Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Badanie penisa
Autor Wiadomość
marians

Wysłany: Czw 24 Sie, 2006   

A no wlasnie skoro w ten temat wmieszala sie nasza droga forumowiczka Mary to moze powie na czy cos takiego, takie badania "przeprowadzane sa" tez na dziewczynkach :lol: , CHlopcy to wiadomo moze byc stujejka i rozne takie tam a co z cipkami??? :lol: Wiec jak to jest panno Mary ???

mary

Wysłany: Czw 24 Sie, 2006   

marians napisał/a:
A no wlasnie skoro w ten temat wmieszala sie nasza droga forumowiczka Mary to moze powie na czy cos takiego, takie badania "przeprowadzane sa" tez na dziewczynkach :lol: , CHlopcy to wiadomo moze byc stujejka i rozne takie tam a co z cipkami??? :lol: Wiec jak to jest panno Mary ???

niestety zadna piguła mnie nie dotykała buahahaahah...zreszta moze to i lepiej skoro waszych penisów dotyka jeszcze bym jakies choróbsko dostała buahhaha
pozdrawiam

antares 

Wysłany: Sob 07 Paź, 2006   Badanie penisa

Ja takie badanie miałem w podstawówce weszłem dso gabinetu kazała się rozebrać i sprawdzała mi penisaczy jest w szystko w porządku a potem takie badanie miałem w liceum też musiałem się rozebrać ale musiałem się rozebrać w gabiniecie pani dyr. bo w gab. pieliengarki był remont dyrektorka się gapiła a do jej pokoju ciągle ktoś właził a ja rozebrany stałem przy dzwiał.

penis.com.pl
andropenis
narm

Wysłany: Sob 07 Paź, 2006   Re: Badanie penisa

Swoją drogą to troche dziwne, że w mojej szkole nie badali mi penisa skoro jestem z 90 roku, a szkoda bo teraz bym wiedział że mam wszystko OK :(

harold mckee 

Wysłany: Sob 07 Paź, 2006   

mi sprawdzala jak mialem 16 lat .. nie wiem taki jakis bilansmialem .. nie wiem moze chciala poprostu zobaczyc ;o hehe swiezego miesa moze jej sie chcialo :D :shock:

mimo wszystko jak wziela go do gory i obejrzala jajka stanal jej w rece :D :D:D kurwaaa a czerowny bylem jak cegla :D a ona nie przejmuj sie .. ;D nie ty jeden..:D

ja_89 

Wysłany: Nie 08 Paź, 2006   

Ja miałem podobnie, jak miałem chyba 14 lat byłem na bilansie. Kazała mi się rozebrać, stałem wtedy w samych bokserkach i już czułem, że zaraz zacznie mi stawać. Potem to już tylko formalnośc, ściągnąłem bokserki i jak się zliżyła to zaczął mi stawać coraz szybciej i nie mogłem tego opanować. Było mi cholernie wstyd i bylem cały czerwony, ale pamiętam, że powiedziała też coś w stylu 'nie masz się czego wstydzić, nie tobie jedynemu się to zdarza' :)

Papus 

Wysłany: Nie 08 Paź, 2006   

Ja takiego przegldu nie przechodyiem w szkole. Dopiero na komisji wojskowej Pan Doktor obmacał czy wszystko w porządku (jakbym nie wiedział że tak jest). Na bilansie w 8 klasie w karte z urzędu miałem wpisane w rubrykę rozwój seksualny (czy jakoś tak)- "normale". Myślałem, że takich badań się nie robi w Polsce. Mam paru belfrów w rodzinie i nikt nie wspominał, że takie rzaczy w szkołach się robi. Może zamiast wychowania seksualnego?

harold mckee 

Wysłany: Wto 17 Paź, 2006   

watpie zeby na wychowanie seksulane sluzyloz do sprawdzania penisow i pipeczek... powaznie .. to zupelnie co innego nizeli badanie lekarskie.

biggi82

Wysłany: Nie 22 Paź, 2006   

Nie już nie będą sprawdzać. Robią to tylko raz.

snapee 

Wysłany: Sro 25 Paź, 2006   

biggi82 napisał/a:
Nie już nie będą sprawdzać. Robią to tylko raz.

nie wiem why ale jak sa jakies badania i mam pokazac moja pale komus obcemu to mega dlamnei to jest krepujace :P

biggi82

Chłopie, dla mnie też to było krępujące. Pokazywać go w ogóle przy kimś, nawet partnerce - było swojego czasu dla mnie krępujące. Miałem z tym problem nawet przy stałych partnerkach.
A jak się wywaliło malucha w podstawówce, to jeszcze gówniarze z klasy zaczynali się śmiać, pytać: "Co taki mały?" itd.
A teraz niech ryczą bo w obwodzie, spośród znajomych, mam największego heeh :twisted: :)

ccn
Gość

biggi82 napisał/a:
A teraz niech ryczą bo w obwodzie, spośród znajomych, mam największego heeh :twisted: :)

yyy znhaczy sie sprawdzales jak spali czy jak :roll: ja mam 17 lat i mi nigdy nikt nie kazal sciagac majtek .. dopiero ostatnio sciagnelem przed moja lekarka zeby sobie pooogladala i mnie do urologa jakiegos pozadnego wyslala ;]

harold mckee 

hehehe :D no i pozytywnie :) nie ma sie czym krepowac, oczywiscie wiem ze to moze byc troszke ekhm .. no ale .. w mysl tej dewizy:

"nic co ludzkie nie jest mi obce"

podazajcie za nowymi choryzontami :D

penis.com.pl
penilarge krem
biggi82

ccn napisał/a:
yyy znhaczy sie sprawdzales jak spali czy jak :roll: ja mam 17 lat i mi nigdy nikt nie kazal sciagac majtek .. dopiero ostatnio sciagnelem przed moja lekarka zeby sobie pooogladala i mnie do urologa jakiegos pozadnego wyslala ;]

Nie. Jako normalny, otwarty facet - wiem co mają, bo gadamy o takich sprawach czasami. No to akurat wiem z rozmów, które miały miejsce jakiś czas temu.

tomazzzo17 

Wysłany: Czw 27 Gru, 2007   

mi tez by od razu, mam nadzieje ze wojsko tez mnie nie czeka

Odpowiedz do tematu