przerwanie stosunku |
Autor | Wiadomość |
bic Dołączył: 01 Lis 2005 Posty: 46 | Wysłany: Sro 03 Maj, 2006 przerwanie stosunku |
|
| zamieszczam tu pytanko mojego kolegi: czy przerwanie stosunku mniej wiecej w fazie 75% i nie dojscie do orgazmu( z przyczyn np. takiej ze "matka wejdzie" hehe lub podobnych poprostu uniemozliwiajacych dalszy stosunek) jest szkodliwe? chodzi mi tu o szkodliwosc fizyczną ... z góry dzieki za odpowiedzi | |
| |
 |
biggi82 Dołączył: 21 Paź 2006 Posty: 90 Skąd: Łódzkie | Wysłany: Sro 25 Paź, 2006 |
|
| Zatrzymywanie spuszczania się, na dłuższą metę - może być szkodliwe. Mogą się nagromadzić bakterie. | _________________ Gdy Ona mnie całuje w szyję... | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sro 25 Paź, 2006 |
|
| no to praktycznie tak samo, jak walisz konia i przerywasz sobie bo np no wiesz, masz takie przypadki jak cos takiego, to czy cos Ci sie dzieje ? pewnie ze nie .. robisz to sobie pozniej np zrobisz to za godzine, i bedzie oK. | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Joe_Kos Dołączył: 19 Paź 2006 Posty: 102 Skąd: Z Kądowni | Wysłany: Sro 25 Paź, 2006 |
|
| tak racja,i nie stosuj metody przerywanego stosunku jako antykoncepcji, bo juz sie przekonałem (nie na swoim przypadku) ze preejakulat tez moze zaplodnic | _________________ Co ma być to będzie, I trzea sie z tym zmierzyć | |
| |
 |
biggi82 Dołączył: 21 Paź 2006 Posty: 90 Skąd: Łódzkie | Wysłany: Sro 25 Paź, 2006 |
|
| harold mckee napisał/a: | no to praktycznie tak samo, jak walisz konia i przerywasz sobie bo np no wiesz, masz takie przypadki jak cos takiego, to czy cos Ci sie dzieje ? pewnie ze nie .. robisz to sobie pozniej np zrobisz to za godzine, i bedzie oK. |
Niestety nie zgadzam się. Z czasem to może zaszkodzić. | _________________ Gdy Ona mnie całuje w szyję... | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sro 25 Paź, 2006 |
|
| mi sie wydaje ze nie, z reszta nie wiem, zawsze jak zaczynam to dochodze | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
Joe_Kos Dołączył: 19 Paź 2006 Posty: 102 Skąd: Z Kądowni | Wysłany: Pią 27 Paź, 2006 |
|
| ja tez, nie mam z tym problemu | _________________ Co ma być to będzie, I trzea sie z tym zmierzyć | |
| |
 |
biggi82 Dołączył: 21 Paź 2006 Posty: 90 Skąd: Łódzkie | Wysłany: Pią 27 Paź, 2006 |
|
| harold mckee napisał/a: | mi sie wydaje ze nie, z reszta nie wiem, zawsze jak zaczynam to dochodze |
Ujmę to tak: z czasem gdy wstrzymuje się wytrysk, można sobie zaszkodzić, bo mogą się nagromadzić bakterie moczowodach. | _________________ Gdy Ona mnie całuje w szyję... | |
| |
 |
|