Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Do dziewczyn ??
Autor Wiadomość
Gość

Wysłany: Sob 21 Paź, 2006   

ale wiecie to co pisze np. to ja neiwiem czy kazda dziewczyna tak zareaguje. np sa dziewczyny ktore by daly po takim czyms w twarz i nie wystarczylo by zwykle przepraszam. to zalezy jak blisko jestes(-scie) ze swoja dziewczyną. kazdy jest inny pisze tak jak ja uwazam takze moich rad nie bierzcie sobie za bardzo do serca zeby po tem nie bylo na mnie jakby cos sie stalo:P hehe to tyle. zaraz znajde jak sie pisze prywatne wiad :)

xxlagentxxl

katarzyna napisał/a:
SaNNeK napisał/a:
heh.... kasiu... moge dostac z toba jakis kontakt taki bardziej prywatniejszy?? bylo by milo i pomocne by bylo miec kogos tak obeznanego... z gory dzieki...:*

hehe no nie ma problemu. moge wam podać maila lub cos takiego ale nie tu na stronie bo nie chce zeby wszyscy znali :) rozumiecie:)a nie wiem jak tu sie pisze prywatne wiadomosci.ups. hehi:)

niewiesz jak sie pisze prywatne wiadomosci?? spojrz na strone i pod kazda wypowiedzia masz napisane:
Zobacz profil autora & Wyślij prywatną wiadomość
klikasz do na link do kogo chcesz napisac i wsio.

a u gory strony np: Nie masz nowych wiadomości
i to wszystko

Gość

xxlagentxxl napisał/a:
katarzyna napisał/a:
SaNNeK napisał/a:
heh.... kasiu... moge dostac z toba jakis kontakt taki bardziej prywatniejszy?? bylo by milo i pomocne by bylo miec kogos tak obeznanego... z gory dzieki...:*

hehe no nie ma problemu. moge wam podać maila lub cos takiego ale nie tu na stronie bo nie chce zeby wszyscy znali :) rozumiecie:)a nie wiem jak tu sie pisze prywatne wiadomosci.ups. hehi:)

niewiesz jak sie pisze prywatne wiadomosci?? spojrz na strone i pod kazda wypowiedzia masz napisane:
Zobacz profil autora & Wyślij prywatną wiadomość
klikasz do na link do kogo chcesz napisac i wsio.

a u gory strony np: Nie masz nowych wiadomości
i to wszystko

no heh nie zauwazylam tego:P ale po chwili juz dojrzałam :) nie ejstem tu poprostu stalym bywalcem i dlatego:P

penis.com.pl
penilarge krem
harold mckee 

nie ma sie czym przejmowac.

Kazdy sie musi kiedys czegos nauczyc, tymbardziej, ze nikt nie wie wszystkiego :p

paulinka 

Wysłany: Sro 01 Lis, 2006   

jeżeli chodzi o minetke rozmawialam wiele razy z kumpelami dla nas wszystkich na poczatku wydawalo sie to obrzydliwe ale teraz to uwielbiamy i uwżamy za podstawe każdej z nas bylo cieżko w ten 1 raz ale 1 chlopak miał fajny pomysł powiedzial że ma dla niej niespodzianke miał satynowy(jedwabny) materiał i zawiazał jej oczy oraz nim przywiazał ja łóżka (delikatnie tak żeby byla w stanie sie rozwiazac) kazał sie jej rozlużnic dotykal i całowal ja cala na poczatku dłonie ramiona potem piersi a potem strzelil jej minetjke to byla ich pierwsza minetka i jej pierwszy orgazm:) puzniej ona go zwiazała cholernie zadowolona i przejeła inicjatywe oboje stwierdzili że to byl ich najlepszy sex chodz pierwszy współny...

ella

Wysłany: Nie 19 Lis, 2006   

Każda dziewczyna/ kobieta lubi co innego. Przede wszystkim nie myśl tylko o jej ciele, a właściwie... o swoim interesie. Bądź dla niej czuły, szepcz jej do ucha jakieś czułe słowa, po prostuj traktuj ją tak jakby seks był tylko uzupełnieniem, albo dopełnieniem waszej wzajemnej relacji.

Odpowiedz do tematu