Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     co moge jeszcze zrobic zeby doprowadzic dziewczyne doorgazmu
Autor Wiadomość
german69

Wysłany: Pon 23 Paź, 2006   co moge jeszcze zrobic zeby doprowadzic dziewczyne doorgazmu

Witam wszystkich!!mam dziwny problem i nie wime po czyjje stronie lezy przyczyna!!poprostu moja dziewczyna nie moze ,,dojśc"...probowalem juz wszyskeigo ..czule.rozgrzewajac ją...szybko i mocno..itp...moj sprzet tez jest niczego sobie...18,5cm a szer.17...!!nie wiem czy to juz moj bląd czy raczej z nia ejst cos nie tak!!jesli wiecie to odpowiedzcie

harold mckee 

Wysłany: Pon 23 Paź, 2006   

moze ona jest dlugodystansowcem :D

a zaczynasz od gry wstepnej, od tego wszystkiego na poczatku by dobrze rozbudzic jej wszystkie zmysly ? robisz jej minete ? moze jest zle rozgrzana, caluj ja miziaj, rob wszystko co przyczynia sie do zwiekszenia podniecenia u niej, musisz postarac robis sie to w taki sposob, by slyszec jak jej sie to podoba, jak mialczy z radosci i rozkoszy ! :D dopiero pozniej uzywaj armaty i pracuj :)

takie moje zdanie.

pozdrawiam.

Gość

ja mam z moja podobnie niby wszystko ok ale dojsc niemoze pieszczoty minetka czasem 10 min a tu nic heheh czasem mysle ze trafilem na skale lodowa

penis.com.pl
orgasm contol
harold mckee 

a jak dlugo trwa stosunek ? moze to Ty jestes krotkodystansowcem :p

Joe_Kos

moze sie nie starasz :)

moja to przezywa 2 orgazmy- przy minetce i przy normalnym stosunku :)
Co niezmiernie mnie oczywiscie cieszy
No, a facetow do orgazmu nie trudno doprowadzic :)

ella

Wysłany: Nie 19 Lis, 2006   Re: co moge jeszcze zrobic zeby doprowadzic dziewczyne doorg

german69 napisał/a:
Witam wszystkich!!mam dziwny problem i nie wime po czyjje stronie lezy przyczyna!!poprostu moja dziewczyna nie moze ,,dojśc"...probowalem juz wszyskeigo ..czule.rozgrzewajac ją...szybko i mocno..itp...moj sprzet tez jest niczego sobie...18,5cm a szer.17...!!nie wiem czy to juz moj bląd czy raczej z nia ejst cos nie tak!!jesli wiecie to odpowiedzcie

"Sprzęt" niczego za Ciebie nie załatwi! Liczy się to co zrobisz z jej uczuciami! Tak naprawdę orgazm zaczyna się w głowie! Wiem to po sobie, można mnie "rżnąć", ale jeśli facet jest stremowany, myśli tylko o własnym wytrysku i się nie stara - nic z tego nie będzie. Seks to nie gimnastyka atletyczna, musisz pobudzić wyobraźnię swojej partnerki! Czasami mniej gwałtowne, a bardziej przemyślane posunięcia są bardziej podniecające. Spróbuje wyreżyserować wasz stosunek, ułóż sobie plan w jaki sposób pobudzić Twoją kobietę, no i metodą prób i błędów w końcu dojdziesz do właściwych wniosków!

Odpowiedz do tematu