| Dojrzewanie... |
| Autor | Wiadomość |
miklat Dołączył: 18 Paź 2006 Posty: 1 | Wysłany: Sro 18 Paź, 2006 Dojrzewanie... |
|
| | Mam takie skromne pytanie - ile mieliście lat jak zaczęliście dojrzewać i zaczął wam rosnąc penis?? Bo ja jakoś późno miałem, chyba 16 lat. Do tego momentu wstydziłem się itd, martwiłem sie ze nie urośnie, że moze jakaś choroba, ale teraz jest wszystko w porządku. A wy?? | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 37 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sro 18 Paź, 2006 |
|
| | jak mialem 14 mi sie zaczelo .. :] | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Sro 18 Paź, 2006 |
|
| Trudno określić próg w którym sie to zaczeło ale ja chyba zacząłem dojrzewać podobnie jak kolega w wieku 14 lat | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
aartii [Usunięty] | Wysłany: Sro 18 Paź, 2006 |
|
| | U mnie pierwszą oznaką były włosy łonowe, w 6 klasie podstawowki (12lat). A w gimnazjum się zaczęła cała reszta. | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 37 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Czw 19 Paź, 2006 |
|
| u wszystkich zaczyna sie w tym samym przedziale wielkowym, domknietymi stronami ..
tzn:
<11,5; 16,5>
osi nie narysuje !! | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
Szypciutki Dołączył: 05 Sty 2007 Posty: 18 | Wysłany: Pią 05 Sty, 2007 Re: Dojrzewanie... |
|
| | ja miałem 8 lat jak mi włosy pod pahami się pojawiły no i łonowe | |
| |
 |
| |