Problem z wytryskiem!!! |
Autor | Wiadomość |
quake Dołączył: 09 Paź 2006 Posty: 5 | Wysłany: Pon 09 Paź, 2006 Problem z wytryskiem!!! |
|
| Witam!!! Jestem nowym uzytkownikiem forum, lecz mam problem, z ktorym nie wiem jak mam sobie poradzic. Mianowicie podczas stosunku, lub masturbacji bardzo szybko dochodzi do wytrysku (mniej wiecej po ok. 2-3 minutach). Nie wiem co mam z tym zrobic. Czy moze jest cos takiego jak tabletki, ktore zapobiegaja przedwczesnemu wytryskowi, lub cos w tym rodzaju. Prosze pisac. | |
| |
 |
Kali [Usunięty] | Wysłany: Pon 09 Paź, 2006 |
|
| A często się masturbujesz? | |
| |
 |
quake Dołączył: 09 Paź 2006 Posty: 5 | Wysłany: Pon 09 Paź, 2006 |
|
| Tak co 2-3 dni. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Kali [Usunięty] | Wysłany: Wto 10 Paź, 2006 |
|
| No to może czas się powstrzymać na trochę dłużej? Nie tydzień, dwa, ale może 2 miesiące, 3? | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Sro 11 Paź, 2006 |
|
| Po 1 chlopak to ile ty masz lat ? : ]
Jesli jestes mlody to normalne Ja u siebie zauwazylem ze im jestem starszym tym moge dluzej "wytrzymac" a tez na poczatku mnie to wqrzalo niby mialo byc tak fajnie a to tak szybko sie konczylo : P | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Czw 12 Paź, 2006 |
|
| AeR napisał/a: | Po 1 chlopak to ile ty masz lat ? : ]
Jesli jestes mlody to normalne Ja u siebie zauwazylem ze im jestem starszym tym moge dluzej "wytrzymac" a tez na poczatku mnie to wqrzalo niby mialo byc tak fajnie a to tak szybko sie konczylo : P |
kolega ma racje.. w zupelnosci sie zgadzam ;p | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
Fresh2000 Dołączył: 09 Lut 2006 Posty: 6 | Wysłany: Czw 12 Paź, 2006 |
|
| u polakow srednio stosunek z gra wstepna trwa 7 minut... + jak koledzy powiedzieli im starszy tym dluzej (przynajmniej u mnie) | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Czw 12 Paź, 2006 |
|
| ale niekoniecznie moj kolega w robocie ma 40 na karku a jego stosunki to 2 do 5 min | |
| |
 |
quake Dołączył: 09 Paź 2006 Posty: 5 | Wysłany: Czw 12 Paź, 2006 |
|
| Mam 16 lat. | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Czw 12 Paź, 2006 |
|
| zacznij sie martwic jak w wieku 25 lat bedzie tryskal po 4 minutach .. ja mam 18 i moj czas to jakies 15-18 min .. hrhr krotkodystansowiec wiem .. ale akurat wystarcza jak narazie ;p | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
quake Dołączył: 09 Paź 2006 Posty: 5 | Wysłany: Pią 13 Paź, 2006 |
|
| A czy masturbacja przyspiesza wtrysk Slyszalem gdzies, ze jak sie napina miesnie i robi sie to na szybko to pozniej bedzie sie mialo problemy z przedwczesnym orgazmem. Czy to prawda | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sob 14 Paź, 2006 |
|
| a jak inaczej chcesz wytrysnac ? bez kobity albo bez reki nie dasz rady | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
|