żyć się nie chcę... |
Autor | Wiadomość |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Czw 19 Paź, 2006 żyć się nie chcę... |
|
| Jak wyleczyć płaskostopie ? | |
| |
 |
blablapa Dołączył: 13 Paź 2006 Posty: 1 | Wysłany: Czw 19 Paź, 2006 |
|
| gimnastyka korekcyjna ;d [; | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Czw 19 Paź, 2006 |
|
| omg hehe musis zposzukac sobie jak kolga wyzej powiedzial jakichs cwiczen korekcyjnych, najepiej w internecie, albo u lekarza.. | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Czw 19 Paź, 2006 odp |
|
| No właśnie szukam tych ćwiczeń i jakoś nie specjalnie się palą żeby mi się ukazać :d | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Czw 19 Paź, 2006 |
|
| Ciesz sie... Do woja cie nie wezmą no chyba że już byłeś | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Czw 19 Paź, 2006 odp |
|
| Kto Ci powiedział że mnie nie wezmą?Byłem na wstawce dostałem kat A | |
| |
 |
aartii [Usunięty] | Wysłany: Czw 19 Paź, 2006 |
|
| Płaskostopia się nie leczy, tylko koryguje, wszak to nie choroba, ale wada. Tak, wiem, czepliwy jestem, ale już taki mój urok
A co do korygowania płaskostopia: chodzenie boso po twardej powierzchni (panele, kafle itp.) 10 minut dziennie, na palcach, piętach i krawędziach zewnętrznych i wewnętrznych, jeśli dasz radę. Pozdrawiam. | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Czw 19 Paź, 2006 Re: odp |
|
| [quote="Strikerx"]Kto Ci powiedział że mnie nie wezmą?Byłem na wstawce dostałem kat A[/quote]
Ja słyszałem że z płaskostopiem nie biorą do wojska... Hmmm to mój kumpel nie będzie zadowolony... | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Czw 19 Paź, 2006 |
|
| hehehe
tam kolega z tymi cwiczeniami ma racje .. pytalem ciotki pielegniarki .. :] mowila o tych samych cwiczeniach.
specjalnie dla Ciebie | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Pią 20 Paź, 2006 odp |
|
| Jestem zaszczycony a tak na serio to dzięki, no i koniecznie pozdrów ciocię | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Pią 20 Paź, 2006 |
|
| hehehe napewno sie ucieszy | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
|