Dwie propozycje |
Autor | Wiadomość |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 09 Kwi, 2020 |
|
| Rok to nie za duzo, bo sama jestem zarejestrowana na wielu forach. Ale nie miałam czasu się tam udzielać. Bywa, ze potrzebuję informacji na forum specjalistycznym i się tam loguję. Własnie po roku nielogowania się.
5 lat to faktycznie dużo, ale rok to moim zdaniem jednak zbyt malo. | |
| |
 |
Oleg_1981 Dołączył: 23 Lut 2020 Posty: 565 Skąd: Polska | Wysłany: Czw 09 Kwi, 2020 |
|
| onesa napisał/a: | Rok to nie za duzo, bo sama jestem zarejestrowana na wielu forach. Ale nie miałam czasu się tam udzielać. Bywa, ze potrzebuję informacji na forum specjalistycznym i się tam loguję. Własnie po roku nielogowania się.
5 lat to faktycznie dużo, ale rok to moim zdaniem jednak zbyt malo. |
Zawsze mozesz sie ponowanie zarejestrowac. | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 10 Kwi, 2020 |
|
| Wysłałam do administratora forum prośbę o zamknięcie galerii dla niezarejestrowanych użytkowników jak rownież o przeniesienie forum na inny nowocześniejszy skrypt. Czekamy. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Oleg_1981 Dołączył: 23 Lut 2020 Posty: 565 Skąd: Polska | Wysłany: Pią 10 Kwi, 2020 |
|
| onesa napisał/a: | Wysłałam do administratora forum prośbę o zamknięcie galerii dla niezarejestrowanych użytkowników jak rownież o przeniesienie forum na inny nowocześniejszy skrypt. Czekamy. |
Dziekuje za zaangazowanie. | |
| |
 |
|