wlosy na penisie |
Autor | Wiadomość |
tmk Dołączył: 21 Cze 2006 Posty: 3 | Wysłany: Wto 24 Paź, 2006 wlosy na penisie |
|
| witam
mam do Was takie pytanko, bo zauwazylem ze mam wlosy na penisie, tylko zebym nie zostal zle zrozumiany, chodzi mi o samego penisa, a wlasciwie jego trzon (? nie wiem czy tak to sie prawidlowo nazywa) czy Wy tez tak macie czy ja jestem jakims wyjatkiem ?
pozdrawiam i czekam na odpowiedz | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Wto 24 Paź, 2006 |
|
| Kto nie goli to tak ma... | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
tmk Dołączył: 21 Cze 2006 Posty: 3 | Wysłany: Wto 24 Paź, 2006 |
|
| no ja wlasnie golilem od czasu do czasu, a teraz jak zrobilem dluzsza przerwe to zauwazylem... kiedys takich chyba nie mialem... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Wto 24 Paź, 2006 |
|
| to takie same wlosy, i sposob dzialania jak na brodzie .. wiec .. golisz ? odrstaja, jest ich wiecej, sa mocniejsze nie ? ech.. | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
tmk Dołączył: 21 Cze 2006 Posty: 3 | Wysłany: Wto 24 Paź, 2006 |
|
| to dobrze ze nie jestem sam z takim powiedzmy problemem... uspokoilo mnie to roche | |
| |
 |
memory1 Gość | Wysłany: Czw 02 Lis, 2006 wlosy |
|
| mnie jak wyrosno duze to tez przycinam | |
| |
 |
|