Penis XL bral ktos |
Autor | Wiadomość |
kaczyvr6 Dołączył: 19 Lip 2006 Posty: 2 | Wysłany: Wto 01 Sie, 2006 Penis XL bral ktos |
|
| pojawil sie nowy specyfik na allegro za 189zl.probowal jzu to ktos | |
| |
 |
hildegrant Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 411 | Wysłany: Czw 03 Sie, 2006 |
|
| podaj bezposredni link... | |
| |
 |
biggi82 Dołączył: 21 Paź 2006 Posty: 90 Skąd: Łódzkie | Wysłany: Czw 26 Paź, 2006 |
|
| Może częstsze obciąganie pomoże?
Ale na pewno nie tabletki i kremy.
Wiecie, jakby tak ktoś zasysał dzień w dzień to może i byłby dłuższy.
| _________________ Gdy Ona mnie całuje w szyję... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
penisek123 Gość | Wysłany: Czw 26 Paź, 2006 |
|
| tabletki dzialaja niegadajcie glupot.Polepszaja potencje i z dodatkiem cwiczen dadza nabank efekty.Same moze nie ale + tak | |
| |
 |
zygmuntx Dołączył: 19 Paź 2006 Posty: 3 | Wysłany: Wto 31 Paź, 2006 jak nie dziala jak dziala dziala |
|
| Powiem szczerze nie wierzylem ze jakies glupie tabletki cos poradza ale no musialem wyprobowac na wlasnej skorze. Sa takie tabletki sa 169 zl Penis Fit z naturalnych skladnikow podobno, no ja bralem to przez prawie dwa miesiace bo wiecej nie mialem tabletek. Jak widac zyje i mam sie dobrze:) A nawet lepiej bo efekty sa widoczne oczywiscie nie az takie jak podaja producenci ale jestem zadowolony. Jak ktos jeszcze napisze ze tabletki to sciema to tylko go wysmieje... http://intymnosc.pl/index...d=7&iProdId=314
Oblukajcie te ale mysle ze kazde podobne w tej cenie beda dzialac bo skad z tego co widzialem jest podobny. Ciekawe tylko na jak dlugo efekt sie utrzyma. | |
| |
 |
|