Stulejka |
Autor | Wiadomość |
Kamil7787 Dołączył: 02 Gru 2021 Posty: 1 Skąd: Polska | Wysłany: Czw 02 Gru, 2021 Stulejka |
|
| Hej mam 15 lat i nie wiem czy mam stulejke. Generalnie to w spoczynku nie mam problemu ze sciągnięciem jednak we zwodzie mało kiedy udaje mi się ściągnąć do końca i odczuwam wtedy lekki ból. Czy to może wskazywać na stulejke ? | |
| |
 |
dkbb Dołączył: 17 Sie 2020 Posty: 537 Skąd: Toruń | Wysłany: Pią 03 Gru, 2021 |
|
| Myślę, że tak. Powinno się ściągać bez większego problemu. Jesli Cie boli to znaczy, ze coś jest nie tak. Ogólnie stulejka ma różne poziomy. Próbowałeś rozciągać? | |
| |
 |
Ajay 
Wiek: 28 Dołączył: 20 Wrz 2016 Posty: 309 Skąd: Warmia i Mazury | Wysłany: Pią 03 Gru, 2021 |
|
| Na pewno, ale nie ma co panikować. Jeśli jest mała to powinieneś sobie dać radę rozciągnąć napletek, jak nie to obrzezanie. Daj zdjęcie coś będzie można więcej powiedzieć. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Kuba85 Dołączył: 28 Sie 2015 Posty: 373 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 03 Gru, 2021 |
|
| Staraj się chodzić jak najwięcej z odkrytą główką, przy mimowolnych erekcjach skóra sama się rozciągnie i po miesiącu nie będziesz mieć problemu. Sam kiedyś miałem taki problem. | |
| |
 |
Ononim Dołączył: 08 Lis 2020 Posty: 25 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 03 Gru, 2021 |
|
| Ja też tak miałem, czasem linomagiem smarowałem trochę i się rozciągnęło wystarczająco. | |
| |
 |
Mateusz2609 Wiek: 32 Dołączył: 02 Lut 2012 Posty: 79 Skąd: kuj pom | Wysłany: Pią 03 Gru, 2021 |
|
| Najlepiej byłoby widzieć zdjęcie, ale z opisu który podajesz wynika że prawdopodobnie masz stulejkę. Nie należy w takim wypadku odciągać napletka na siłę gdyż może dojść do załupka, a to już jest bardzo niebezpieczne. Spróbuj rozciągać podczas kąpieli, kiedy skóra jest nagrzana i bardziej elastyczna powinno pójśc łatwiej, ale tylko do granicy bólu. Po kilku tygodniach regularnych ćwiczeń powinno być lepiej, jeśli nic się nie poprawi niestety czeka Cię lekarz rodzinny i chirurg dziecięcy. Bądź chirurg dziecięcy/ urolog prywatnie ale to już z rodzicami musisz iść. Warto byłyby powiedzieć rodzicom bądź komuś zaufanemu dorosłemu. Problem jak każdy inny i nie ma co wstydzić się o tym rozmawiać czy iść do lekarza. wierz mi że na medykach widok genitaliów nie robi większego wrażenia i nikt nie będzie cię oceniał. A tak BTW jak ty przechodziłeś bilanse okresowe? Nikt tego nie sprawdzał? | |
| |
 |
Przeciętny 30 Dołączył: 25 Paź 2021 Posty: 161 Skąd: Mazowieckie | Wysłany: Nie 05 Gru, 2021 |
|
| Miałem podobny problem Ściągałem jak był w spoczynku i doprowadzalem do erekcji. Sam nie wiem kiedy ale napletek się rozciągnął | |
| |
 |
dziuniox Wiek: 32 Dołączył: 14 Mar 2015 Posty: 82 Skąd: Rzeszów | Wysłany: Pon 13 Gru, 2021 |
|
| Miałem niedużą stulejkę. Bałem się odsłaniać główkę, że potem nie naciągnę. Potem napletek trochę się rozciągnął, próby odsłaniania główki w wannie podczas kąpieli, w łóżku z użyciem żelu nawilżającego... Teraz jest ok, ale fajnie by było, żeby jeszcze trochę się rozciągnęło - staram się w dzień chodzić ze ściągniętym napletkiem. | |
| |
 |
toton Dołączył: 17 Wrz 2015 Posty: 745 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 14 Gru, 2021 |
|
| Jeßli sié poprawia i jest nieduża to rzeczywiśćiie może wszystko się poprawi oraz rozciągnie bez konieczności zabiegu | |
| |
 |
|