Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Pierwsza Mineta....
Autor Wiadomość
SaNNeK
Gość
Wysłany: Wto 26 Wrz, 2006   Pierwsza Mineta....

Hey...
Ostatnio planuje z moja dziewczyna bysmy zobili "nastepny krok"...:D no i myslelismy na mineta... ale ja zabardzo nie wiem od czego zaczac i co robic... a to bedzie pierwszy moj i jej raz... prosze o wskazowki.... z gory dzieki...:D:D:D:D

lumfr 

Wysłany: Wto 26 Wrz, 2006   

najpierw musisz ja rozochocic az zrobi sie na dole mokra , piesc ja cala piersi brzuch szyje pocaluj ja , po rozgrzewace ktora jest baaardzo wazna zejdz nizej ale nie od razu do lechtaczki . zabawiaj jezykiem jej okolice wargi sromowe one to lubia ;D gdy zacznie szybciej oddychac wez sie za lechtaczke ... z poczatku delikatnie potem troszke szybciej , nie rob jednakowego ruchu przez caly czas tylko zmieniaj co moment styl pieszczot....bo znieczulisz lechtaczke na bodzce , a potem patrz jak ona sie rozkoszuje - pomoz sobie palcami, znajdz jej pkt g to nie jest az tak trudne jak sie wydaje a potem to juz jest Twoja jesli to dobrze zrobisz to z Toba zostanie na dluugo =D pamietaj o rozochoceniu bo jesli zaczniessz robic jej minete bez gry wstepnej to polegniesz ; )

harold mckee 

Wysłany: Sro 27 Wrz, 2006   

minam mniam ;p

nie dygaj ;) napewno bedzie dobrze ;p

penis.com.pl
bathmate
SaNNeK
Gość
Wysłany: Pią 29 Wrz, 2006   

heh.. dzieki chlopaki.. ale wiecie zawsze to latwo powiedziec... gorzej z wykonaniem... ale zrobie co tylko z mojej mocy..
gorzej z tym ze gadalismy na ten temat i juz niby sie ukladalo ale zrezygnowala...:(

Strikerx 

Wysłany: Pią 29 Wrz, 2006   odp

heh to sam ją zachęć proste...

lumfr 

Wysłany: Pią 29 Wrz, 2006   

moze za malo sie znacie ? jesli laska sie szanuje to po miesiacu nie da sie posuwac ani robic minety ; ) ja jak kiedys robilem to 1 raz to nie mioalem pojecia co i jak , praktyka : ) pozatym musisz pooznac anatomie kobiety zeby weidziec co to jest lechtaczka a nie ze spojrzysz i nie wiesz co jest gdzie i bedizesz lizal jej udo : D

SaNNeK
Gość
Wysłany: Wto 03 Paź, 2006   

heh... az takim lolem to chyba nie bede ze bede lizal jej udo...:P ale jak mowicie po praktyce bedzie mi latwiej... ahh... i tak dzieki chlopaki...:D:D:D:D

kasiunia

Wysłany: Wto 10 Paź, 2006   

. wy naprawde tak lubicie calowac dziewczyne tam?? przeciez to my mamy wieksza przyjemnosc a nie wy :) :)

harold mckee 

bo my lybimy sprawiac wam przyjemnosc a przez to tak bardzo nam sie to podoba :roll:

ic

kasiunia napisał/a:
. wy naprawde tak lubicie calowac dziewczyne tam?? przeciez to my mamy wieksza przyjemnosc a nie wy :) :)

Moja dziewczyna zadaje mi czasem to pytanie.. lubie to robić i bardzo lubie widzieć, słyszeć jej zadowolenie z tego powodu:) A poza tym to jest fajne;P

SaNNeK
Gość
Wysłany: Sob 14 Paź, 2006   

heh... ja jeszcze ie robilem minety mojej dziewczynynie ale samo w sobie mi to sie podoba.... chcialbym jej zroobic... zobaczyc jak to jest w realu jaka to sprawia rozkosz ale opna mowi ze to jest obrzydliwe jak ktos tam caluje i tak dalej.... tak samo mysli o lodzikul.... nie wiem czemu... i powoli trace nadzieje ze jej zrobie minete a ona mi loda... chodz na minecie mi bardziej zalezy...:(

PIEKARZ

Wysłany: Sob 14 Paź, 2006   

JAK PIESCIC łECHTACZKE

ic

Wysłany: Pon 16 Paź, 2006   

językiem :lol: a jak, spróbuj, a sam się połapiesz :lol:

penis.com.pl
tabletki penilarge
harold mckee 

Wysłany: Nie 22 Paź, 2006   

tak naprawde to przed wejsciem.. jest pewne oswiadczenie.. ech.

SaNNeK
Gość
Wysłany: Pon 23 Paź, 2006   

dokladnie alex1....
a ja moja dziewczyne rozumie i nie ppedzam jej tylko czekam az sama bedzie godotwa na kolejny krok... i ostanio go zrobilismy... moze dla was bedzie sie wydawac dziwny ale my robimy wszystko popalu... i ostatnio opmywacywalismy swoje ciala dokladnie kazde miejsce przez obranie... i jak weszlem w jej muszelke to zaczekal pojekiwac i przesrtalismy bo mama byla w pokoju obok... ale ja nie chcee jej popedzac wiec dla mnie liczy sie ze wogole robymy kroki.... ale np. jej piersi to juz wycalowalem cale... podciagnolem bluzeczke potem biustonosz i zaczolem calowac i piersci i wogole wszsyko i tez musilem przestac bo zaczela pojekiwac... ale wiedize co... nawet jesli mialbym czekac na kolejne kroki dlugo to nie jest to dla mnie wazne ile bede czekal... fakt chcialbym zebysmy mieli wszystkie juz za soba ale moge czekac... Kocham Ja za to jaka jest i nikc tego nie zmieni... wkoncu sekst i te sprawy maja upiekszac zwiazek a nie byc jego obowiazkie... mam nadizeje ze to co wam napisalem nie zanudzilo was...

Odpowiedz do tematu