Krem przed pompką ?? |
Autor | Wiadomość |
Malamando Dołączył: 10 Paź 2018 Posty: 2 Skąd: Olsztyn | Wysłany: Sro 10 Paź, 2018 Krem przed pompką ?? |
|
| Witam wszystkich ! To mój pierwszy post
Chciałem się zapytać doświadczonych ludzi którzy używają pompek czy stosują jakieś kremy przed, albo po używaniu pompki.
Ja, mam krem Kolossal - dotychczas uzywam go przed użyciem pompki. Krem ten sprzyja rozszerzaniu ciał jamistych oraz silniejszemu przepływowi krwi.
Jak myślicie, stosować taki krem przed czy po ? Albo może przed i po stosowaniu pompki. Pompkę stosuje 2 dni.
pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedzi | |
| |
 |
_kammillo Dołączył: 27 Cze 2015 Posty: 167 Skąd: Polska | Wysłany: Czw 11 Paź, 2018 |
|
| Pytanie, czy ten krem w ogóle działa? | |
| |
 |
Malamando Dołączył: 10 Paź 2018 Posty: 2 Skąd: Olsztyn | Wysłany: Czw 11 Paź, 2018 |
|
| Działa, penis jest nieco większy i twardszy. Pytanie czy lepiej uzywać tego kremu przed czy po uzyciu pompki. Moze wcale ?
Nie mam wiedzy na temat mechanizmów oraz reakcji które zachodzą w penise w czasie uzywania pompki, uzywam jej rozwaznie i nie przekraczam 10 min. Więc nie wiem jak skomponować uzycie kremu z pompką
Jak ktoś uzywa takich kremów w połączeniu z pompką to bardzo proszę o zainteresowanie i odpowiedź. Ja na ten temat nic nie znalazłem. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
_kammillo Dołączył: 27 Cze 2015 Posty: 167 Skąd: Polska | Wysłany: Pią 12 Paź, 2018 |
|
| Też nie mam wiedzy, ale na chłopski rozum brałbym przed treningiem. | |
| |
 |
patryk161 Wiek: 27 Dołączył: 03 Maj 2014 Posty: 148 Skąd: Bydgoszcz | Wysłany: Nie 28 Paź, 2018 |
|
| ja mam i ok | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 29 Paź, 2018 |
|
| patryk161, ostrzegałam kilkukrotnie | |
| |
 |
|