Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Jakie nosisz spodnie ?
Autor Wiadomość
Fotograf01 

Wysłany: Nie 16 Maj, 2021   Jakie nosisz spodnie ?

Jakie zazwyczaj nosisz spodnie i jak wyciagasz penisa do sikania ? 😃

Oleg_1981 

Wysłany: Nie 16 Maj, 2021   Re: Jakie nosisz spodnie ?

Fotograf01 napisał/a:

Dżinsy. Staje przed pisuarem, zamek w dół, wyciągam ręką razem z jajami (nie noszę bielizny), naciągam napletek i sikam. O to chodziło?

michalza 

Wysłany: Pon 17 Maj, 2021   

Jeansy albo materiałowe spodnie W lecie często nosze beżowe szorty. Jak sikam po prostu ściągam spodnie do dołu z majtkami. I sikam.

Oleg jest Ci wygodnie bez bielizny?

penis.com.pl
tabletki penilarge
Fotograf01 

Wysłany: Pon 17 Maj, 2021   Re: Jakie nosisz spodnie ?

Oleg_1981 napisał/a:
Fotograf01 napisał/a:

Dżinsy. Staje przed pisuarem, zamek w dół, wyciągam ręką razem z jajami (nie noszę bielizny), naciągam napletek i sikam. O to chodziło?
tak chodziło to 😉

Oleg_1981 

Wysłany: Pon 17 Maj, 2021   

michalza napisał/a:
Oleg jest Ci wygodnie bez bielizny?

Przyzwyczailem sie. Tez jest kwestia wiekszej dbalosci o higiene (po sikaniu wycieram do sucha a nie niechlujnie strzepuje i upycham w gacie :wink: )

Lubie kontakt mojego dzikusa z materialem. Gacie za mocno go przytrzymywaly a nosić tych luznych-spodenkowych po prostu nie znosze (ani ubierac, ani ogladac) :wink:

gotb 

Wysłany: Wto 18 Maj, 2021   

Oleg_1981 napisał/a:
Przyzwyczailem sie. Tez jest kwestia wiekszej dbalosci o higiene (po sikaniu wycieram do sucha a nie niechlujnie strzepuje i upycham w gacie :wink: )

Lubie kontakt mojego dzikusa z materialem. Gacie za mocno go przytrzymywaly a nosić tych luznych-spodenkowych po prostu nie znosze (ani ubierac, ani ogladac) :wink:

Mam identycznie:

- luźne bokserki to jak noszenie krótkich spodenek pod dłuższymi spodniami, bez sensu
- brak bielizny sprzyja większeniu dbaniu o higienę, bo jednak mam mniej par spodni niż majtek
- poczucie swobody jest fantastyczne

Chodzenie bez bielizny to moje niedawne odkrycie, tak góra rok, ale nie pamiętam już kiedy ostatnio jakikolwiek kawałek garderoby pod spodniami miałem.

Są też bonusy czy minusy: bez bielizny fiutek w spodniach zaznacza się bardziej i ściąga uwagę na ulicy, w sklepie czy autobusie. Więc co kto lubi...

onesa 
onesa

Ale czy przypadkiem nie macie problemu z wrażliwością główki? Bo jednak jeansy nie sa zbyt mile w dotyku.
NO i jak ze spodniami materiałowymi? W nich również chodzicie bez bielizny?

Kuba85 

Oleg_1981 napisał/a:
Ja bardzo podobnie z drobną różnicą, nie wyciągam jaj i cały czas chodzę ze ściągniętym napletkiem.

onesa napisał/a:
Ale czy przypadkiem nie macie problemu z wrażliwością główki? Bo jednak jeansy nie sa zbyt mile w dotyku.
NO i jak ze spodniami materiałowymi? W nich również chodzicie bez bielizny?
Żadnych problemów, a jedynie zalety. Jest luźniej i jajka nie pocą się tak jak w gaciach.

din1987 

Ja zazwyczaj chodzę w dresach rzadko w jeansach bądź materiałowych ale u mnie jest problem że mi staje jak nie mam bielizny i często gęsto nie umiem wysiąść z autobusu bądź pociągu jak nie mam np. plecaka ze sobą by się zasłonić. w jeansach nie mam aż takiego problemu bo to dość gruby materiał ale jak kiedyś ubrałem lniane gacie bez bielizny i jechałem pociągiem przed wyjściem tak się podnieciłem ze nie mogłem wstać bo miałem taki namiot i musiałem jechać jeden przystanek dalej :(

Ancymon 

Wysłany: Sob 22 Maj, 2021   

Na ulicy/do pracy przeważnie chodzę w dżinsach. W ubikacji rozpinam guzik i rozsuwam zamek, "uchylam" bokserki, wyciągam "małego" i sikam.
W domu przeważnie chodzę w dresach - technika podobna.

gotb 

Wysłany: Nie 23 Maj, 2021   

onesa napisał/a:

Jest teoria, że wystawiona i ocierana główka traci na wrażliwości, co daje efekt dłuższego jej funkcjonowania wewnątrz dziewcząt :-)

toton 

Wysłany: Czw 08 Lip, 2021   

Jeansy ale jakos nie wyobrażam sobie chodzić bez gaci. I chodzi tutaj bardzej o komfort niż o higienę.

Dawidson1735
[Usunięty]

Wysłany: Sro 11 Sie, 2021   

Noszę dresy najczęściej. Podchodzę do pisuaru i najczęściej wyciągam penisa z jajami i sikam. Nie ściągam napletka. Co do bielizny to chodzę w slipach albo obcisłych bokserkach

penis.com.pl
masturbator
juansto 

Wysłany: Sro 11 Sie, 2021   

Albo jeansy albo dresy po domu

gotb 

Wysłany: Sob 14 Sie, 2021   

Po domu to albo w krótkich spodenkach, albo nago. Nawet w zimie, po to wymyślono ogrzewanie mieszkań :-)

Odpowiedz do tematu