Skórka z grzybkiem=/ |
Autor | Wiadomość |
ChceSexu Dołączył: 10 Paź 2006 Posty: 5 | Wysłany: Nie 15 Paź, 2006 Skórka z grzybkiem=/ |
|
| mam przyszytą skorke do grzybka , i czy to przeszkadza? czy lepiej zebym poszedł kiedy do lekarza..? | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Nie 15 Paź, 2006 |
|
| czlowieku to stulejka .. milionowy temat na tym forum .. ;] bys poczytal to bys wiedzial ;p hehe tak idz do lekarza sobie i niech Ci to usunie i po krzyku.. | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
ChceSexu Dołączył: 10 Paź 2006 Posty: 5 | Wysłany: Wto 17 Paź, 2006 |
|
| ale to taka skórka przyczepiona do grzybka xd taka linka | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Wto 17 Paź, 2006 |
|
| no i wszystko sie zgadza .. :] - stulejka na 90%, zabezpieczam sie 10 % bo nie widze zdjecia .. wiec wiesz | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
rokoo Dołączył: 30 Lip 2006 Posty: 49 | Wysłany: Nie 03 Gru, 2006 |
|
| powiem tak, ściągnij skórke mocno do dołu i trzymaj, złap żołądź i pociągnij lekko do góry, sam miałem taką linke i to pomogło, żadnej blizny ani nic | |
| |
 |
sebastian123 Dołączył: 13 Sty 2007 Posty: 21 | Wysłany: Sob 13 Sty, 2007 |
|
| gdzie ta linka bo nie wiem czy chodzi włąsnie o te linke ?? | |
| |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Sob 13 Sty, 2007 |
|
| harold mckee napisał/a: | no i wszystko sie zgadza .. :] - stulejka na 90%, zabezpieczam sie 10 % bo nie widze zdjecia .. wiec wiesz |
Harold - już któryś raz z kolei wprowadzasz forumowiczów w błąd. Przynajmniej tak mi się wydaje, bo według mojego rozumienia oni mówią o wędzidełku, czyli właśnie takiej "lince" łączacej skórę napletka z żołędzią (od spodu penisa). | |
| |
 |
Ronlado Dołączył: 22 Sty 2007 Posty: 91 | Wysłany: Pon 22 Sty, 2007 |
|
| adadverts napisał/a: | harold mckee napisał/a: | no i wszystko sie zgadza .. :] - stulejka na 90%, zabezpieczam sie 10 % bo nie widze zdjecia .. wiec wiesz |
Harold - już któryś raz z kolei wprowadzasz forumowiczów w błąd. Przynajmniej tak mi się wydaje, bo według mojego rozumienia oni mówią o wędzidełku, czyli właśnie takiej "lince" łączacej skórę napletka z żołędzią (od spodu penisa). |
Jedno jest pewne - jak ma za krotkie wedzidelko to i tak bedzie konieczny zabieg. | |
| |
 |
|