PROBLEM ??? |
Autor | Wiadomość |
young playboy Dołączył: 07 Paź 2006 Posty: 3 | Wysłany: Sob 07 Paź, 2006 PROBLEM ??? |
|
| Witam. Mam 17 lat i potrzebuję rady kogoś doświadczonego, ponieważ mam problem z sunięciem napletka. Chodzi o to, iż gdy próbuje go zsunąć to nie wiem czy mogę to zrobić do końca. Schodzi tylko tak, że wystaje czubek żołędzia. Na dolnej części mam coś co łączy żołędzia z napletkiem i nie wiem czy mogę dalej zsuwać. Bardzo proszę o wasze opinie na ten temat, boję się że mogę mieć przez to problem z życiem seksualnym.
PS. Pszepraszam za ew. niefachowe nazwy
POMÓŻCIE | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Sob 07 Paź, 2006 |
|
| Masz stulejkę... Poczytaj o tym na głównej stronie tego serwisu... | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sob 07 Paź, 2006 |
|
| skywalker bardzo dobra diagnoza ;D wybierasz sie na medycyne ? ;p
a teraz powaznie .. kolega ma racje .. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Sob 07 Paź, 2006 |
|
| Moja chemia jest raczej słaba więc medycyna odpada | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sob 07 Paź, 2006 |
|
| tak jak u mnie | |
| |
 |
young playboy Dołączył: 07 Paź 2006 Posty: 3 | Wysłany: Nie 08 Paź, 2006 |
|
| przeczytałem ten tekst z głównej strony, ale nadal niewiem co dalej. Szczególną uwagę zwróciłem na leczenie domowymi sposobami. Otóż jest tam napisane, iż można ćwiczyć delikatnie naciągając napletek. Ja jednak boje się tego robić, ponieważ nie wiem czy można ściągać dalej bo mam coś co łączy mi napletek z żołędziem. To coś znajduje się blisko czubka żołędzia. Czy może powinienem udać się do lekarza ?? | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Nie 08 Paź, 2006 |
|
| napewno .. aczkolwiek to stulejka najszybciej i najskuteczniej bedzie ja usunac .. | |
| |
 |
tomsel12 Dołączył: 11 Lip 2006 Posty: 13 | Wysłany: Sro 11 Paź, 2006 |
|
| a to nie przypadkiem zbyt krótkie wędzidełko?? (mam to samo) | |
| |
 |
mlodziezowy Dołączył: 09 Maj 2006 Posty: 13 | Wysłany: Czw 12 Paź, 2006 |
|
| to stulejka | |
| |
 |