają o tym ;) Chyba trzeba zabrać się za książkę.

Odpowiedz do tematu