Czy przyłapaliście kiedyś kogoś uprawiającego seks ?? |
Autor | Wiadomość |
Gość | Wysłany: Nie 19 Lut, 2006 Czy przyłapaliście kiedyś kogoś uprawiającego seks ?? |
|
| [] | |
| |
 |
biggi82 Dołączył: 21 Paź 2006 Posty: 90 Skąd: Łódzkie | Wysłany: Sro 25 Paź, 2006 |
|
| Nie. Kilka razy natomiast słyszałem jak robią to rodzice. Ale to było sporawy czas temu. | _________________ Gdy Ona mnie całuje w szyję... | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sro 25 Paź, 2006 |
|
| tak samo kiedy slyszalem,
ale kiedys owszem moi koledzy nie zamkneli sie w pokoju a ja wchodze jak ona sobie skacze, i mowie czesc masz.. yyy sorry | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Joe_Kos Dołączył: 19 Paź 2006 Posty: 102 Skąd: Z Kądowni | Wysłany: Sro 25 Paź, 2006 |
|
| mnie tez nikt nie przylapal. ale ja przylapalem kumpla z panienką. zaprosili mnie do trojkącika.. skorzystałem.. miła odmiana, chociaz nie na dluższą mete | _________________ Co ma być to będzie, I trzea sie z tym zmierzyć | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sro 25 Paź, 2006 |
|
| i takiego czegos to ja nie rozumiem, chociaz chcialem kiedys tego sprobowac, ale do jasne cholery ! :/ wten sposob Ty nie szanujesz znajomych, on nie szanuje kobiety, ona nie szanuje samej siebie i chlopaka.. ech.. to smutne. | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
Joe_Kos Dołączył: 19 Paź 2006 Posty: 102 Skąd: Z Kądowni | Wysłany: Sro 25 Paź, 2006 |
|
| nie nie,ona chlopaka nie miala.... ani on dziewczyny.... poprostu sie spotkali raz czy 2, ja tamtymi czasy tez bylem wolny. zniewolony,co prawda, ale ogólnie rzeczbiorąc, wolny | _________________ Co ma być to będzie, I trzea sie z tym zmierzyć | |
| |
 |
harold mckee 
|
| no to w takim razie ona nie miala szacunku do samej siebie, skoro cos takiego zaproponowala .. daj spokoj.. echh | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
|
| jej zycie,jej sprawa, ale uwierz, nie przyłączylbym sie bez gumki oraz wtedy gdyby nie bylohigieny... ale tam... zero włosków | _________________ Co ma być to będzie, I trzea sie z tym zmierzyć | |
| |
 |
harold mckee 
|
| no looz .. ale i tak nie moge czegos takiego zrozumiec | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
|
| no nie wiem, pozyjesz to moze zobaczysz na własne oczy | _________________ Co ma być to będzie, I trzea sie z tym zmierzyć | |
| |
 |
harold mckee 
|
| chyba bym nie skorzystal | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
obywatel2 Dołączył: 09 Paź 2006 Posty: 7 Skąd: oo | Wysłany: Sro 25 Paź, 2006 |
|
| ja też słyszłaem kilka razy jak to rodzice robili...i wsumie zawsze wtdy podniecałem sie ... | |
| |
 |
|
| heheh chociaż to zrozumiałe | _________________ Co ma być to będzie, I trzea sie z tym zmierzyć | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
harold mckee 
|
| hehehe ale widziales czy slyszales ? ja chyba bym nie chcial tego widziec wole swoje | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
|
| no ja tez bym nie chciał.. moi rodzice to rodzice.. wkońcu no nie ? pozatym 35 letnie małżeństwo ... | _________________ Co ma być to będzie, I trzea sie z tym zmierzyć | |
| |
 |
|