Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Brudzenie bielizny przez faceta
Autor Wiadomość
blabla10 

Wysłany: Nie 01 Sie, 2021   Brudzenie bielizny przez faceta

Czy brudzenie bielizny spermą w jakiś niekontrolowany sposób jest normalne, tak jak w przypadku kobiet? Czy raczej mozliwe jest tylko po wytrysku lub przy jakiejś chorobie? Pytam z ciekawości, ponieważ zauważyłam plamy spermy na bieliźnie mojej faceta podczas robienia prania, on twiedzi ze sie nie masturbuje, a przez to ja zaczelam myslec inaczej i podejrzewam, ze te plamy powstają właśnie po masturbacji, bo robi to na szybko, zakłada bokserki i żyje dalej, nie zdając sobie sprawy ze coś tam jeszcze pocieknie (po seksie leżymy jeszvze w łóżku i potem idziemy sie myć, także wszystko zdąży „wylecieć” przez ten czas i majtki nie są brudne). Proszę o poważne odpowiedzi, ponieważ chciałabym wiedzieć jak to naprawde wyglada, a swojego faceta nie zapytam, bo widocznie wstydzi mi sie przyznać, ze mimo tego, ze uprawiamy seks to on i tak potrzebuje sie masturbować (nie miałabym mu tego za zle, gdyby sie po prostu przyznał). Mamy po 22 lata.

kamilgroc
[Usunięty]

Wysłany: Nie 01 Sie, 2021   

To całkowicie normalne moim zdaniem i nie musi być to koniecznie sperma tylko preejakulat, moim zdaniem

Ajay 

Wysłany: Nie 01 Sie, 2021   

No ja tak właśnie mam po masturbacji. Dasz jakąś fotkę swojego faceta tu na forum? :wink:

penis.com.pl
bathmate
Oleg_1981 

Wysłany: Pon 02 Sie, 2021   Re: Brudzenie bielizny przez faceta

blabla10 napisał/a:
Czy brudzenie bielizny spermą w jakiś niekontrolowany sposób jest normalne, tak jak w przypadku kobiet? Czy raczej mozliwe jest tylko po wytrysku lub przy jakiejś chorobie? Pytam z ciekawości, ponieważ zauważyłam plamy spermy na bieliźnie mojej faceta podczas robienia prania, on twiedzi ze sie nie masturbuje, a przez to ja zaczelam myslec inaczej i podejrzewam, ze te plamy powstają właśnie po masturbacji, bo robi to na szybko, zakłada bokserki i żyje dalej, nie zdając sobie sprawy ze coś tam jeszcze pocieknie (po seksie leżymy jeszvze w łóżku i potem idziemy sie myć, także wszystko zdąży „wylecieć” przez ten czas i majtki nie są brudne). Proszę o poważne odpowiedzi, ponieważ chciałabym wiedzieć jak to naprawde wyglada, a swojego faceta nie zapytam, bo widocznie wstydzi mi sie przyznać, ze mimo tego, ze uprawiamy seks to on i tak potrzebuje sie masturbować (nie miałabym mu tego za zle, gdyby sie po prostu przyznał). Mamy po 22 lata.

Ciekawosc to pierwszy stopien do piekla, slyszalas o tym? ;-)
A tak serio. Jest mlody, moga sie zdarzac mu polucje, mimowolne uplywy ejakulatu. Mowisz, ze sie zawsze myjecie. Pytanie czy np. On sie myje po erekcji. Kiedy obmyjesz sie ze stojacym, w nim pozosja jeszcze pozostalosc spermy, ktora wraz z odplynieciem krwi z penisa poprostu wyplynie. Jest jeszcze wspomniana masturbacja, ktora jest stygmatyzowana w naszym koscielnym spoleczenstwie oraz istnieje przekonanie ze jak masz dziewczyne to juz nie mozesz sie masturbowac bo wspolzycie bardziej niz wystarcza. Obie kwestie spychaja w odmety klamstwa bo masturbacja uzupelnia zycie seksualne.
Mysle, ze nie powinnas dociekac i dac mu spokoj. Tak jak napisalas, jestescie jeszcze mlodzi a on moze sobie na ten moment z tematem nie radzic.

onesa 
onesa

Wysłany: Pon 02 Sie, 2021   

Jest to normalne. W trakcie dnia może sie wydostawać preejakulat, tak jak tutaj piszą poprzednicy.

Swoją drogą, czy przeszkadza Ci sytuacja, w której by sie masturbował?

Seks a masturbacja to zupełnie dwie inne rzeczy. Większość osób (kobiety i mężczyźni) nawet jeśi są w zdrowym związku z drugą osoba masturbuja się. I nie ma w tym niczego dziwnego dopóki druga osoba ni rezygnuje zze współżycia. Może się masturbuje ale nie chciał Ci się przyznać, bo wiedział, ze byłabyś niezadowolona.

Truwonder92 

Wysłany: Sro 04 Sie, 2021   

Czy Twój facet produkuje dużo "soków", tzn preejakulatu? Jeśli tak, to od niego mogą być plamy. Każdemu facetowi staje kilka razy w ciągu dnia. Jeśli trochę za bardzo się podnieci, a nawet tak umiarkowanie, to może zacząć produkować tę naturalną lubrykację. Jeśli ona wycieknie z pena, może powodować takie plamy :) Ja np prpdukuję b dużo soków. I czasem znajduję ślady po nich w gaciach. Nawet wtedy, kiedy się nie masturbowałem. Nie jest to regularna sytuacja, ale się zdarza ;)

DTTPO 

Wysłany: Sro 11 Sie, 2021   

Jakby mnie dziewczyna kiedyś pytała czy się masturbuje, to bardzo możliwe, że w pierwszej chwili też bym skłamał i zaprzeczył. Na szczęście nie pytała, a ja powiedziałem, że to robię przy jakiejś innej okazji. Tobie to cały czas niezależnie od seksu.

A po podnieceniu, szczególnie dłuższym, to faktycznie preejakulatnsie pojawia..

kamilgroc
[Usunięty]

Ja swojej dziewczynie a teraz żonie też mówiłem że to robię i to szanuje, nie przeszkadza jej to. Dla mnie to jest dziwne ze chłopaka tak zmuszasz do abstynencji,

Ancymon 

Może niech sam pierze swoje gacie?
No a już całkiem serio: u mnie się to zdarza raczej tylko po masturbacji. Nigdy nie miałem polucji (a przynajmniej nie pamiętam) i jakoś szczególnie mocno się nie "ślinię". Może po prostu daj mu do zrozumienia, że Ci to nie przeszkadza (o ile nie przeszkadza) - może wtedy łatwiej mu będzie się przyznać do robótek ręcznych.

Odpowiedz do tematu