Masaż tantryczny |
Autor | Wiadomość |
toton Dołączył: 17 Wrz 2015 Posty: 758 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 08 Lip, 2021 Masaż tantryczny |
|
| Masaż tantryczny - coś niesamowitego. Miałem okazję korzystać z takiej usługi. Tak musiałem zapłacić, ale warto było. Był to masaż z masażem lingam do pełnej satysfakcji
Masaż trwał godzinę i odbywał się w nastrojowym pokoju przy orientalnej muzyce. Ja i ona byliśmy nadzy i zaczęło się od masażu tylnej części ciała. Był to masaż wykonywany rękami, ale również całym ciałem, piersiami.....mmm, cudo po prostu. Dziewczyna polewała mi na plecy rozgrzany olejek o jakimś bardzo miłym zapachu. Potem położenie się na plecach i masaż "z przodu". Gdy jej śliczna głowa zbliżała się do mojej, patrzyliśmy sobie w oczy.
Im dalej, tym częściej zajmowała się moim penisem. Na początku delikatnie gładziła i ocierała się. Po jakiejś godzinie zakończyła z wytryskiem a już na sam koniec zrobiła masaż stóp
Polecam każdemu facetowi | |
| |
 |
Severti Wiek: 43 Dołączył: 28 Lut 2020 Posty: 64 Skąd: pl | Wysłany: Czw 08 Lip, 2021 Re: Masaż tantryczny |
|
| toton napisał/a: | Masaż tantryczny - coś niesamowitego. Miałem okazję korzystać z takiej usługi. Tak musiałem zapłacić, ale warto było. Był to masaż z masażem lingam do pełnej satysfakcji
Masaż trwał godzinę i odbywał się w nastrojowym pokoju przy orientalnej muzyce. Ja i ona byliśmy nadzy i zaczęło się od masażu tylnej części ciała. Był to masaż wykonywany rękami, ale również całym ciałem, piersiami.....mmm, cudo po prostu. Dziewczyna polewała mi na plecy rozgrzany olejek o jakimś bardzo miłym zapachu. Potem położenie się na plecach i masaż "z przodu". Gdy jej śliczna głowa zbliżała się do mojej, patrzyliśmy sobie w oczy.
Im dalej, tym częściej zajmowała się moim penisem. Na początku delikatnie gładziła i ocierała się. Po jakiejś godzinie zakończyła z wytryskiem a już na sam koniec zrobiła masaż stóp
Polecam każdemu facetowi |
w wawie byłeś ? | |
| |
 |
redman32 
Dołączył: 08 Lis 2014 Posty: 691 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 08 Lip, 2021 |
|
| Ile kosztuje taka przyjemność? Jaki laska miała biust? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Dekarion Dołączył: 03 Lip 2020 Posty: 329 Skąd: Zabrze | Wysłany: Pią 09 Lip, 2021 |
|
| Z tantra to nie ma nic wspolnego to tylko taki chwyt marketingowy aby potme mogl ktos opowiadac, ze byl na czyms orientalny, aby inni przychodzili. | |
| |
 |
toton Dołączył: 17 Wrz 2015 Posty: 758 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 09 Lip, 2021 |
|
| To było w Łodzi, a dziewczynę znalazłem w internecie. Profesjonalizm również mnie zaskoczył. I nie tylko samo wykonanie, ale też dziewczyna była bardzo sympatyczna, czuło się od niej ciepło, miłe, radosne spojrzenie. Wiedziała co i jak robić i miała świadomość, że tantra ma wartość duchową, relaksacyjną. Aha, przed masażem powiedziała żebym się odprężył i otwarł emocjonalnie Naprawdę, takie perły są w tym kraju A kosztowalo 300 zł | |
| |
 |
Ancymon Wiek: 39 Dołączył: 10 Kwi 2021 Posty: 744 Skąd: Cz-wa | Wysłany: Sob 10 Lip, 2021 |
|
| Jak słyszę "tantra", to przypomina mi się "Stifler's mom" | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5623 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 12 Lip, 2021 |
|
| Podejrzewam, ze w tej cenie nie była to prawdziwa tantra | |
| |
 |
DTTPO Wiek: 40 Dołączył: 21 Lis 2016 Posty: 465 Skąd: Szczecin | Wysłany: Wto 13 Lip, 2021 |
|
| Najważniejsze, że klientowi się podobało, i to jak widać bardzo.
Lubię oglądać filmiki z tego typu masażami, bardzo mnie to kręci.
A nazwą... Olać nazwę. | |
| |
 |
juansto Dołączył: 10 Cze 2020 Posty: 623 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 14 Lip, 2021 |
|
| Olejek Bambino i masaż cyckami to mi żona robi...
fakt
fajne to jest... | |
| |
 |
|