Pierwsza Mineta.... |
Autor | Wiadomość |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sro 25 Paź, 2006 |
|
| no nie za bardzo sie z tym zgodze, uwazam ze trzeba byc spokojnym opanowanym, rozwaznym przedwszystkim, czulym i namietnym.. kiedys opisala nam gre wstepna KATARZYNA, poczytaj o tym, bedziesz wiedzial przedwszystkim jesli bedzie chciala zacznij od gry westepnej | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
biggi82 Dołączył: 21 Paź 2006 Posty: 90 Skąd: Łódzkie | Wysłany: Sro 25 Paź, 2006 |
|
| harold mckee napisał/a: | no nie za bardzo sie z tym zgodze, uwazam ze trzeba byc spokojnym opanowanym, rozwaznym przedwszystkim, czulym i namietnym.. kiedys opisala nam gre wstepna KATARZYNA, poczytaj o tym, bedziesz wiedzial przedwszystkim jesli bedzie chciala zacznij od gry westepnej |
Po części się zgadzam. Nigdy nie w pełni.
To o czym mówisz to monotonia. Robić to samo zawsze tak samo - to nic wspaniałego. Jedynie osoby, które jeszcze nie znają siebie na tyle dobrze - mogą powiedzieć, że zawsze lubią tak jak to opisujesz.
Tak uważam.
Trzeba być spontaniczym.
Tak - zwracać uwagę na potrzeby partnerki
Ale jednocześnie myśleć o sobie i samemu kierować sytuacją. Innowacyjność to też klucz do sukcesu. | _________________ Gdy Ona mnie całuje w szyję... | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sro 25 Paź, 2006 |
|
| prawda, masz racje, ale akurat w tych sprawach trzeba byc ostroznym, nie urazic nikogo . a szczgolnie partnerki.. dlatego ta innowacyjnosc powinna byc rozwazna | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
biggi82 Dołączył: 21 Paź 2006 Posty: 90 Skąd: Łódzkie | Wysłany: Czw 26 Paź, 2006 |
|
| Czuję, że dzisiaj nie mam w niczym racji.
Czuję się jak niedojrzały bachor.
Ty - masz rację. | _________________ Gdy Ona mnie całuje w szyję... | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Czw 26 Paź, 2006 |
|
| czasem tak bywa...
po prostu wiecej mysl nad tym chcesz powiedziec | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
biggi82 Dołączył: 21 Paź 2006 Posty: 90 Skąd: Łódzkie | Wysłany: Czw 26 Paź, 2006 |
|
| harold mckee napisał/a: | czasem tak bywa...
po prostu wiecej mysl nad tym chcesz powiedziec |
To chyba nie możliwe.
Nie należę do tych, którzy starają się dopasować do wszystkich ludzi.
Robię to jedynie wtedy kiedy mi na tym zależy. | _________________ Gdy Ona mnie całuje w szyję... | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Czw 26 Paź, 2006 |
|
| wiec przyszedl czas, aby zaczelo zalezec Ci i na ludziach z tego forum.. | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
|
| harold mckee napisał/a: | wiec przyszedl czas, aby zaczelo zalezec Ci i na ludziach z tego forum.. |
Jestem tu by pomagać i oczekiwać pomocy. Zależeć na kimś - wcale mi nie musi (póki co na pewno mi nie zależy). Wolny kraj.
Co do pierwszej minety - ma być szczególna - to pewne.
Dodając do tego co wcześniej powiedziałem, mogę powiedzieć, że to jak i jaka będzie ta mineta - zależy od "Ciebie" i od tego jaki temperament ma "Twoja" partnerka. Wcale nie trzeba kulturalnie lizać jej płatków. Równie dobrze można wyjadać z niej bez opamiętania.
Harold musi być dobrym kochankiem jeśli jest tak kulturalny i tak ostrożny jak o sobie pisze:). To bardzo dobrze. Jest w takim razie bardzo dobrym doradcą .
I nie ironizuję tutaj. | _________________ Gdy Ona mnie całuje w szyję... | |
| |
 |
harold mckee 
|
| staram sie | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
ThomasEj Dołączył: 17 Sty 2006 Posty: 4 | Wysłany: Wto 21 Lis, 2006 |
|
| tez powoli sie zabieram do zrobienia minety mojej dziewczynie. chce aby poczula sie bardzo dobrze.... ona jednak mowi caly czas jescze nei teraz. bede probowal tak az pozwoli... Kobiety sie szanuja jak ktos wczesniej napisal. zastanawia mnei jedno, jak samkuje robienie minety? | |
| |
 |
inter Wiek: 37 Dołączył: 18 Lis 2006 Posty: 19 Skąd: wwa | Wysłany: Wto 21 Lis, 2006 |
|
| ... | | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sro 22 Lis, 2006 |
|
| gratuluje | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 22 Lis, 2006 odp |
|
| ic napisał/a: | kasiunia napisał/a: | . wy naprawde tak lubicie calowac dziewczyne tam?? przeciez to my mamy wieksza przyjemnosc a nie wy :) |
Moja dziewczyna zadaje mi czasem to pytanie.. lubie to robić i bardzo lubie widzieć, słyszeć jej zadowolenie z tego powodu:) A poza tym to jest fajne;P |
Nic dodać nic ująć | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Dziobax Dołączył: 27 Cze 2006 Posty: 25 | Wysłany: Pon 27 Lis, 2006 |
|
| no i udało mi sie spontaniczne wylizanie cipeczki ownuje | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Pon 27 Lis, 2006 |
|
| hehe no i do przodu | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
|