Krótkie wędzidełko/stulejka/skrzywienie |
Autor | Wiadomość |
Maz28 Dołączył: 23 Maj 2021 Posty: 3 Skąd: Białystok | Wysłany: Nie 23 Maj, 2021 Krótkie wędzidełko/stulejka/skrzywienie |
|
| Witam, mam 28 lat, z tego co wyczytałem w internecie itd wydaje mi się że mam za krótkie wędzidełko, skóra z penisa za pierwszym razem ciężko się zsuwa i nie zawsze do końca, do tego mój penis jest skrzywiony w dół... W takich wypadkach jedynie zabieg/operacja jest konieczna ? Pozdrawiam | |
| |
 |
boy_2 Dołączył: 21 Sie 2015 Posty: 33 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 23 Maj, 2021 |
|
| Witam,
Może to dziwnie zabrzmi, ale bez zdjęć ciężko cokolwiek powiedzieć | |
| |
 |
Maz28 Dołączył: 23 Maj 2021 Posty: 3 Skąd: Białystok | Wysłany: Pon 24 Maj, 2021 |
|
| https://ibb.co/Z6c8C8Q
https://ibb.co/7KDC5TH
A więc tak to wygląda u mnie, skrzywienie widać przy pełnym wzwodzie (robi się wtedy o wiele dłuższy ale i widać to skrzywienie w dół...) Ktoś może coś podpowie ? Pozdrawiam | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
kontonyna Dołączył: 20 Kwi 2021 Posty: 4 Skąd: zagranica | Wysłany: Pon 24 Maj, 2021 |
|
| Dla mnie wyglada ok... a jakis dyskomfort przy bzykaniu? | |
| |
 |
Maz28 Dołączył: 23 Maj 2021 Posty: 3 Skąd: Białystok | Wysłany: Pon 24 Maj, 2021 |
|
| Teoretycznie nie, ale czasem przeszkadza i jest czasem ból przy zsunięciu skóry... Mam pytanie wszystkie wiadomości jakie chce wysłać priv pojawiają się w skrzynce "do wysłania" i nie znikają stamtąd, jaki tego powod? | |
| |
 |
kamilgroc [Usunięty] | Wysłany: Pon 24 Maj, 2021 |
|
| Ja miałem podobna budowę ale walenie i sex spowodowały że rozciągnęło się to na tyle że nie mam żadnego dyskomfortu. Jeżeli jest do wysłania wiadomość to znaczy że druga osoba jeszcze nie przeczytała wiadomości | |
| |
 |
Ajay 
Wiek: 28 Dołączył: 20 Wrz 2016 Posty: 309 Skąd: Warmia i Mazury | Wysłany: Pon 24 Maj, 2021 |
|
| Jak nic, trzeba obrzezać. | |
| |
 |
kamilgroc [Usunięty] | Wysłany: Pon 24 Maj, 2021 |
|
| Ja takiej potrzeby nie widzę, z czasem się na pewno rozciągnie | |
| |
 |
betor Dołączył: 18 Cze 2020 Posty: 366 Skąd: Poznań | Wysłany: Wto 25 Maj, 2021 |
|
| Z czasem się rozciągnie. Powinno, jeśli nie to możesz ćwiczyc i samodzielnie naciągać. Jeśli nie to zabieg obrzezania. Oczywiście jeśli bardzo Ci to przeszkadza. | |
| |
 |
|