Swing club |
Autor | Wiadomość |
dkbb Dołączył: 17 Sie 2020 Posty: 551 Skąd: Toruń | Wysłany: Sro 23 Cze, 2021 Swing club |
|
| Cześć wszystkim,
ostatnio wpadły w moje ręce 2 linki warszawskich klubów swingerskich. Czy ktoś z Was odwiedził kiedyś taki przybytek? Zauważyłem w obu cennikach że kluby przewidują oprócz par także obecność solo samców i kobiet (oczywiście opłata dla solo samca sporo wyższa 150 - 250 PLN za samo wejście to było jakieś takie Spa/sauny a też klub z barem i parkietem). Czy samotny samiec ma tam czego szukać? Zawsze myślałem że to domena dla znudzonych par ale cennik mnie zaintrygował. Może to jakaś fajna opcja? | |
| |
 |
Oleg_1981 Dołączył: 23 Lut 2020 Posty: 565 Skąd: Polska | Wysłany: Czw 24 Cze, 2021 Re: Swing club |
|
| dkbb napisał/a: | Cześć wszystkim,
ostatnio wpadły w moje ręce 2 linki warszawskich klubów swingerskich. Czy ktoś z Was odwiedził kiedyś taki przybytek? Zauważyłem w obu cennikach że kluby przewidują oprócz par także obecność solo samców i kobiet (oczywiście opłata dla solo samca sporo wyższa 150 - 250 PLN za samo wejście to było jakieś takie Spa/sauny a też klub z barem i parkietem). Czy samotny samiec ma tam czego szukać? Zawsze myślałem że to domena dla znudzonych par ale cennik mnie zaintrygował. Może to jakaś fajna opcja? |
"Samców" i kobiet. Ciekawe, ciekawe określenie rodzajów ludzi. | |
| |
 |
Ancymon Wiek: 39 Dołączył: 10 Kwi 2021 Posty: 744 Skąd: Cz-wa | Wysłany: Nie 27 Cze, 2021 |
|
| Pomijając użyte przez Ciebie określenia, masz stereotypowe spojrzenie na ten temat.
Wyższe opłaty dla panów-singli są po to, aby do klubu nie zleciało się stado napalonych i podpitych "samców" (jak to określiłeś).
Swing zdecydowanie nie jest zajęciem dla znudzonych par. Nie jest to też zabawa zarezerwowana wyłącznie dla par: dajmy na to, że para chce się spotkać z singlem (lub nawet kilkoma) albo z singielką. Dlatego zaprasza się także singli płci obojga. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
juansto Dołączył: 10 Cze 2020 Posty: 623 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 14 Lip, 2021 |
|
| Znam kobietę, która chodzi do takich klubów.Ma 45 lat, jest bardzo zadbana, po rozwodzie. Dzieci już odchowane, jest po rozwodzie. I stwierdziła, ze po prostu bedzie się bawić.
Fakt jednak,ze mieszka w Londynie i tam jest wieksze przyzwolenie dla takich rzeczy. | |
| |
 |
dkbb Dołączył: 17 Sie 2020 Posty: 551 Skąd: Toruń | Wysłany: Czw 15 Lip, 2021 |
|
| Tam to się nawet do tego przyznają.
W Polsce nie ma opcji. | |
| |
 |
Ancymon Wiek: 39 Dołączył: 10 Kwi 2021 Posty: 744 Skąd: Cz-wa | Wysłany: Pon 19 Lip, 2021 |
|
| dkbb napisał/a: | W Polsce nie ma opcji. |
"Nie ma opcji", żeby się ktoś przyznawał? Nie ma się co dziwić, u nas każde zachowanie seksualne odbiegające o milimetr od jedynie słusznego jest uznawane za puszczalstwo czy inne gendery | |
| |
 |
|