Pierwsza Mineta.... |
Autor | Wiadomość |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Pon 23 Paź, 2006 |
|
| pewnie, masz racje, bo kazdy moze tu wejsc, ale chodzi o sam fakt przeciez Ci enie wyrzucam hehe chodzilo mi tylko o glupie posty, i o ludzi ktorzy .. ekhm .. no nie dorosli do pewnych dyskusji.. | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
Joe_Kos Dołączył: 19 Paź 2006 Posty: 102 Skąd: Z Kądowni | Wysłany: Pon 23 Paź, 2006 |
|
| no ,niestety, takich tu sie czasem mnozy trochę :/ | _________________ Co ma być to będzie, I trzea sie z tym zmierzyć | |
| |
 |
SaNNeK Gość | Wysłany: Pon 23 Paź, 2006 |
|
| heh... mam nadzieje ze tak to mnie nie sadzicie chlopaki...?? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Pon 23 Paź, 2006 |
|
| nie, przynajmiej ja nie .. z reszta wiek to nie wykladnik, bo nie raz zdaza sie tak ze ten niby 18sto latek jest gorszy od 13-14 latka .. nie potrafi sie wyslowic, jest wulgarny a przedewszystkim kobiety traktuje przedmiotowo... :/ ech | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
ccn Gość | Wysłany: Pon 23 Paź, 2006 |
|
| no ze kobiety sluza tylko do rozrodu one sluza takze do wyzysku w kuchni przeciez | |
| |
 |
SaNNeK Gość | Wysłany: Wto 24 Paź, 2006 |
|
| ccn ty palo.... kobieta nie slyszy... do nie zabawka.... to piekna ( zazwyczaj ) istota ktora trzeba kochac szanowac.... w razie potrzeby pomoc... przytulic pocalowac... a nie przelatywac i zostawiac... kazac gotowac jej obiady i bawic dzieci... wiesz co ccn?? jezeli amsz lub bedizesz mial dziewczyne... to z gory wspolczuje jej.... idz i nie wracaj jak masz tak o kobietach mowic.... | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Wto 24 Paź, 2006 |
|
| ccn napisał/a: | no ze kobiety sluza tylko do rozrodu one sluza takze do wyzysku w kuchni przeciez |
swoja doroga to myslalem ze ciekawszy z Ciebie czlowiek .. ech.. | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
alex1 Gość | Wysłany: Wto 24 Paź, 2006 |
|
| ccn zapewne tylko żartował | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Wto 24 Paź, 2006 |
|
| z niektorych rzeczy nie wypada zartowac :> | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
SaNNeK Gość | Wysłany: Wto 24 Paź, 2006 |
|
| ccn ty palo... przez ciebie mleko zdrozalo..>:D:D:D:D: | |
| |
 |
harold mckee 
|
| widze kolejne inteligentne wypowiedzi..
czy Ty widzisz zeby tu kogos ktos obrazal ? :/ | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
SaNNeK Gość | Wysłany: Sro 25 Paź, 2006 |
|
| nie... ale ja nie chcialem nikogo obrazac.... my czestko tak mowi do siebie z kumplami wiec to tez mialo byc w formie zartwo....
ccn nie bierz tego do siebie.... sory | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sro 25 Paź, 2006 |
|
| skutecznie | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Joe_Kos Dołączył: 19 Paź 2006 Posty: 102 Skąd: Z Kądowni | Wysłany: Sro 25 Paź, 2006 |
|
| haroldzik ma racje. jak obrazac to na czacie albo forum to tego odpowiednim ... | _________________ Co ma być to będzie, I trzea sie z tym zmierzyć | |
| |
 |
biggi82 Dołączył: 21 Paź 2006 Posty: 90 Skąd: Łódzkie | Wysłany: Sro 25 Paź, 2006 Re: Pierwsza Mineta.... |
|
| SaNNeK napisał/a: | Hey...
Ostatnio planuje z moja dziewczyna bysmy zobili "nastepny krok"...:D no i myslelismy na mineta... ale ja zabardzo nie wiem od czego zaczac i co robic... a to bedzie pierwszy moj i jej raz... prosze o wskazowki.... z gory dzieki...:D:D:D:D |
Nie mysl o niczym. Daj się ponieść (ale nie za bardzo ). Rób to na co masz ochotę. Jedz z niej, liż... słuchaj co do Ciebie mówi.
WAŻNE:
Nie przesadzaj!
Wszystko będzie dobrze:) | _________________ Gdy Ona mnie całuje w szyję... | |
| |
 |
|