PeniMax |
Autor | Wiadomość |
Liamb Dołączył: 05 Maj 2007 Posty: 4 | Wysłany: Nie 06 Maj, 2007 PeniMax |
|
| tABLETKI? czy zEL? a moze razem ??Hmm.. Kto brał niech mówi ! czy pomaga? jak długo trzeba ? ile? i w ogóle.. Bo na ćwiczonka czasu to raczej nie mam ..POZDRAWIAM ))) | |
| |
 |
novy1 Gość | Wysłany: Wto 08 Maj, 2007 |
|
| Polecam Tabletki + krem PENIS FIT. Do tego częsty seks + pompka próżniowa.
Krem daje szybsze rezultaty aniżeli tabletki.
Pozdrawiam | |
| |
 |
Liamb Dołączył: 05 Maj 2007 Posty: 4 | Wysłany: Sro 09 Maj, 2007 |
|
| dzieki za rade czy ktoś coś jeszcze??:) | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
dbthefuture Dołączył: 25 Maj 2007 Posty: 10 Skąd: gdynia | Wysłany: Wto 29 Maj, 2007 |
|
| a dobre efekty po tch tabletkach i kremie penis fit ? | |
| |
 |
Liamb Gość | Wysłany: Czw 31 Maj, 2007 |
|
| jest bardziej wypelniony,grubszy i jakos to ostrzej idzie wszystko :)) niedlugo 2 opakowanie :) .. | |
| |
 |
Liamb Gość | Wysłany: Czw 31 Maj, 2007 |
|
| ogolnie mam zamiar tak do 4 opakowan i wtedy sie odezwe :))) ..ponoc cos we mnie wstapilo hahahhaha | |
| |
 |
Pionasek Dołączył: 28 Maj 2007 Posty: 12 Skąd: Olsztyn | Wysłany: Czw 31 Maj, 2007 |
|
| a czy twardosc tez sise porpawia?? | |
| |
 |
dbthefuture Dołączył: 25 Maj 2007 Posty: 10 Skąd: gdynia | |
| |
 |
Liamb Dołączył: 05 Maj 2007 Posty: 4 | Wysłany: Nie 03 Cze, 2007 |
|
| Twardosc tak ... choc czuje to najlepiej jakis czas po polknieciu tabletki ...Ogolnie to staram sie brac jakis czas przed stosunkiem i to tyle ) ... aa sex i zgranie poprawilo znacznie .. | |
| |
 |
jebaczynka Dołączył: 08 Gru 2006 Posty: 1 | Wysłany: Sro 20 Cze, 2007 |
|
| Powiem wam tak- biore od miesiąca te tabletki, i jestem raczej zadowolony. przyrost mały, może 0,3cm ok 0,1 w grubości natomiast z malutkiej schowanej w ciałko fajeczki, zrobił się o ok 3 cm większy zwis kiedy nie jest we wzwodzie. do tego zrobił się taki elastyczny będe brać dalej, może poprawi mi też erekcję ;-p | |
| |
 |
amadeus Dołączył: 15 Sie 2006 Posty: 44 | Wysłany: Pią 22 Cze, 2007 |
|
| Czy sam krem daje jakieś efekty? Jak długo go stosować, aby było coś widać?
Intereseuje mnie trwały przyrost rzędu 2 cm. Ile kasy trzeba wydać aby to osiągnąć?
[ Dodano: Czw 28 Cze, 2007 ]
Proszę o odpowiedź. | |
| |
 |
marcin060685 Dołączył: 18 Sty 2007 Posty: 40 Skąd: szczecin | Wysłany: Pon 20 Sie, 2007 |
|
| ja zezarlem dwa opakowania penis fit.. i nic... odpusc sobei to badziewie!! przyrosty zedu 2 cm ... mozliwe ale po dluuugiej kureacji (rok dwa) nie ma co liczyc na cuda.. uzywalem kremow penimax, penis fit, larger... slabo.. teraz uzywam largo (niebieskie opakowanie - tubka jak mleczko w tubce0 i efekty sa miesisty wacek, taki tlusciejszy , mozniejsze wzwody i kobieta bardziej podjarana w lozku polecam krem largo.. a nei fty czy maxy.. :/ | _________________ marcin060685 | |
| |
 |
Liamb Dołączył: 05 Maj 2007 Posty: 4 | Wysłany: Sro 03 Paź, 2007 |
|
| Jeśli sie bierze to czuć i widać .... ale po zaprzestaniu kuracji jest jak bylo przed kuracja w/g mnie ... zjadełm 4 opakowania i zuzylem 2 kremy ...
to cos w rodzaju kulturystyki bierzesz odrzywki widac przestajesz spadasz ...
Pozostaje branie na okragło i wciąż a to koszty...wiec jak kto chce i to tyle
Jak ładować to 2 tabletki dziennie !!
pozdrawiam | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
hades78 Wiek: 47 Dołączył: 05 Maj 2008 Posty: 1 Skąd: bytom | Wysłany: Pon 05 Maj, 2008 |
|
| Nie kupujcie tabletek ja bralem przez 4 mc. i nic tylko dobrze stał i nic więcej | |
| |
 |
Powiększony [Usunięty] | Wysłany: Pią 25 Wrz, 2020 |
|
| Hej.
Ja korzystałem z produktu EROS, tego prawdziwego a nie jednego z wielu podrób na rynku.
Początkowo byłem sceptyczny, ale spróbowałem bo wiadomo że człowiek chce się ratować.
Mój penis urósł o 5cm w długości, ale jego objętość także się zwiększyła. Co jeszcze zaskakujące moja potencja zwiększyła się na tyle że 6 krotny stosunek jednego dnia nie sprawiał mi problemu. Skóra mojego penisa od tego żelu stała się też bardziej elastyczna, dzięki czemu nie ma żadnego uczucia tarcia podczas stosunku i po nim nie występują żadne podrażnienia.
Ja zamawiałem z tego linku --> worldbestmedicine.com/l/eros
Polecam każdemu którzy już próbowali wszystkiego, a także tym co dopiero chcą spróbować. Serio pomaga, jest warty swojej ceny. | |
| |
 |
|