bardzo krótki penis |
Autor | Wiadomość |
patrycjusz23 Wiek: 32 Dołączył: 10 Maj 2015 Posty: 42 Skąd: małopolska | Wysłany: Nie 01 Lis, 2020 bardzo krótki penis |
|
| Witam po raz kolejny. Jestem już po operacji prostowania. Niestety mój penis trochę się zmniejszył ale nie myślałem że aż tak będzie. Dostałem nocnych erekcji i miał 6 cm. Porażka. Niby lekarz mówił że na efekt finalny trzeba poczekać nawet do pół roku, ale I tak się wiele nie zwiększy. Jestem załamany myślałem że operacja mi pomoże w kontaktach z kobietami A tak to takim małym przecież nic nie podziałam. Przecież nie rozbióre się przed kobietą z takim fiutem. Nawet prezerwatywy na niego nie założę, bo jest małymi gruby i żadna prezerwatywa nie będzie pasować, wszystkie się będą zsuwac z niego. Jestem załamany. Umrę prawiczkiem, żadnej kobiety normalnej nigdy miał nie będę. Jedynie prostytutki mi zostaną. Jak możecie poradzcie coś ale jestem zdolowany. | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 02 Lis, 2020 |
|
| Czy lekarz powiadomił Cie o możliwości zmniejszenia penisa w trakcie operacji prostowania?
Co skłoniło Cie do poddania się takiemu zabiegowi? | |
| |
 |
patrycjusz23 Wiek: 32 Dołączył: 10 Maj 2015 Posty: 42 Skąd: małopolska | Wysłany: Pon 02 Lis, 2020 |
|
| Lekarz mi.miwil że skróci się o około 1 cm ale teraz jest skrócony o około 3 cm tak.mi się wydaje, nie był duży przed zabiegiem ale teraz to jest tragedia. Miałem.duze skrzywienie około 60 stopni. Myślałem że ta operacja mi pomoże ale jest prosty ale za to mikropenis.Jestem załamany | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
aptekadlakama Wiek: 71 Dołączył: 24 Mar 2021 Posty: 1 Skąd: Gdańsk | Wysłany: Czw 25 Mar, 2021 |
|
| Takie operacje często niosą ze sobą ryzyko. Niestety, znam podobny przypadek. Uważam, że należy unikać pewnych zabiegów. | _________________ Czy masz poważne problemy ze zdrowiem seksualnym? Nie możesz poradzić sobie z potencją? Sprawdź https://www.aptekakamagra.pl/ gdzie kupisz najlepsze dostępne leki. | |
| |
 |
michalza 
Dołączył: 11 Cze 2020 Posty: 636 Skąd: Poznań | Wysłany: Pią 09 Kwi, 2021 |
|
| A to nie jest tak, ze operacje nie są w Polsce legalne? | |
| |
 |
DTTPO Wiek: 40 Dołączył: 21 Lis 2016 Posty: 465 Skąd: Szczecin | Wysłany: Pią 09 Kwi, 2021 |
|
| Pierwsze słyszę, że miałyby być nielegalne? Na jakiej podstawie? Nielegalne jest ubezpłodnienie, a tutaj tego nie ma... Czy jakiś inny paragraf, którego nie znam? | |
| |
 |
|