| Ćwiczenia-przedłużanie wytrysku | 
                 | Autor | Wiadomość | 
                                                                        | biggi82 

|                                                                                                                             |  Wysłany: Sro 25 Paź, 2006   Ćwiczenia-przedłużanie wytrysku |   
 |                                              | 
 |                                              | Nie widziałem tu takiego tematu. Znacie jakieś ćwiczenia, które wydłużają dojście do wytrysku? Ćwiczenie, dzięki którym zniknie problem przedwczesnego wytrysku?
 Ci z wielkimi członkami mają raczej problem z głowy, przynajmniej tak słyszałem.
 Mi czasami doskwiera ten problem. Co zatem zrobić by nie dochodzić szybko?

|  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | ccn Gość

|                                                                                                                             |  Wysłany: Sro 25 Paź, 2006 |   
 |                                              | jest tego i to full miesnie PC ;] |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | harold mckee   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Sro 25 Paź, 2006 |   
 |                                              | dokladnie, tak na marginesie ebook mowi o tym sporo  a taki tem byl juz nie raz :p |                                              | _________________ zawsze do usług ...
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | penis.com.pl |  | 
                                            |  | 
                        |  |