Mój trening, efekty, spostrzeżenia |
Autor | Wiadomość |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 15 Sty, 2019 |
|
| ffuu, przy obecnych twoich pomiarach 18-19cm to może być na odwrót | |
| |
 |
ffuu Wiek: 30 Dołączył: 30 Lip 2011 Posty: 82 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 16 Sty, 2019 |
|
| No właśnie tylko że ja jakoś ciągle nie mogę uwierzyć że ta średnia wielkość wynosi faktycznie tyle ile wynosi. Wystarczy spojrzeć do galerii dumy męskiej i nawet przy moim rozmiarze można poczuć ziarenko niepewności. Zwłaszcza że wielkość penisa to nie tylko długość ale również grubość, a w tym aspekcie akurat nie mam za dużo do powiedzenia.
To co onesa zabierasz się za ankietę czy mam ci pomóc? Bo mam już nawet plan jakby to mogło wyglądać i przy okazji możnaby było "upiec 2 pieczenie na jednym ogniu" albo nawet 3. | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 17 Sty, 2019 |
|
| ffuu, napisz wiadomość prywatną z planem | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
zbychwawawa Dołączył: 10 Lip 2014 Posty: 999 Skąd: wawa | Wysłany: Czw 17 Sty, 2019 |
|
| Ankiet nigdy za wiele, jestem za | |
| |
 |
sta.march123 Wiek: 34 Dołączył: 16 Lip 2018 Posty: 11 Skąd: warszawa | Wysłany: Czw 17 Sty, 2019 |
|
| ffuu napisał/a: | No właśnie tylko że ja jakoś ciągle nie mogę uwierzyć że ta średnia wielkość wynosi faktycznie tyle ile wynosi. Wystarczy spojrzeć do galerii dumy męskiej i nawet przy moim rozmiarze można poczuć ziarenko niepewności. Zwłaszcza że wielkość penisa to nie tylko długość ale również grubość, a w tym aspekcie akurat nie mam za dużo do powiedzenia.
To co onesa zabierasz się za ankietę czy mam ci pomóc? Bo mam już nawet plan jakby to mogło wyglądać i przy okazji możnaby było "upiec 2 pieczenie na jednym ogniu" albo nawet 3. |
Nie przesadzaj, masz 14 cm grubości to myślisz, że jest mało? | |
| |
 |
ffuu Wiek: 30 Dołączył: 30 Lip 2011 Posty: 82 Skąd: Polska | Wysłany: Pią 18 Sty, 2019 |
|
| Jeśli bierzesz pod uwagę najgrubsze miejsce to masz rację. Ale wydaje mi się że najwazniejszy jest środek, a tam mam nieco ponad 13. Niby tylko 1 cm, a różnica jest bardzo duża. | |
| |
 |
|