Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Do dziewczyn ??
Autor Wiadomość
Ged

Wysłany: Pon 16 Paź, 2006   Do dziewczyn ??

Jestem początkujący mam dziewczyne i w najbliższym czasie chcemy przejść do czegoś więcej. Możecie mi podpowiedzieć co dziewczyna najbrdziel lubi jak się do tego zabrać to będzie mój pierwszy raz i nie wiem od czego zacząć byłbym bardzo wdzięczny gdybyście mi podpowiedziały. Z góry dzięki

Gość

Wysłany: Sro 18 Paź, 2006   Re: Do dziewczyn ??

[quote="Ged"]Jestem początkujący mam dziewczyne i w najbliższym czasie chcemy przejść do czegoś więcej. Możecie mi podpowiedzieć co dziewczyna najbrdziel lubi jak się do tego zabrać to będzie mój pierwszy raz i nie wiem od czego zacząć byłbym bardzo wdzięczny gdybyście mi podpowiedziały. Z góry dzięki[/quote

Cześć. Najpierw powinieneś się upewnić, że i ona tego chce.(przejść do czegoś więcej) jeśli tak też jest i jeśli ona jest też tak jak i Ty początkująca top absolutnie nie masz się czym stresować. Zobaczysz że samo jakoś to wyjdzie. Możesz na początek całować ja bardzo delikatnie w usta, po szyi, niżej i tak schodząc rozkoszuj się jej ciałem asle mniej caly czas kontrolę nad tym co robisz i sprawdz czy podoba Jej się to co robisz. Ja osobiście nie chciałabym żeby chłopak pytał się mnie o coś w sensie czy może to lub tamto.(mówie o sobie nie wiem czy podobnie ma Twoja dziewczyna) poprostu rób to co uważasz ale zerkaj czy jej sie to podoba. oczywiście nie mowie tutaj o jakichś perwersjach. hehe. Jeśli ona w ostatniej chwili odsunie się i zrezygnuje ze stosunku(mam nadzieje że tak sie nie stanie oczywiście) to absulutnie nie wściekaj się na nią. Pamietaj że kobiety potzrebują wiecej czułości niż meżczyźni tj. czyt. gry wstępnej. Musisz ją kiziać miziać, dotykać po szyi, piersiach brzuchu schodząc coraz niżej lecz bardzo powoli. Gdy zobaczysz że jest jej dobrze że podoba jej się to co robisz możeszprzechodzić dalej :) ale upewnij się czy jej pussy jest odpowiednio nawilżona :P

Ged

Wysłany: Sro 18 Paź, 2006   

Dzięki kasiu kompletnie nie mialem pojęcia jak się do tego zabrać a dzięki twoim rado mysle ze jakoś to będzie. Ostatnio z nia rozmawiałem i żartobliwie podsunełem jej temat czegoś więcej ona się tylko do mnie uśmiechneła myśle że tego ona tego chce. Nie wiem tylko co masz na myśli mówiąc czy ma odpowiednio nawilżoną ... jestem początkujący . Czy mogłabyś mi to wytłumaczyć . Jeszcze raz dzięki za rady :wink:

penis.com.pl
bathmate
Strikerx 

Wysłany: Czw 19 Paź, 2006   odp

Chodziło jej o to żeby jej cipka była dostatecznie nawilżona mokra czy jak wy to tam nazywacie. Zanim zaczniecie się kochać wypieść jej trochę myszkę palcami językiem (jeśli oczywiście będzie tego chciała).Ogólnie chodziło o to żeby jej cipka była gotowa na "przyjęcie" członka czyli na stosunek.

xxlagentxxl

Wysłany: Czw 19 Paź, 2006   

heh, a czemu nikt tu nie pisze o "dostrajaniu odbiornika" inaczej"krecenie sutkow"przecierz dziewczyny to kochaja jak sie bawisz jej cycuszkami a dokladnie sutkami.moja zona p 3 minutkach juz jest wiglotna i moge wchodzic do srodka.pozdr

harold mckee 

to wszystko rozumiemy przez gre wstepna .. :D

harold mckee 

moim zdaniem robienie loda jest uwlaczajce godnosci kobiety, nie mozna ich do tego zmuszac, a o minecie porozmawiajcie powiedz jej ze jezeli jej sie nie bedzie dopodobalo to przestaniesz i koniec .. :]

harold mckee 

Wysłany: Pią 20 Paź, 2006   

przeciez ja jestem za mineta :] absolutnie, chyba zle mnie zrozumiales ... :p

Gość

SaNNeK napisał/a:
a jak namowic dziewczyne na pieszczenie jej cipki?? moja np. bardzo sie tego boi... uwaza too za obrzydliwe lizanie jej cipki lub robieniu loda... nie wiem jakie jej dac konkretne powody... przeciez to sama rozkosz dla niej...:(

no to jest dla niej jakas nowa sytuacja i napewno dlatego sie boi wstydzi etc, moze sama nie wie jak reaguje w chwilach podniecenia i boi sie tego. no ja tez sie wstydzilam, ale po pierwszym takim "razie" wstyd mija. jak ja namowic? hm.. ja bym osobiscie nie chciala zeby moj chlopak mnie tam jakos niewiadomo jak namawial. no przypuscmy ze ejst sytuacja. : calujecie sie etc, troszke bardziej namietnie ty wtedy schodzisz jedna reka do jej piersi i piescisz jej piersi a potem brzuszek. nastepnie moglbys zejsc jesczze nizej, najpierw masuj delikatnie "ją" przez spodnie tak bedzie lepiej jesli ona sie boi takich pieszczot.(ale ioczywiscie zeby to nie trwalo zbyt dlugo) a potem mozesz delikatnie rozpiac jej spodnie i wsunąc reke w..majteczki:P jesli ona tego nie bedzie chciala to poprostu odsunie twoja reke i tyle. a ty ladnie przeprosisz. no ale podstawowa sprawa. absolutnie nie rob takich rzeczy jesli jestescie ze soba kru(ó)tko. nie mozesz naciskac bo pomysli ze nie zalezy ci na NIEj tylko na jej cnocie:P no i nie rob tak ejsli ona jest bradzo młoda. :) to tyle. mam nadzieje ze pomoglam:) jak jesczzse jakes pytania to prosze bardzo z mila checia odpowiem:) jesli tylko bede potrafila:)

harold mckee 

jestes great :)

Gość

harold mckee napisał/a:
jestes great :)

czemu???

harold mckee 

tak subtelnie to tlumaczysz .. :) i w ogole :p

Joe_Kos

Kaśka no no :) Fachowo przyjmujesz sobie to do serca... I prawidłowo - tak powinno być. E tam moja to aż syczy przy minetce, potem przy wyiginalnym stosunku, przeżywa poprostu przeżywa 2 orgazmy :) Szkoda że faceci tak nie mogą.... Ale Bóg wymyslił...wystrzał i flak :) nie ma sie co z nim spierać :)

penis.com.pl
orgasm contol
harold mckee 

ja tez ja tez :D jesli mozna :D

Gość

Wysłany: Sob 21 Paź, 2006   

SaNNeK napisał/a:
heh.... kasiu... moge dostac z toba jakis kontakt taki bardziej prywatniejszy?? bylo by milo i pomocne by bylo miec kogos tak obeznanego... z gory dzieki...:*

hehe no nie ma problemu. moge wam podać maila lub cos takiego ale nie tu na stronie bo nie chce zeby wszyscy znali :) rozumiecie:)a nie wiem jak tu sie pisze prywatne wiadomosci.ups. hehi:)

Odpowiedz do tematu