Krostka na penisie? |
Autor | Wiadomość |
Dokuro94 Dołączył: 21 Lip 2021 Posty: 3 Skąd: Podkarpacie | Wysłany: Sro 21 Lip, 2021 Krostka na penisie? |
|
| Panowie co to może być? Wygląda jak na zdjęciu, jest raczej twarde i właściwie nie pamiętam czy miałem to wcześniej czy pojawiło się niedawno 🙄 wymaga konsultacji lekarza?
https://ibb.co/vVh27GM
Może nie jest to najbardziej wyraźne zdjęci, ale lepszego nie udało mi się zrobić. To coś nie swędzi, nie pieczę, nie boli. | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 22 Lip, 2021 |
|
| Kiedy się pojawiło?
Mi to wyglada na jakiegoś kaszaka (niegroźna zmiana). Jeśli nie swędzi, nie boli i pojawilo sie niedawno to obserwuj. Jeśli nie zniknie samo, możesz skonsultować się ewentualnie z rodzinnym | |
| |
 |
Dokuro94 Dołączył: 21 Lip 2021 Posty: 3 Skąd: Podkarpacie | Wysłany: Czw 22 Lip, 2021 |
|
| onesa napisał/a: | Kiedy się pojawiło?
Mi to wyglada na jakiegoś kaszaka (niegroźna zmiana). Jeśli nie swędzi, nie boli i pojawilo sie niedawno to obserwuj. Jeśli nie zniknie samo, możesz skonsultować się ewentualnie z rodzinnym |
Właśnie nie pamiętam czy mam to już od dawna czy teraz zacząłem nagle panikować, ale po serwuje jeszcze i może faktycznie udam się do rodzinnego. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
michalza 
Dołączył: 11 Cze 2020 Posty: 636 Skąd: Poznań | Wysłany: Wto 27 Lip, 2021 |
|
| Ja mam coś takiego od dawna, jest to po prostu zwykły kaszak. Nic groźnego ale pokazałem rodzinnemu. Ty rownież tak zrób to będziesz bardziej pewny | |
| |
 |
Dokuro94 Dołączył: 21 Lip 2021 Posty: 3 Skąd: Podkarpacie | Wysłany: Wto 27 Lip, 2021 |
|
| michalza napisał/a: | Ja mam coś takiego od dawna, jest to po prostu zwykły kaszak. Nic groźnego ale pokazałem rodzinnemu. Ty rownież tak zrób to będziesz bardziej pewny |
No dobra, skoro już byłeś u lekarza to co on powiedział na ten temat? Da się z tym jakoś walczyć czy tylko chirurgicznie? Nie powiem trochę powoduje to u mnie dyskomfort psychiczny 😕 | |
| |
 |
pelesos Wiek: 48 Dołączył: 09 Mar 2016 Posty: 18 Skąd: Bydgoszcz | Wysłany: Nie 01 Sie, 2021 |
|
| Zrób jeszcze jedno zdjęcie. Może to mięczak zakaźny? masz tylko jedno takie ? czy więcej? | _________________ Lekarz chorób zakaźnych. Choroby przenoszone drogą płciową, weneryczne, kiła, rzeżączka, HPV, kłykciny kończyste - usuwanie, HIV/AIDS, PrEP, PEP, HCV, HBV, leczenie zmian skórnych narządów płciowych www.prepmed.pl | |
| |
 |
|