| Badanie penisa |
| Autor | Wiadomość |
marians Dołączył: 27 Lip 2005 Posty: 22 | Wysłany: Czw 24 Sie, 2006 |
|
| A no wlasnie skoro w ten temat wmieszala sie nasza droga forumowiczka Mary to moze powie na czy cos takiego, takie badania "przeprowadzane sa" tez na dziewczynkach , CHlopcy to wiadomo moze byc stujejka i rozne takie tam a co z cipkami??? Wiec jak to jest panno Mary ??? | |
| |
 |
mary Dołączył: 23 Sie 2006 Posty: 80 | Wysłany: Czw 24 Sie, 2006 |
|
| | marians napisał/a: | A no wlasnie skoro w ten temat wmieszala sie nasza droga forumowiczka Mary to moze powie na czy cos takiego, takie badania "przeprowadzane sa" tez na dziewczynkach , CHlopcy to wiadomo moze byc stujejka i rozne takie tam a co z cipkami??? Wiec jak to jest panno Mary ??? |
niestety zadna piguła mnie nie dotykała buahahaahah...zreszta moze to i lepiej skoro waszych penisów dotyka jeszcze bym jakies choróbsko dostała buahhaha
pozdrawiam | |
| |
 |
antares Dołączył: 21 Lut 2006 Posty: 46 Skąd: Łódzkie | Wysłany: Sob 07 Paź, 2006 Badanie penisa |
|
| | Ja takie badanie miałem w podstawówce weszłem dso gabinetu kazała się rozebrać i sprawdzała mi penisaczy jest w szystko w porządku a potem takie badanie miałem w liceum też musiałem się rozebrać ale musiałem się rozebrać w gabiniecie pani dyr. bo w gab. pieliengarki był remont dyrektorka się gapiła a do jej pokoju ciągle ktoś właził a ja rozebrany stałem przy dzwiał. | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
narm Dołączył: 10 Maj 2006 Posty: 4 | Wysłany: Sob 07 Paź, 2006 Re: Badanie penisa |
|
| Swoją drogą to troche dziwne, że w mojej szkole nie badali mi penisa skoro jestem z 90 roku, a szkoda bo teraz bym wiedział że mam wszystko OK | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 37 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sob 07 Paź, 2006 |
|
| mi sprawdzala jak mialem 16 lat .. nie wiem taki jakis bilansmialem .. nie wiem moze chciala poprostu zobaczyc ;o hehe swiezego miesa moze jej sie chcialo
mimo wszystko jak wziela go do gory i obejrzala jajka stanal jej w rece :D:D kurwaaa a czerowny bylem jak cegla a ona nie przejmuj sie .. ;D nie ty jeden..:D | |
| |
 |
ja_89 Wiek: 36 Dołączył: 26 Cze 2006 Posty: 130 Skąd: Z nienacka | Wysłany: Nie 08 Paź, 2006 |
|
| Ja miałem podobnie, jak miałem chyba 14 lat byłem na bilansie. Kazała mi się rozebrać, stałem wtedy w samych bokserkach i już czułem, że zaraz zacznie mi stawać. Potem to już tylko formalnośc, ściągnąłem bokserki i jak się zliżyła to zaczął mi stawać coraz szybciej i nie mogłem tego opanować. Było mi cholernie wstyd i bylem cały czerwony, ale pamiętam, że powiedziała też coś w stylu 'nie masz się czego wstydzić, nie tobie jedynemu się to zdarza' | |
| |
 |
Papus Dołączył: 08 Lut 2006 Posty: 8 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 08 Paź, 2006 |
|
| | Ja takiego przegldu nie przechodyiem w szkole. Dopiero na komisji wojskowej Pan Doktor obmacał czy wszystko w porządku (jakbym nie wiedział że tak jest). Na bilansie w 8 klasie w karte z urzędu miałem wpisane w rubrykę rozwój seksualny (czy jakoś tak)- "normale". Myślałem, że takich badań się nie robi w Polsce. Mam paru belfrów w rodzinie i nikt nie wspominał, że takie rzaczy w szkołach się robi. Może zamiast wychowania seksualnego? | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 37 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Wto 17 Paź, 2006 |
|
| | watpie zeby na wychowanie seksulane sluzyloz do sprawdzania penisow i pipeczek... powaznie .. to zupelnie co innego nizeli badanie lekarskie. | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
biggi82 Dołączył: 20 Paź 2006 Posty: 90 Skąd: Łódzkie | Wysłany: Nie 22 Paź, 2006 |
|
| | Nie już nie będą sprawdzać. Robią to tylko raz. | |
| |
 |
snapee Dołączył: 27 Gru 2005 Posty: 126 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 25 Paź, 2006 |
|
| | biggi82 napisał/a: | | Nie już nie będą sprawdzać. Robią to tylko raz. |
nie wiem why ale jak sa jakies badania i mam pokazac moja pale komus obcemu to mega dlamnei to jest krepujace | |
| |
 |
biggi82 Dołączył: 20 Paź 2006 Posty: 90 Skąd: Łódzkie | Wysłany: Sro 25 Paź, 2006 |
|
| Chłopie, dla mnie też to było krępujące. Pokazywać go w ogóle przy kimś, nawet partnerce - było swojego czasu dla mnie krępujące. Miałem z tym problem nawet przy stałych partnerkach.
A jak się wywaliło malucha w podstawówce, to jeszcze gówniarze z klasy zaczynali się śmiać, pytać: "Co taki mały?" itd.
A teraz niech ryczą bo w obwodzie, spośród znajomych, mam największego heeh | |
| |
 |
ccn Gość | Wysłany: Sro 25 Paź, 2006 |
|
| | biggi82 napisał/a: | A teraz niech ryczą bo w obwodzie, spośród znajomych, mam największego heeh |
yyy znhaczy sie sprawdzales jak spali czy jak ja mam 17 lat i mi nigdy nikt nie kazal sciagac majtek .. dopiero ostatnio sciagnelem przed moja lekarka zeby sobie pooogladala i mnie do urologa jakiegos pozadnego wyslala ;] | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 37 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sro 25 Paź, 2006 |
|
| hehehe no i pozytywnie nie ma sie czym krepowac, oczywiscie wiem ze to moze byc troszke ekhm .. no ale .. w mysl tej dewizy:
"nic co ludzkie nie jest mi obce"
podazajcie za nowymi choryzontami | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
biggi82 Dołączył: 20 Paź 2006 Posty: 90 Skąd: Łódzkie | Wysłany: Sro 25 Paź, 2006 |
|
| | ccn napisał/a: | yyy znhaczy sie sprawdzales jak spali czy jak ja mam 17 lat i mi nigdy nikt nie kazal sciagac majtek .. dopiero ostatnio sciagnelem przed moja lekarka zeby sobie pooogladala i mnie do urologa jakiegos pozadnego wyslala ;] |
Nie. Jako normalny, otwarty facet - wiem co mają, bo gadamy o takich sprawach czasami. No to akurat wiem z rozmów, które miały miejsce jakiś czas temu. | |
| |
 |
tomazzzo17 Dołączył: 26 Gru 2007 Posty: 14 Skąd: wies | Wysłany: Czw 27 Gru, 2007 |
|
| | mi tez by od razu, mam nadzieje ze wojsko tez mnie nie czeka | |
| |
 |
| |