Samotność par homo |
Autor | Wiadomość |
Oleg_1981 Dołączył: 23 Lut 2020 Posty: 565 Skąd: Polska | Wysłany: Czw 03 Cze, 2021 Samotność par homo |
|
| Jak zardzić lub lepiej, gdzie szukać nowych znajomości PAR homo? O znajomych par hetero nie problem. Co prawda jak pojawia się dziecko nagle dla nich przestajemy być ważni (szukają też innych par ze świeżym stażem radzicielskim) i to jest zrozumiałe. Natomiast z parami homo jest trudno. Pary te nie są ostentacyjne jak hetero, te pary są, przez naszą kulturę antyLGBT, niesamowicie dyskretne, nieufne.
Pytanie, gdzie szukać towarzystwa par homo?[/code] | |
| |
 |
Ahojprzygodo Dołączył: 21 Maj 2021 Posty: 44 Skąd: Wielkopolska | Wysłany: Pią 04 Cze, 2021 |
|
| Faktycznie. Tutaj to stanowi wielki problem. Wydaje mi się, że część osób szuka znajomych na portalach randkowych (fellow, grindr) z myślą jedynie o wyjściu na przysłowiowe piwko czy podwójną randkę Drugą opcją, która wydaje się w tym przypadku również logiczna są puby/kluby lgbt. Jeśli chodzi o młode pokolenie, to takich par szukają także na insta. Ba! Przypuszczam, że nawet tutaj by się jakaś grupka zebrała takich par szukających znajomych | |
| |
 |
juansto Dołączył: 10 Cze 2020 Posty: 605 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 09 Cze, 2021 |
|
| Z tym bywa problem Ludzie nie lubią się w Polsce afiszować. Poza tym tych par nie jest tak wiele. Przychodzi mi do głowy jedynie internet ewentuanie kluby | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Ancymon Wiek: 39 Dołączył: 10 Kwi 2021 Posty: 737 Skąd: Cz-wa | Wysłany: Sro 09 Cze, 2021 Re: Samotność par homo |
|
| Oleg_1981 napisał/a: | Pary te nie są ostentacyjne jak hetero, te pary są, przez naszą kulturę antyLGBT, niesamowicie dyskretne, nieufne. |
Może tu nie chodzi o nieufność, tylko o zazdrość? | |
| |
 |
max25 Dołączył: 12 Kwi 2025 Posty: 1 Skąd: Płock | |
| |
 |
fenis Dołączył: 14 Kwi 2014 Posty: 451 Skąd: warszawa | Wysłany: Pon 14 Kwi, 2025 |
|
| Po co odgrzewasz stare kotlety>
[ Dodano: Pon 14 Kwi, 2025 ]
NO to moja pałka:
 | |
| |
 |
|