Dokumentacja ćwiczeń ze zdjęciami. Czy to działa na prawdę? |
Autor | Wiadomość |
ffuu Wiek: 30 Dołączył: 30 Lip 2011 Posty: 82 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 21 Paź, 2018 |
|
| No tak masz rację - penis nie trzyma moczu, ale już samo to uczucie że coś się tam dzieje w okolicach krocza powoduje u mnie lekkie powiększenie w zwisie.
Nie próbowałem mantak chia. Jak będę miał czas to o tym poczytam. Narazie jednak postanowiłem skupić się maksymalnie na Angion Methods, zagłebiłem się nieco mocniej w temacie i zaczynam już powoli rozumieć jak zbudowany jest penis, jak krąży w nim krew i wydaje mi się że ten gość faktycznie mówi do rzeczy. | |
| |
 |
_kammillo Dołączył: 27 Cze 2015 Posty: 167 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 21 Paź, 2018 |
|
| ffuu, jeśli chodzi o AM3 to dzisiaj zauważyłem, że moja żyła na penisie, jest bardzo duża, wręcz miałem dziwne uczucie, ogólnie wszystkie żyły są bardzo widoczne w porównaniu do przed treningu AM. | |
| |
 |
ffuu Wiek: 30 Dołączył: 30 Lip 2011 Posty: 82 Skąd: Polska | Wysłany: Pon 22 Paź, 2018 |
|
| To fajnie że widzisz jakieś efekty, mam nadzieję że jesteś cierpliwy i nie zniechęcisz się zbyt wcześnie. Prawdopodobnie jesteś jedynym Polakiem, który się tego podjął. Ja narazie zaczynam 2 podejście do AM1 i odziwo udaje mi się utrzymać erekcję prawie przez cały czas trwania ćwiczeń. Jeśli chodzi o efekty to zauważyłem że po bardzo szybkim pyramid rush czuję jak cały penis pulsuje w rytm serca, dodatkowo przez większość dnia utrzymuje się lekko powiększony zwis tak jak wcześniej kiedy robiłem jelq i używałem pompki. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Pattaxoxo Dołączyła: 28 Lis 2018 Posty: 2 Skąd: BKK | Wysłany: Sro 28 Lis, 2018 |
|
| reklama | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 28 Lis, 2018 |
|
| Pattaxoxo, leci blokada | |
| |
 |
rafalsb Wiek: 40 Dołączył: 01 Lut 2018 Posty: 115 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 04 Sty, 2019 |
|
| No to Panowie dawajcie znać o wynikach. Potrzebuje przeczytać, że komuś coś urosło, bo zamierzam znów przycisnąć z ćwiczeniami i szukam motywacji.
U mnie ostatnie czasy zleciały w mocno nieregularnych treningach i codziennych strzałach. taki okres miałem, że nie wyobrażam sobie trzymać nasienia. Jakiś potwór się obudził we mnie.
Np w Sylwka miałem 4 orgazmy. Czasami przychodzi taka fala zwiększonego Libido. Rozmawiałem wczoraj z przyjacielem(33l) i mówi ze miał niedawno takie pół roku, że po 3-5x dziennie robił to z dziewczyną, a teraz mu się uspokoiło.
O ile na siłowni ktoś może Ci obiecać, że jak będziesz jadł i ćwiczył to będziesz rósł z PP jest tak, że robisz to nijako w ślepo dlatego nie trzymałem spustów nie mając dowodów medycznych. Są tylko opinie i nic poza tym.
Mój rozmiar sie trzyma. Dziewczyn mówiących, że jest duży przybyło i nawet czasami chciałem skrobnąć coś tutaj świeżo rozbawiony tym jak taki przeciętny penis jak mój potrafi zrobić furore. Aczkolwiek dużo mam rozmów z moim przyjacielem, który ma 17cm obwodu i to co mówią mu dziewczyny przekonuje mnie do tego, by znów się trochę pomęczyć. | |
| |
 |
|