co robicie podczas gry wstepnej?:) |
Autor | Wiadomość |
Gość | Wysłany: Sro 25 Paź, 2006 co robicie podczas gry wstepnej?:) |
|
| € hej założylam ten temat po to aby dowiedziec sie jak Wy to robicie a przy okazji może naucze sie czegos nowego:) także piszcie:) temat rzeka wiec mysle ze problemow nie bedzie . Pozdrawiam. Katarzyna | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sro 25 Paź, 2006 |
|
| hehehe no fakt temat rzeka
wiesz juz dawno tego nie robilem .. :p bo po pierwsze nie mam z kim a po drugie .. no ekhm.. moze dziwnie zabrzmi ale nie mam czasu haha
ale ostatnio przeczytalem to co Ty nam nakreslilas.. i bede staral sie postepowac tak jak tam powiedzialas
napewno napisze o efektach, bo cos sie znowu kroi hehe !!
pozdrawiam i dzieki za wszystko :* | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
ccn Gość | Wysłany: Sro 25 Paź, 2006 |
|
| puszczam baki | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
biggi82 Dołączył: 21 Paź 2006 Posty: 90 Skąd: Łódzkie | Wysłany: Czw 26 Paź, 2006 |
|
| Smaruję czekoladą z batonów Princessy. I to nie kit.
Lubię szalone pomysły. No ten może nie jest szalony, ale humor podczas seksu - to bardzo ważna dla mnie rzecz.
Robię sobie znaki indiańskie pod oczami z jej soczków...
Zero oporów. Mam mnóstwo pomysłów..
Ale najlepiej jest chyba lizać i ocierać | _________________ Gdy Ona mnie całuje w szyję... | |
| |
 |
::Cezary:: [Usunięty] | Wysłany: Pią 27 Paź, 2006 |
|
| Standartowo od góry w dół.pomijając z początku okoliece krocza,schodząć do samych stóp tam trochę się zatrzymuję i koncentruje na stopach,następnie znów w góre do piersi i później muszelka,języczek itp, lubię też pocierać penisem po piersiach i jej brzuchu | |
| |
 |
Joe_Kos Dołączył: 19 Paź 2006 Posty: 102 Skąd: Z Kądowni | Wysłany: Pią 27 Paź, 2006 |
|
| ja tez tak jak cezary, tylko bez tegopenisa przy piersiach, a jeśli chodzi o 'minetkę' to prefrtuje czasem troszke bitej śmietany,jakiś jogurt | _________________ Co ma być to będzie, I trzea sie z tym zmierzyć | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Pią 27 Paź, 2006 |
|
| ooo niezle:) | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Sob 28 Paź, 2006 |
|
| ccn napisał/a: | puszczam baki |
mam nadzieje ze zartujesz sobie!!! | |
| |
 |
SaNNeK Gość | Wysłany: Nie 29 Paź, 2006 |
|
| nie wiadomo kasiu...:D | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Nie 29 Paź, 2006 |
|
| hahahahahaha | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
Joe_Kos Dołączył: 19 Paź 2006 Posty: 102 Skąd: Z Kądowni | Wysłany: Nie 29 Paź, 2006 |
|
| ale kasiu.. | _________________ Co ma być to będzie, I trzea sie z tym zmierzyć | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Nie 29 Paź, 2006 |
|
| Joe_Kos napisał/a: | ale kasiu.. |
yyyy... heh ty tez tak robisz?:> hehe mam nadzieje ze nie:):) | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Nie 29 Paź, 2006 |
|
| mnie najabardziej kreci jak moj partner dotyka masuje i caluje moje piersi to jest dla mnie super poczatek jak na gre wstepna. no wiem wiem nic nadzwyczajnego:) ale jednak... porzadany efekt uzyskany:
a mam jeszcze pytanie do pytania dla Was 69 to gra wstepna czy juz seks? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
SaNNeK Gość | Wysłany: Nie 29 Paź, 2006 |
|
| heh... ja mysle ze to by sie zaliczalo jako gra wstepna... | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 29 Paź, 2006 odp |
|
| Tak to gra wstępna...a co myślicie o pieszczeniu 2 dziurki kobiety?Oczywiście odp Kasi obowiązkowa..:) | |
| |
 |
|