| Problem z wytryskiem | 
                 | Autor | Wiadomość | 
                                                                        | klm83   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Nie 03 Paź, 2021   Problem z wytryskiem |   
 |                                              | 
 |                                              | Cześć 
 Mam pewien problem, otóż jak współżyje z partnerka. Mimo długiej penetracji nie mogę mieć wytrysku. Niby mogę dlugo bzykac, ale martwie sie czemu nie mogę mieć wytrysku. Ktoś się z tym spotkał? Dziękuję za odpowiedzi.

Pozdrawiam Tomek
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | Oleg_1981   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Nie 03 Paź, 2021   Re: Problem z wytryskiem |   
 |                                              |  	  | klm83 napisał/a: |  	  | Cześć 
 Mam pewien problem, otóż jak współżyje z partnerka. Mimo długiej penetracji nie mogę mieć wytrysku. Niby mogę dlugo bzykac, ale martwie sie czemu nie mogę mieć wytrysku. Ktoś się z tym spotkał? Dziękuję za odpowiedzi.

Pozdrawiam Tomek
 | 

Cześć Tom!
 Jak dlugo masz te dolegliwosc?
 Nowa partnerka?
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | klm83   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Nie 03 Paź, 2021 |   
 |                                              | Szczerze, od zawsze od kiedy współżyłem. Partnerke mam już ponad rok. A o masturbacji zapomniałem jak jest |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | penis.com.pl |  | 
                                            |  | 
                                                                        | Oleg_1981   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Nie 03 Paź, 2021 |   
 |                                              |  	  | klm83 napisał/a: |  	  | Szczerze, od zawsze od kiedy współżyłem. Partnerke mam już ponad rok. A o masturbacji zapomniałem jak jest | 

A jak glowa? Do lozka idziesz "z misja" czy dla zabawy? Podejscie jest kluczowe. Dopytuje bo tez mam podobne problemy.
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | lolloko   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Pon 04 Paź, 2021 |   
 |                                              | Współżyjesz w gumce czy bez ? Ja bez mam zdecydowanie szybszy wytrysk i lepsze odczucia, teraz w gumce to już jakoś nieswojo   |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | klm83   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Wto 05 Paź, 2021 |   
 |                                              | Tylko i wyłącznie bez gumki |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | onesa   onesa

|                                                                                                                             |  Wysłany: Wto 12 Paź, 2021 |   
 |                                              | Czyli do tej pory jeszcze nie mialeś wytrysku? |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | klm83   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Sro 13 Paź, 2021 |   
 |                                              | Podczas masturbacji mam wytrysk, ale masturbacja to rzadkość może 2-3 razy w miesiacu |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | toton   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Pią 15 Paź, 2021 |   
 |                                              | Czy nie odczuwasz przez to nieprzyjemnego napięcia? Rozumiem, ze masz orgazm czy go nie masz? Czy orgazm jest u Ciebie skorelowany z wytryskiem? |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | betor   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Wto 19 Paź, 2021 |   
 |                                              | Od siebie polecam kontakt z seksuologiem, ewentualnie urologiem. Taka sytuacja normalna nie jest, szczególnie jeśli łaczy się z brakiem przyjemności, brakiem orgazmu https://centrum-mk.pl/teleporada-co-musisz-wiedziec-zanim-z-niej-skorzystasz

Obecnie w wielu gabinetach jest możliwość skorzystania z teleporady zamiast wizyty standardowej. Być moze taka teleporada będzie dla Ciebie mniej problematyczna i mniej wstydliwa. Powyżej napisane jest jak z niej skorzystac.
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | Oleg_1981   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Wto 19 Paź, 2021 |   
 |                                              |  	  | betor napisał/a: |  	  | Od siebie polecam kontakt z seksuologiem, ewentualnie urologiem. Taka sytuacja normalna nie jest, szczególnie jeśli łaczy się z brakiem przyjemności, brakiem orgazmu https://centrum-mk.pl/teleporada-co-musisz-wiedziec-zanim-z-niej-skorzystasz

Obecnie w wielu gabinetach jest możliwość skorzystania z teleporady zamiast wizyty standardowej. Być moze taka teleporada będzie dla Ciebie mniej problematyczna i mniej wstydliwa. Powyżej napisane jest jak z niej skorzystac.
 | 

Kolega ma rację. Natomiast, jeżeli o kwestię wstydliwości, to proponuję się jednak przemóc. Jeżeli nie będziesz starał się traktować tej sfery swojego życia jak każdej innej, to nie tylko Ty będziesz dalej tworzył w sobie kompleksy ale nie będziesz potrafił lub przyjdzie Ci to z wielkim trudem, gadać o tej sferze życia ze swoimi dziećmi.
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | fenis   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Pią 22 Paź, 2021 |   
 |                                              | Zgadzam się,szczególnie, że lekarza obejmuje tajemnica lekarska. Tak wieć  nikt sie nie dowie o wizycie. |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                        |  |