Męskie sprawy |
Autor | Wiadomość |
Joe_Kos Dołączył: 19 Paź 2006 Posty: 102 Skąd: Z Kądowni | Wysłany: Pią 27 Paź, 2006 Męskie sprawy |
|
| No cóż męskie sprawy to nietylko problemy z penisem Jest jeszcze mnóstwo tematów Np.Jakie piwko lubicie ? A coś mocniejszego ? Ja na przykład po pracy lubie sobie usiąśc i walnąc do obiadku jakąś warke..a wy ? | _________________ Co ma być to będzie, I trzea sie z tym zmierzyć | |
| |
 |
biggi82 Dołączył: 21 Paź 2006 Posty: 90 Skąd: Łódzkie | Wysłany: Pią 27 Paź, 2006 Re: Męskie sprawy |
|
| Cytat: | No cóż męskie sprawy to nietylko problemy z penisem Jest jeszcze mnóstwo tematów |
Cytat: | Np.Jakie piwko lubicie ? |
Nienawidzę alkoholu. Nie piję.
Jedynie dwie lampki szampana lub jedna lampka wina na Sylwestra.
Cytat: | A coś mocniejszego ? |
Nie. Nic.
Cytat: | Ja na przykład po pracy lubie sobie usiąśc i walnąc do obiadku jakąś warke..a wy ? |
Ja siadam do kompa lub lecę na spotkanie z moją ukochaną | _________________ Gdy Ona mnie całuje w szyję... | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Sob 28 Paź, 2006 |
|
| A ja lubię Lecha albo Carlsberga a co jakiś czas coś mocniejszego np: Finlandię | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Kilek Dołączył: 18 Sie 2006 Posty: 41 Skąd: ze wsząd | Wysłany: Sob 28 Paź, 2006 |
|
| Ja ogólnie nie p[rzepadam za piwem, ale czasami skocze z kumplami na 2, 3 browary. Jednakże uwielbiam wódkę, smak moze nie jest kuszący, ale jak dla mnie jest ok | |
| |
 |
tomsel12 Dołączył: 11 Lip 2006 Posty: 13 | Wysłany: Sob 28 Paź, 2006 |
|
| Lech,Zubr,Tyskie
a wodka to zalezy jaka wchodzi w jaki dzień | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Sob 28 Paź, 2006 odp |
|
| Heineken Żywiec
Smirnoff | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sob 28 Paź, 2006 |
|
| skywalker napisał/a: | A ja lubię Lecha albo Carlsberga a co jakiś czas coś mocniejszego np: Finlandię |
:D:D:D good | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
Egon18 Dołączył: 25 Paź 2006 Posty: 9 Skąd: Oświęcim | Wysłany: Sob 28 Paź, 2006 |
|
| Heineken, Lech, Żywiec, finlandia, i Żołądkowa Gorzka | |
| |
 |
pablos84 
Dołączył: 14 Gru 2005 Posty: 53 Skąd: Olsztyn | Wysłany: Sob 28 Paź, 2006 |
|
| Specjal,Dębowe Mocne
Z Czerwoną Kartką
kto pil ten, kto nie pil niech zaluje | |
| |
 |
Fantom17 Dołączył: 15 Lut 2006 Posty: 235 | Wysłany: Nie 29 Paź, 2006 |
|
| Cytat: | pablos84
PostWysłany: Sob Paź 28, 2006 9:49 pm Temat postu:
Specjal,Dębowe Mocne
Z Czerwoną Kartką
kto pil ten, kto nie pil niech zaluje |
Debowe mocne jest swietne w upalny,sloneczny dzien(doslownie zwala z nog),a czerwona kartke pilem raz w zyciu(wtedy jeszcze z pepsi gratis) i zaluje(tak niedobrej wodki nie pilem.
Ulubione piwa : Lech,Zywiec,Zubr,Haineken i LEZAJSK!!!!
Wodka : Smirnoff i jak nie ma pieniazkow to Absolwent(ale ogolnie nie pogardze finlandia czy bolsem) | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Nie 29 Paź, 2006 |
|
| Fantom17 napisał/a: |
Wodka : Smirnoff i jak nie ma pieniazkow to Absolwent(ale ogolnie nie pogardze finlandia czy bolsem) |
nie pogardze finlandia to chyba najlepsza wodka co ? | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
pablos84 
Dołączył: 14 Gru 2005 Posty: 53 Skąd: Olsztyn | Wysłany: Nie 29 Paź, 2006 |
|
| wiadomo ze kazdy ma inny gust, ja np nie przepadam za absolwentem!z Finka moze sie jeszcze rownac Absolut | |
| |
 |
Joe_Kos Dołączył: 19 Paź 2006 Posty: 102 Skąd: Z Kądowni | Wysłany: Nie 29 Paź, 2006 |
|
| pewnie ze kazdy ma inny i to chyba dobrze nie ? bo gdyby wszyscy lubili smirnoffa to reszta producentow by padła... ja tez lubie smirnoffa... albo absoluta | _________________ Co ma być to będzie, I trzea sie z tym zmierzyć | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Nie 29 Paź, 2006 |
|
| ja do smirnoffa mam lekki uraz A zaraz po finlandi jest Sobieski
Najgosze piwo jakie piłem to Tatra :/ | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
pablos84 
Dołączył: 14 Gru 2005 Posty: 53 Skąd: Olsztyn | Wysłany: Nie 29 Paź, 2006 |
|
| skywalker napisał/a: | A zaraz po finlandi jest Sobieski
|
Krol jest tylko jeden...Sobieski | |
| |