Maczuga Powiększa |
Autor | Wiadomość |
TakiNaRyby Wiek: 37 Dołączył: 19 Lip 2021 Posty: 6 Skąd: Krk | Wysłany: Wto 20 Lip, 2021 |
|
| Kolego a jak wygląda trwałość Twojego powiększania? Np. nie ćwiczyłeś kiedyśz 3 miesiące i wielkpośc była podobna? | |
| |
 |
maczuga 
Dołączył: 03 Mar 2017 Posty: 75 Skąd: Śląsk | Wysłany: Czw 05 Sie, 2021 |
|
| Chyba było tak kiedyś że miałem przerwę 3 miesiące ale to na początkach mojej przygody, zwykle wracam po 2 tygodniach . Nie zauważyłem różnic może poprostu niezauważalne ale wątpię bo nałogowo go mierzę . | | |
| |
 |
Czerwikss Dołączył: 16 Gru 2020 Posty: 321 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 06 Sie, 2021 |
|
| Czyli rozumiem, że ćwiczysz regularnie? Mozna powiedzieć, ze to już w sumie nawyk | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
maczuga 
Dołączył: 03 Mar 2017 Posty: 75 Skąd: Śląsk | Wysłany: Pią 06 Sie, 2021 |
|
| Tak można to nazwać to już nałogowo jak palenie papierosów na szczęście nie mam z tym problemu bo słyszałem że palenie tytoniu zmniejsza zdrowe tkanek i wpływa na rozmiar zresztą moim zdaniem smak papierosów jest obrzydliwy . | |
| |
 |
DuzyDumnyDarek Wiek: 29 Dołączył: 27 Kwi 2021 Posty: 7 Skąd: Szczecin | Wysłany: Czw 26 Sie, 2021 |
|
| plus palenie papierosów pogarsza smak i jakość spermy | |
| |
 |
maczuga 
| |
 |
toton Dołączył: 17 Wrz 2015 Posty: 745 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 20 Wrz, 2021 |
|
| Chodzi tutaj o cale? W przeliczniki wykazuje 17,78 cala w erekcji. | |
| |
 |
maczuga 
Dołączył: 03 Mar 2017 Posty: 75 Skąd: Śląsk | Wysłany: Sro 22 Wrz, 2021 |
|
| To chyba oczywiste można się domyślić | |
| |
 |
juansto Dołączył: 10 Cze 2020 Posty: 610 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 23 Wrz, 2021 |
|
| Obwód spory Czy Twoim zdaniem w ogóle da się to osiągnąć? | |
| |
 |
maczuga 
Dołączył: 03 Mar 2017 Posty: 75 Skąd: Śląsk | Wysłany: Czw 23 Wrz, 2021 |
|
| Niewiele zyskałem w obwodzie przy pompce to chwilowy efekt z tego co wiem to slow squash jelq potrafi zdziałać cuda | |
| |
 |
dkbb Dołączył: 17 Sie 2020 Posty: 537 Skąd: Toruń | Wysłany: Pią 24 Wrz, 2021 |
|
| maczuga napisał/a: | Niewiele zyskałem w obwodzie przy pompce to chwilowy efekt z tego co wiem to slow squash jelq potrafi zdziałać cuda |
próbowałeś? | |
| |
 |
maczuga 
Dołączył: 03 Mar 2017 Posty: 75 Skąd: Śląsk | Wysłany: Pią 24 Wrz, 2021 |
|
| Tak aktualnie ćwiczę 5x5x3 czyli 5 minut SSJ i 5 minut w pompie i tak 3 razy jeśli chodzi o obwód to coś tam idzie ale powoli. SSJ polega na ćwiczeniu typu zgniatania wideo jak wykonać tutaj:
https://youtu.be/GGgpvNHW1Ow
Jeśli chodzi o czas to czasami pozwalam sobie do 7 minut na ćwiczenie .
Kolejność - zawsze wykonuję pierw SSJ a później wkładam go do pompy.
[ Dodano: Pią 24 Wrz, 2021 ]
Edytowałem pierwszy post wstępny jak ktoś jest zainteresowany moją historią zapraszam na pierwszą stronę . | |
| |
 |
toton Dołączył: 17 Wrz 2015 Posty: 745 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 27 Wrz, 2021 |
|
| maczuga napisał/a: | Tak aktualnie ćwiczę 5x5x3 czyli 5 minut SSJ i 5 minut w pompie i tak 3 razy jeśli chodzi o obwód to coś tam idzie ale powoli. SSJ polega na ćwiczeniu typu zgniatania wideo jak wykonać tutaj:
https://youtu.be/GGgpvNHW1Ow
Jeśli chodzi o czas to czasami pozwalam sobie do 7 minut na ćwiczenie .
Kolejność - zawsze wykonuję pierw SSJ a później wkładam go do pompy.
[ Dodano: Pią 24 Wrz, 2021 ]
Edytowałem pierwszy post wstępny jak ktoś jest zainteresowany moją historią zapraszam na pierwszą stronę . |
Czyli w sumie ćwiczenia nie zajmują aż tak długo. Myślałem,ze cwiczy się o wiele dłużej. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
maczuga 
Dołączył: 03 Mar 2017 Posty: 75 Skąd: Śląsk | Wysłany: Pon 27 Wrz, 2021 |
|
| No nie to są prościutkie ćwiczenia z pompką kiedyś dłużej nad nimi siedziałem jak ci sprawnie pójdzie to masz w 35 minut zrobione + jeszcze jak chcesz to możesz jak masz ringa założyć go na podstawę po ćwiczeniach a jak nie masz zawiązać sznurkiem ( przełożyć dwa razy i zacisnąć ) na góra 25 minut żeby krew wymienić, a to wszystko na zachowanie efektów ćwiczeń. Podczas zatrzymana krwi w penisie można go stymulować aby napływało jeszcze więcej i ćwiczyć również napinanie mięśni Kegla .
[ Dodano: Pią 24 Gru, 2021 ]
Aktualnie jestem na przerwie, już od około miesiąca nie ćwiczę pompką, przez dodatkowe wiązanie po ćwiczeniach nabawiłem się trwałych plam. Nie polecam po ćwiczeniach jeszcze go wiązać tak jak pisałem wyżej. Wszytko z rozwagą w styczniu powinienem wrócić do pompowania | |
| |
 |
Maciek67 Dołączył: 03 Lip 2022 Posty: 1 Skąd: Warszawa | Wysłany: Nie 03 Lip, 2022 |
|
| Maczuga czy już powróciłeś do ćwiczeń ? | |
| |
 |
|